Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.389.807
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
neaktivan
Lockerz

reedem je gotov. .. ja se nisam mogo logirat .. nista uzet... tu moja prica s lockerzom zavrsava .. pozz :S

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

E i ne, nemožete redeemat više od jedne nagrade, nemojte ni pokušavat jer vam mogu otkazat obje narudžbe, radje nemojte,

ako ste već nešto uspjeli pokupit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

Ovako: u 6 sati ravno mi je crko net. 10 min. ga osposobljavam i imo sam već otvoren tab s ipod touchem. Reloadam i stisnem Reedem Now -> ispunim one dokumente (bilo je s*anja jer se nije dobro učitalo pa se moraš prebacivat pomoću TAB-a) -> Checkout -> reload i po 10 puta i onda mi stigne mail

Dokaz Dokaz
Ukoliko želite LOCKERZ POZIVNICU obratite mi se na PM ili upišite svoj mail na ovom linku: http://fs17.formsite.com/CroWarrior/form245636018/index.html
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Lockerz

daj samo mi recite vi koji ste ko fol redemali jeste z-listeri ili ne?

meni se stranica ucita i sve radi samo ko fol nisam z-lister i zato nemogu redemat

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Evo barem da je neko iz Hrv uspio redeemat RoyalBlood,Perkan..

Svaka cast^^ :)

ADD my Xfire : kruno1 ;))
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

ma ovo je sve presmjesno ... lockerz = fail !!! eto ... nado sam se da cu bar nest uspjeti uhvatit ...bar neku sitnicu .. a ja se nemogu ni logirat ... -.-' presmjesno .. sta da kazem drugo !! 

1 0 hvala 0
16 godina
Lockerz

dobija san neki mail od lockersa Order Receipt .Jel to znači da san uvatija nagradu ili...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

da znaci da si uvatio ... .....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz

toooooo ljudi uspio sam nintendo DSi ubrat dobio sam na mail potvrdu, izgleda da imaju bug, sve pise more soon ali u stvari s emoze reedemat, pozurite probat

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

ToOOOOOOOOOO i ja sam uspio psp rock band

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

Hvala... :)

Oni nevjerni Tome neka pogledaju SC, stavit ću slike ako kad dobijem, i da, ZLISTER sam već mjesec dana, ne vrijedi vam ako ste postali jučer (tako kažu)

Ukoliko želite LOCKERZ POZIVNICU obratite mi se na PM ili upišite svoj mail na ovom linku: http://fs17.formsite.com/CroWarrior/form245636018/index.html
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz

Ev i ja sam dobio email ...

* exec girlfriend.cfg * Loading...Loading...Loading has failed: there is no such file. * cl_righthand 1

0 0 hvala 0
16 godina
Lockerz

a daj pa je vi cujete mene jbt jeste zlisteri svi koji ste nesto redemali ili ne?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

kako da reedem a nemog se ni logirat... LOL ?!??!?!

ajd molim vas vi koji ste dobili nagradu .. oce meni ko nesto reedemat sa mog accounta ... ? molim vas ...

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.11.2009 18:51 (rebelsy).

1 0 hvala 0
16 godina
RE: Lockerz

da

15 godina
neaktivan
Lockerz

ako smo dobili Order Receipt‏ jel to znaci da smo uspijeli reedomati???????

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz

ja sam jedva uletio

0 0 hvala 0
16 godina
Lockerz

a kako to kada su rekli da je general redemptetion danasssssssssssssssssssssssss

a juce je bio samo za zlistere!!!!!!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

oce meni neko reedemat nesto s mog accounta .. od vas koji ste dobili nesto.. molim vas ... jer se ja nemogu loggirat.... ajd pm me .. MOLIM VAS netko !!!

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.11.2009 18:53 (rebelsy).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Ja sam z-lister.

Caka vam je u tome sto vam pise fresh out a zapravo nije.Ja sam imo bookmark izravno za PSP.Dat cu vam ih sad i onda probajte samo nemojte relodat cijelo vrijem osim ako vam ne dodje erorr.

Rock Band Bundle - PSP

Wii Sports with Console - Games included

Lockerz™-X-BOX 360

Ratchet & Clank Bundle - PSP

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears ot,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz

Evo uspio sam si redeemat i PES10 valjda mi neću otkazat obadvi igre ..

* exec girlfriend.cfg * Loading...Loading...Loading has failed: there is no such file. * cl_righthand 1

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Odoh jos uzet USB stick.

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears ot,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Lockerz

samo da pitam jel su vam odma oduzeli bodove ili ??? meni nisu a posp je vuklo sam dobio 3 maila od order blabla ... :)

I DA JOS SE MOZE REDEEMAT !!!!

HP 6830s 3gb RAM 320 HDD 17 inča 2.16 GH DualCore
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.11.2009 18:55 (WithSkill).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

kako da reedem a nemog se ni logirat... LOL ?!??!?!

ajd molim vas vi koji ste dobili nagradu .. oce meni ko nesto reedemat sa mog accounta ... ? molim vas ...

Lol, ovo je očaj... Nemoj se čudit ako ostaneš bez accounta...Surova su vremena.

Bravo svima onima koji su uspjeli, ali pošto sam ja nevjerni Toma, čestitat ću vam tek onda kad uslikate nagrade u vašoj sobici... Bogataš

Can't find a better Jam!
16 godina

el nisu rekli da se samo jedanput u danu može nešto uzet inače vam neće primit to

15 godina
neaktivan
Lockerz

de ajd ubi se ... pa sta ... drugi su nest uzeli ja se nemog ni logirat ... lol .... pa zast mi nebi neko reeedemo nest za mene s mog acca ? smjesan si

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Evo vam za stick

Lockerz™

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Perkan777 kaže...

Ja sam z-lister.

Caka vam je u tome sto vam pise fresh out a zapravo nije.Ja sam imo bookmark izravno za PSP.Dat cu vam ih sad i onda probajte samo nemojte relodat cijelo vrijem osim ako vam ne dodje erorr.

Rock Band Bundle - PSP

Wii Sports with Console - Games included

Lockerz™-X-BOX 360

Ratchet & Clank Bundle - PSP

hvala na toj informaciji....dode mi da placem ja sam se izlogirao zato jer nije pislao reedme now..eto zajebo sam se...

15 godina
neaktivan
Lockerz

e jl nekom od ovih koji su dobili oduzeti bodovi meni pise da imam jos uvjek 278 iako sam dobio e mail da sam uzeo psp?

0 0 hvala 0
16 godina

meni isto nisu oduzeli bodove ??? kaj to znaci ???

HP 6830s 3gb RAM 320 HDD 17 inča 2.16 GH DualCore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice