Moze li se kako ubrzati internet brzina?

poruka: 4
|
čitano: 4.716
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Ima li kakav tutorial ili tako nesto?

I jos jedno pitanje, prijatelj mi ima t-com adsl brzine 2 mbps, i ja isto tako, a njemu je brzina skidanja oko 250 KB/s, a meni 200 KB/s, zna li tko u cemu je problem?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis ----------------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Moze li se kako ubrzati internet brzina?
The_Chosen_One kaže...

Ima li kakav tutorial ili tako nesto?

I jos jedno pitanje, prijatelj mi ima t-com adsl brzine 2 mbps, i ja isto tako, a njemu je brzina skidanja oko 250 KB/s, a meni 200 KB/s, zna li tko u cemu je problem?

Može - platiš za veću brzinu...

Prijatelj ti je očito bliže stanici.
A mi smo ti ljudi tako obični, koji u životu bore se za svaki drugi dan ! Ne prodajemo tijela svoja nikome i još se uvijek čovjek zovem ja JA SAM SLOBODAN !!!
17 godina
neaktivan
RE: Moze li se kako ubrzati internet brzina?
kompotko kaže...
The_Chosen_One kaže...

Prijatelj ti je očito bliže stanici.
 Prijatelj živi 100 metara od mene..
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis ----------------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina

Ha, tu moze biti stotinu stvari... kablovi, racunalo, browser, router, kojekakvi spyware programi, lokacije sa kojih se skida.... ali to sve treba provjeriti

No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice