A jbg sve najbolje nagrade su makeli.
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.390.902
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja sam odavno vec odustao od lockerza
svaki puta pise more soon i nema sanse da se ista dobije osim majce
Da li se netko sjeca kako je billo kad je bio zadnji redemptation.Mislim da su bili maknušli nagrade pa ih poslije stavili ali sad i neke nove.Moze li netko potvrdit jer ja mislim da je tako bilo.
Po tome mislim su to zadnji put radili upravo prije redema kad su nam na mail adrese poslali stvari koje ce bit dostupne.
Vjerovatno je danas redeem sve su najbolje nagrade maknili pa ce u vrijeme redeema stavit nagrade valjda ...
u 00:00 bi trebao biti redemption kao i prosli put ..
EDIT: nisam siguran kada je bio prosli redemption al cuo sam da je bio u 00:00 po nasem vremenu
I ja se nadam isto jer koliko se ja sjecam prosli put su takodjer maknuli sve nagrade te ih kasnije stavili zajedno nekim novim.
DANAS JE NAJVJEROJATNIJE REDEM A AKO NE DANAS ONDA 100% SUTRA!!!!
I ja se nadam isto jer koliko se ja sjecam prosli put su takodjer maknuli sve nagrade te ih kasnije stavili zajedno nekim novim.
DANAS JE NAJVJEROJATNIJE REDEM A AKO NE DANAS ONDA 100% SUTRA!!!!
da al kad tocno daba mi ak neznam u koliko sati
Najvjerojatnije u ponoc jer je tako bilo zadnji put.
Kakav vi to redemption spominjete? Redemption na engleskome znači "iskupljenje, spas"...
Ono na što mislite se zove redeem i nema veze s time... -.-"
---
Kad je kod nas 00:00, izračunajte kolliko je sati u SAD-u... (hint: nije isto 00:00)
Što hoću reći?
Zar nije logičnije da će restockat kad bude u SAD-u 00:00?
Edit: zaboravio sam reći da je i moj frend dobio majicu... samo me strah da ne ostane samo na tome :P
Kakav vi to redemption spominjete? Redemption na engleskome znači "iskupljenje, spas"...
Ono na što mislite se zove reedem i nema veze s time... -.-"
---
Kad je kod nas 00:00, izračunajte kolliko je sati u SAD-u... (hint: nije isto 00:00)
Što hoću reći?
Zar nije logičnije da će restockat kad bude u SAD-u 00:00?
zadnji put je bilo u 6.00 pm EDT, znaci kod nas u ponoc... i dan prije je stigao mail kaj ce sve bit na raspolaganju za uzet, kolko ce kostat i kad je tocno... makar, na fejsu su rekli da imaju neko iznenadenje, neke posebne stvari za z-listere i da ce bit drukciji nacin narucivanja ovaj put...
zivi bili pa umrli...
Ja mislim da lik koji je rekao da je dobio mail od Lockerza da je danas Restock laže!!
Ja mu ne vjerujem dok god on ne stavi screenshot maila a upravo sam ja poslao mail lockerzu jer je restock danas pa ću staviti odgovor na forum..
UŽAS
još mi fale 4 čovjeka za z-listera
a neda mi se fejkati...
Zaboli me za Lockerz ali...
Redemption dolazi od redeem i znači sasvim isto.
Redeem je glagol, redemption je imenica koja označava čin redeemanja.
Sam glagol redeem znači otplatiti, otkupiti, razmjeniti i još nekoliko sličnih stvari između kojih je jedna i (teološko) iskupljenje ili spas, ali to nije nikako prva definicija redemptiona.
Danas u ponoc na lockerzu budite ako ne onda sutra :]
good luck
Zaboli me za Lockerz ali...
Sam glagol redeem znači otplatiti, otkupiti, razmjeniti i još nekoliko sličnih stvari između kojih je jedna i (teološko) iskupljenje ili spas, ali to nije nikako prva definicija redemptiona.
To sam upravo ja sad htio napisat ali nema veze.Gunner molim te nemoj nista govorit jer vidimo kako ti engleski dobro ide.
Zadnji put je reedem bio u 6 AM EDT (Eastern daylight time) pa zato mislim da ce bit u ponoc.A jos jedan hint je taj da su trenutacno makeli dosta nagrada.Sjecate se da je tako bilo zadnji put par sati prije reedema.
U pravu si... Nisam znao za to drugo značenje... palac gore za objašnjenje jer sam naučio nešto novo :P
Edit: OHO! Vidim da me perkan vuče za jezik i govori mi o mojem engleskome... Na stranu što je gore napisao redemptation (što zaista nema veze s redeemom)... :P
I to više puta napisao pa se ne može pozvati na lapsus calami...
Hmm cini se da imas pravo ispricavam se. To je bilo samo u jednom postu ali hvala na ispravci.
ima još do redeema
ima još do redeema
dal to odbrojava vrijeme za amere?
ak da bog te pitaj u kolko ce sati to biti za nas
danas
Doxy
postaje Z-Lister
fala bogu više
tko bi ga znao kad ce bit... prvo su u lockerzu rekli da moze bit bilo kad, pa i nedjeljom i praznikom, a onda su rekli da sto smo navalili, da krajem mjeseca dolazi restock... kao imamo jos vremena jer ce bit 2 redeema ovoj mjeseca.... a opet, na fejsu su svaki dan barem rekli "redemption not today", a danas nisu ni zucnuli... nestalo je dosta stvari sa njihove stranice, opet postaje bugovita i neki imaju problema s njom... tako je bilo prije zadnjeg restocka
pa si ti sad misli kad ce bit... gamad
maknuli su stvari koje valjaju nema psp, ps3,xbox...
I meni 4 fale,biti ce red fejakt acc,samo banana mi ako nakon toliko truda i dovodenja ljudi mi banaju acc jbte
Ako netko jos uvijek dijeli pozivnice neka posalje jednu na mail...zahvaljujem
Ako netko jos uvijek dijeli pozivnice neka posalje jednu na mail...zahvaljujem
možda nije na odmet i napisati na koji mail...
a i u ostalom, što će ti, kad je lockerz scam...
danas nema redeema... a vjerojatno ni sutra, najavili su da su pretrpani onom gluposti amnestyblablabla... tako da ce sutra pocet slat pravila za redemption i popis stvari
E dal neko zna kakve marke su one sluske,tj jel valjaju cemu,jer ako koim slucajem nije scam da znam sta naruciti
Nis od nagrada.Mozda sutra bude jer mislim da su trebali danas ali nisu stigli sve uradit jer obicno se jave oko 13-14 h.
Uzasno im sajt baguje ,nevjerovatno iritirajuce je to,btw nesta dugo razvlace s tim dolaskom stvari pobuduje sumnje
Nis od nagrada.Mozda sutra bude jer mislim da su trebali danas ali nisu stigli sve uradit jer obicno se jave oko 13-14 h.
sutra ce tek pocet slat mailove s uputama... tak da cisto sumnjam da ce uopce taj mail svi sutra dobiti, a prema tome mislim da ni redemptiona nece bit sutra