Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.390.902
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
16 godina
protjeran
Lockerz

A jbg sve najbolje nagrade su makeli.

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears ot,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

ja sam odavno vec odustao od lockerza

svaki puta pise more soon i nema sanse da se ista dobije osim majce

Najnovija fora u 2r. srednje:Gle kak si MOKER!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Da li se netko sjeca kako je billo kad je bio zadnji redemptation.Mislim da su bili maknušli nagrade pa ih poslije stavili ali sad i neke nove.Moze li netko potvrdit jer ja mislim da je tako bilo.

Po tome mislim su to zadnji put radili upravo prije redema kad su nam na mail adrese poslali stvari koje ce bit dostupne.

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears ot,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Vjerovatno je danas redeem sve su najbolje nagrade maknili pa ce u vrijeme redeema stavit nagrade valjda ...

u 00:00 bi trebao biti redemption kao i prosli put ..

EDIT: nisam siguran kada je bio prosli redemption al cuo sam da je bio u 00:00 po nasem vremenu

ADD my Xfire : kruno1 ;))
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.11.2009 11:06 (puma_vkci).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

I ja se nadam isto jer koliko se ja sjecam prosli put su takodjer maknuli sve nagrade te ih kasnije stavili zajedno nekim novim.

DANAS JE NAJVJEROJATNIJE REDEM A AKO NE DANAS ONDA 100% SUTRA!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Lockerz
Perkan777 kaže...

I ja se nadam isto jer koliko se ja sjecam prosli put su takodjer maknuli sve nagrade te ih kasnije stavili zajedno nekim novim.

DANAS JE NAJVJEROJATNIJE REDEM A AKO NE DANAS ONDA 100% SUTRA!!!!

da al kad tocno daba mi ak neznam u koliko sati

16 godina
protjeran
Lockerz

Najvjerojatnije u ponoc jer je tako bilo zadnji put.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

Kakav vi to redemption spominjete? Redemption na engleskome znači "iskupljenje, spas"...

Ono na što mislite se zove redeem i nema veze s time... -.-"

---

Kad je kod nas 00:00, izračunajte kolliko je sati u SAD-u... (hint: nije isto 00:00)

Što hoću reći?

Zar nije logičnije da će restockat kad bude u SAD-u 00:00?

Edit: zaboravio sam reći da je i moj frend dobio majicu... samo me strah da ne ostane samo na tome :P

Can't find a better Jam!
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.11.2009 13:41 (Gunner_V).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ja jos nikad nisam vidio da se nesto moglo narucit!kao danas u 00:00h bi trebo moc nekaj narucit?
Izrada CLan WEB-ova (www.ubizec-hosting.tk),Ubizec Clan(www.ubizec-clan.tk),Ubizec Forum(www.ubizec-forum.tk),Ubizec Radio(www.ubizec-radio.tk)
16 godina
neaktivan
Gunner_V kaže...

Kakav vi to redemption spominjete? Redemption na engleskome znači "iskupljenje, spas"...

Ono na što mislite se zove reedem i nema veze s time... -.-"

---

Kad je kod nas 00:00, izračunajte kolliko je sati u SAD-u... (hint: nije isto 00:00)

Što hoću reći?

Zar nije logičnije da će restockat kad bude u SAD-u 00:00?

zadnji put je bilo u 6.00 pm EDT, znaci kod nas u ponoc... i dan prije je stigao mail kaj ce sve bit na raspolaganju za uzet, kolko ce kostat i kad je tocno... makar, na fejsu su rekli da imaju neko iznenadenje, neke posebne stvari za z-listere i da ce bit drukciji nacin narucivanja ovaj put...

zivi bili pa umrli...

16 godina
protjeran
Lockerz

Ja mislim da lik koji je rekao da je dobio mail od Lockerza da je danas Restock laže!!

Ja mu ne vjerujem dok god on ne stavi screenshot maila a upravo sam ja poslao mail lockerzu jer je restock danas pa ću staviti odgovor na forum..

POZIVNICE ZA LOCKERZ!!Brzo i sigurno preko ovog formulara:http://fs17.formsite.com/sixmixtrix/form184260076/index.html
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.11.2009 12:02 (nfsbaby).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Lockerz

UŽAS

još mi fale 4 čovjeka za z-listera

a neda mi se fejkati...

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zaboli me za Lockerz ali...

Gunner_V kaže...

Redemption dolazi od redeem i znači sasvim isto.

Redeem je glagol, redemption je imenica koja označava čin redeemanja.

Sam glagol redeem znači otplatiti, otkupiti, razmjeniti i još nekoliko sličnih stvari između kojih je jedna i (teološko) iskupljenje ili spas, ali to nije nikako prva definicija redemptiona.

15 godina
neaktivan
Lockerz

Danas u ponoc na lockerzu budite ako ne onda sutra :]

good luck

ADD my Xfire : kruno1 ;))
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
dekstroza kaže...

Zaboli me za Lockerz ali...

Gunner_V kaže...

Sam glagol redeem znači otplatiti, otkupiti, razmjeniti i još nekoliko sličnih stvari između kojih je jedna i (teološko) iskupljenje ili spas, ali to nije nikako prva definicija redemptiona.

To sam upravo ja sad htio napisat ali nema veze.Gunner molim te nemoj nista govorit jer vidimo kako ti engleski dobro ide.

Zadnji put je reedem bio u 6 AM EDT (Eastern daylight time) pa zato mislim da ce bit u ponoc.A jos jedan hint je taj da su trenutacno makeli dosta nagrada.Sjecate se da je tako bilo zadnji put par sati prije reedema.

16 godina
neaktivan
dekstroza kaže...

U pravu si... Nisam znao za to drugo značenje... palac gore za objašnjenje jer sam naučio nešto novo :P

Edit: OHO! Vidim da me perkan vuče za jezik i govori mi o mojem engleskome... Na stranu što je gore napisao redemptation (što zaista nema veze s redeemom)... :P

I to više puta napisao pa se ne može pozvati na lapsus calami...

Can't find a better Jam!
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.11.2009 13:53 (Gunner_V).
16 godina
protjeran
Lockerz

Hmm cini se da imas pravo ispricavam se. To je bilo samo u jednom postu ali hvala na ispravci.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz
Ako kome treba Lockerz pozivnica neka se javi porukom (odmah dobije 100 bodova ko se registrira))

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RPG vs TENK kaže...

dal to odbrojava vrijeme za amere?

ak da bog te pitaj u kolko ce sati to biti za nas

Najnovija fora u 2r. srednje:Gle kak si MOKER!
17 godina
protjeran
Lockerz

danas

Doxy

postaje Z-Lister

fala bogu više

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

tko bi ga znao kad ce bit... prvo su u lockerzu rekli da moze bit bilo kad, pa i nedjeljom i praznikom, a onda su rekli da sto smo navalili, da krajem mjeseca dolazi restock... kao imamo jos vremena jer ce bit 2 redeema ovoj mjeseca.... a opet, na fejsu su svaki dan barem rekli "redemption not today", a danas nisu ni zucnuli... nestalo je dosta stvari sa njihove stranice, opet postaje bugovita i neki imaju problema s njom... tako je bilo prije zadnjeg restocka

pa si ti sad misli kad ce bit... gamad

15 godina
neaktivan
Lockerz

maknuli su stvari koje valjaju nema psp, ps3,xbox...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

I meni 4 fale,biti ce red fejakt acc,samo banana mi ako nakon toliko truda i dovodenja ljudi mi banaju acc jbteCool

CHE

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

Ako netko jos uvijek dijeli pozivnice neka posalje jednu na mail...zahvaljujemNamigiva

[url=http://www.userbars.com][img]http://img36.imageshack.us/img36/7731/ubd3943.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
poljda kaže...

Ako netko jos uvijek dijeli pozivnice neka posalje jednu na mail...zahvaljujemNamigiva

možda nije na odmet i napisati na koji mail... http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-laughing.gif http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-wink.gif

a i u ostalom, što će ti, kad je lockerz scam...

Atomska bubamara. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
16 godina
neaktivan

danas nema redeema... a vjerojatno ni sutra, najavili su da su pretrpani onom gluposti amnestyblablabla... tako da ce sutra pocet slat pravila za redemption i popis stvari

15 godina
neaktivan
Lockerz

E dal neko zna kakve marke su one sluske,tj jel valjaju cemu,jer ako koim slucajem nije scam da znam sta narucitiCool

CHE

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Nis od nagrada.Mozda sutra bude jer mislim da su trebali danas ali nisu stigli sve uradit jer obicno se jave oko 13-14 h.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Uzasno im sajt baguje ,nevjerovatno iritirajuce je to,btw nesta dugo razvlace s tim dolaskom stvari pobuduje sumnjeCool

CHE

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Nis od nagrada.Mozda sutra bude jer mislim da su trebali danas ali nisu stigli sve uradit jer obicno se jave oko 13-14 h.

sutra ce tek pocet slat mailove s uputama... tak da cisto sumnjam da ce uopce taj mail svi sutra dobiti, a prema tome mislim da ni redemptiona nece bit sutra

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice