Pozdrav,
Upravo sam si skinuo i instalirao Mozilla Firefox 4, ali iz nekog meni nepoznatog razloga on mi pretražuje putem ruskog AOL-a.
Molim Vas za pomoć kako riješiti ovaj iritantni problem...
Hvala,
Matija M.
Pozdrav,
Upravo sam si skinuo i instalirao Mozilla Firefox 4, ali iz nekog meni nepoznatog razloga on mi pretražuje putem ruskog AOL-a.
Molim Vas za pomoć kako riješiti ovaj iritantni problem...
Hvala,
Matija M.
Odeš na "Tools" , "Options" ,i gdje piše Home Page ispod klikneš na Restore to default.
Problem je što sam upravo to i probao, ali problem se nije riješio.
Možda imaš neki malware onda.
skeniraj komp sa antivirusom,
probaj uninstalirat Firefox i ponovo instalirat ,(fresh install)
Probat ću.
Nego htio sam reći da je početna stranica normalna (Mozilla Firefox Start Page), ali kada nešto upišem i stisnem "search", onda sve traži putem ruskog AOL-a.
Skenirao sam i našao je jedan virus. Zbrisao sam ga i još reinstalirao Firefox, ali nije pomoglo.
I dalje pretražuje na ruskom...ima li još netko neku ideju?
Skenirao sam i našao je jedan virus. Zbrisao sam ga i još reinstalirao Firefox, ali nije pomoglo.
I dalje pretražuje na ruskom...ima li još netko neku ideju?
Čime si skenirao?
Ako već nisi, skini MBAM, ažuriraj ga i skeniraj njime. Također kopiraj log iz HiJackThisa ovdje.
Mislim da si instalirao neki AOL toolbar ili nesto pa ti je default search engine AOL
ovo probaj pa javi :
Da, skenirao sam s MBAM-om, i probao sam ovaj postupak sa groovypost, ali problem na žalost nije riješen.
Konačno je uspjelo! Hvala ti na pomoći...
Samo još jedno pitanje...skinuo sam Firefox 4.0. (british version), i sve je OK, ali nestala mi je ona donja linija za personas.
Sad je samo gore slika, ali ne više i dolje. I nema više onog nekog gumbića na kojeg kad stisnem, mogu birat personase.
Jel to opet neka greška ili?
Snašao sam se...i dalje se može imati ta "donja personas linija", ukoliko se skine "personas plus".
Svejedno ti hvala...
P.S. Ups...nisam uopće skužio taj gumbič za hvala. Riješeno...