reedem je gotov. .. ja se nisam mogo logirat .. nista uzet... tu moja prica s lockerzom zavrsava .. pozz :S
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.389.807
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
E i ne, nemožete redeemat više od jedne nagrade, nemojte ni pokušavat jer vam mogu otkazat obje narudžbe, radje nemojte,
ako ste već nešto uspjeli pokupit.
Ovako: u 6 sati ravno mi je crko net. 10 min. ga osposobljavam i imo sam već otvoren tab s ipod touchem. Reloadam i stisnem Reedem Now -> ispunim one dokumente (bilo je s*anja jer se nije dobro učitalo pa se moraš prebacivat pomoću TAB-a) -> Checkout -> reload i po 10 puta i onda mi stigne mail
daj samo mi recite vi koji ste ko fol redemali jeste z-listeri ili ne?
meni se stranica ucita i sve radi samo ko fol nisam z-lister i zato nemogu redemat
Evo barem da je neko iz Hrv uspio redeemat RoyalBlood,Perkan..
Svaka cast^^ :)
ma ovo je sve presmjesno ... lockerz = fail !!! eto ... nado sam se da cu bar nest uspjeti uhvatit ...bar neku sitnicu .. a ja se nemogu ni logirat ... -.-' presmjesno .. sta da kazem drugo !!
dobija san neki mail od lockersa Order Receipt .Jel to znači da san uvatija nagradu ili...
da znaci da si uvatio ... .....
toooooo ljudi uspio sam nintendo DSi ubrat dobio sam na mail potvrdu, izgleda da imaju bug, sve pise more soon ali u stvari s emoze reedemat, pozurite probat
ToOOOOOOOOOO i ja sam uspio psp rock band
Hvala... :)
Oni nevjerni Tome neka pogledaju SC, stavit ću slike ako kad dobijem, i da, ZLISTER sam već mjesec dana, ne vrijedi vam ako ste postali jučer (tako kažu)
a daj pa je vi cujete mene jbt jeste zlisteri svi koji ste nesto redemali ili ne?
kako da reedem a nemog se ni logirat... LOL ?!??!?!
ajd molim vas vi koji ste dobili nagradu .. oce meni ko nesto reedemat sa mog accounta ... ? molim vas ...
da
ako smo dobili Order Receipt jel to znaci da smo uspijeli reedomati???????
ja sam jedva uletio
a kako to kada su rekli da je general redemptetion danasssssssssssssssssssssssss
a juce je bio samo za zlistere!!!!!!!!!
oce meni neko reedemat nesto s mog accounta .. od vas koji ste dobili nesto.. molim vas ... jer se ja nemogu loggirat.... ajd pm me .. MOLIM VAS netko !!!
Ja sam z-lister.
Caka vam je u tome sto vam pise fresh out a zapravo nije.Ja sam imo bookmark izravno za PSP.Dat cu vam ih sad i onda probajte samo nemojte relodat cijelo vrijem osim ako vam ne dodje erorr.
Evo uspio sam si redeemat i PES10 valjda mi neću otkazat obadvi igre ..
Odoh jos uzet USB stick.
samo da pitam jel su vam odma oduzeli bodove ili ??? meni nisu a posp je vuklo sam dobio 3 maila od order blabla ... :)
I DA JOS SE MOZE REDEEMAT !!!!
kako da reedem a nemog se ni logirat... LOL ?!??!?!
ajd molim vas vi koji ste dobili nagradu .. oce meni ko nesto reedemat sa mog accounta ... ? molim vas ...
Lol, ovo je očaj... Nemoj se čudit ako ostaneš bez accounta...Surova su vremena.
Bravo svima onima koji su uspjeli, ali pošto sam ja nevjerni Toma, čestitat ću vam tek onda kad uslikate nagrade u vašoj sobici...
el nisu rekli da se samo jedanput u danu može nešto uzet inače vam neće primit to
de ajd ubi se ... pa sta ... drugi su nest uzeli ja se nemog ni logirat ... lol .... pa zast mi nebi neko reeedemo nest za mene s mog acca ? smjesan si
Ja sam z-lister.
Caka vam je u tome sto vam pise fresh out a zapravo nije.Ja sam imo bookmark izravno za PSP.Dat cu vam ih sad i onda probajte samo nemojte relodat cijelo vrijem osim ako vam ne dodje erorr.
hvala na toj informaciji....dode mi da placem ja sam se izlogirao zato jer nije pislao reedme now..eto zajebo sam se...
e jl nekom od ovih koji su dobili oduzeti bodovi meni pise da imam jos uvjek 278 iako sam dobio e mail da sam uzeo psp?
meni isto nisu oduzeli bodove ??? kaj to znaci ???