eo pokusavam opet redeem ..
MOLIM BOGA DA USPIJEM ;DDDDDDDD
drzite mi figeeeeeeeeeeeeee
eo pokusavam opet redeem ..
MOLIM BOGA DA USPIJEM ;DDDDDDDD
drzite mi figeeeeeeeeeeeeee
Sta oces uzet.
Ja mislin da vas je sve z*jbalo.
Sta oces uzet.
PSP
TO!!!!!! Dobio sam psp.....je..stigao i email..cudno je to da sma narucio 8 GB ipod toucha...i upisoa i adresu i sve kada ono dode email za PSP
al ja ne kontam taj psp za 200 bodova ... jel se na tom pspu moze igrat gta4 i te stvari .. il to samo nesto to rock band ili sta vec.. nisam gledo to bas ...
al ja ne kontam taj psp za 200 bodova ... jel se na tom pspu moze igrat gta4 i te stvari .. il to samo nesto to rock band ili sta vec.. nisam gledo to bas ...
A di ces gta4 na psp.
a lol .. dobro ne gta ..pes i to ... :D
Moj brat dobio ipod
ja sam uzimao iPod 8gb... 3 puta sam kliknu REDEEM NOW i sad sam dobio 3 maila... ??? kaj sad ? oce li mi poslat iPod ili nece ?
sam da znate da sam uspio redeeat iPod 8 GB... isto tako moj frend nakon pola sata mukotrpnog stiskanja gumbeka f5 xDDD salim se ... bilo je jako tesko!! ekipa ne predajte se uspjet ce vam kad tad
Moj brat dobio ipod
nije DOBIO :)
moram se malo smirit, nije mi još ipod došo, samo mail
e kako smo svi sad slozni :) lol dojde mi da vas sve tam na forumu zagrlim :) ja sam si zel iPod Tocuh 8gb a sad braticu hvatam PSP 3000 :)
Moj brat dobio ipod
nije DOBIO :)
moram se malo smirit, nije mi još ipod došo, samo mail
Lol na ti sam i mislio.
meni neče da uđe
e jel ovo valja: meni dosao mail s ovakvim naslovom
ORDER RECEIPT
#New iPod 16 GB Nano- Black
Total PTZ value: 425 PTZ
Order Date: 11/24/09
cujem da je neki problem ako nema nekog broja kod #? jle jos kome tako?
Ma dodji vamo.Khm pa nisam gay.
Rebelsy radim na nagradi ali izgleda da nece.
a sada je gotov redeem sve fresh out i return to ptz palace ^^
a ja nisam uspio redeem nakon 2 puta ;'(
meni ovak pise
ORDER RECEIPT
#
iPod Touch 8GB
Total PTZ value: 325 PTZ
Order Date: 11/24/09
sta sad ???
ma radi vam svima koji ste dobili mail dobit cete svi nagrade
osim mene aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Rebelsy pokusavam sa google chromom.
Da, istina
Puma_vkci evo ti izravan link za psp budi ustrajan.
a mater im lockerasku!!!!! 210240723857384578357837537583 dana stoji na loginu i kad prodje tolko onda pise da je offline a mater mu JA NIKAD NEAM SRECE FU lockerz
ja sam dobio mail da sam reedemo psp al jos uvijek imam isti broj bodova...sta sada? dal ce mi slati
Mislm da su blokali login.
Iden se vanka malo oladit,zapalit koju pun mi je k. vise Lockerza.
evo redeem sam stisnio i sad cekam i cekma..
posto mi nisu skinuli bodove malo sam skeptican..jeste dobili mail nes tipa order receipt # pa ispod total ptz value itd
sad vidim da je masa ljudi nes dobila i cini mi se da tu nes ne stima...
a mater im lockerasku!!!!! 210240723857384578357837537583 dana stoji na loginu i kad prodje tolko onda pise da je offline a mater mu JA NIKAD NEAM SRECE FU lockerz
RELOAD !!!
neznam, nemas srece ili nisi puno pokušavo, stvarno mi je žao- ja sam sat vremena se borio sa tim lokcerzom i eto- na kraju sam uspio :)