I pazi sada, zamisli da zastvarno bude i svi osvojimo neš najbolje!
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.396.315
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I pazi sada, zamisli da zastvarno bude i svi osvojimo neš najbolje!
Pozlatile ti se riječi!
Ja idem na Acer laptop ili HTC mobitel!Na šta vi idete?
PS:Jel još netko ima školu ujutro ko ja?
na zeleno :D nope, popodne :P
imam i ja šk ujutro xD
i tako nista od redeema :|
e da :(
ajde laku noc svima :)
jel bio danas redemption???
Nije bio neg ce bit coming soon ;)
danas je onda prije ponoći? ako je bilo između Utorka - srijede?
danas je onda prije ponoći? ako je bilo između Utorka - srijede?
Da, danas mora biti prije ponoći jer je kathy rekla da nije u thursday, tj. nije u četvrtak.
jest cool ova nova pocetna
here we goo!! potvrdjen mi iPod shuffle..bacajte se na general 24/7 sto prije
ma baš mi se da klikat do 10 000 i onda baš kad bude trebalo upisat captchu za 10 000 netko drugi uzme.
a meni stigao wii wheel :D
Znači včrs?
Što su me zajebali sinoč čeko sam do tri lol..
Jel sad prije ponoči ili?
nije prije ponoci, jer nasa draga kathy ne govori o nasoj vremenskoj zoni...njima pol noci je nama 6 ujutro ili tako nesto...dakle cetvrtak njima pocinje kad je kod nas 6 ujutro u cetvrtak...
najvj ce biti do 3 ujutro kao inace...
i jos jednom pitanje za one koji sigurno znaju: 5x ptz vrijedi za SVE filmice ili samo za neke oznacene ili samo za one koji su pod ptz expolosion kategoriji?????
nije prije ponoci, jer nasa draga kathy ne govori o nasoj vremenskoj zoni...njima pol noci je nama 6 ujutro ili tako nesto...dakle cetvrtak njima pocinje kad je kod nas 6 ujutro u cetvrtak...
i jos jednom pitanje za one koji sigurno znaju: 5x ptz vrijedi za SVE filmice ili samo za neke oznacene ili samo za one koji su pod ptz expolosion kategoriji?????
A valda.. Ja za sve filmove dobivam 30 pointsa..
Eto vremena na citavom svijetu i kako kazu na facebook stranici pise da ce biti izmedju 1-6 PST. Znaci da ce biti vjerovatno veceras kasno.
5x vrijedi za sve filmove..komp nisam ugasio vec 3 dana
Eto vremena na citavom svijetu i kako kazu na facebook stranici pise da ce biti izmedju 1-6 PST. Znaci da ce biti vjerovatno veceras kasno.
Deja vu?!
Perkane, kaj sa onim Captcha bypassom? Budeš dao da probam večeras ili? I ak budeš, daj mi molim te samo objasni kaj sve treba napravit pošto mi dosta treba, nekih 15-20sec da dođem do Thanks for Redeeming, pa bi želio to malo brže ako je moguće :D
od 22-03 ://
Nema veze.
Da ti ga i dam vrijedio bi samo par sati te na jednoj stranici a posto nemas lrc pro bas nikakve koristi ne bi bilo od njega!
Nema veze.
Da ti ga i dam vrijedio bi samo par sati te na jednoj stranici a posto nemas lrc pro bas nikakve koristi ne bi bilo od njega!
PERKANE jučer nisi otvorio chat ajde BAREM DANAS OTVORI!!
Nema veze.
PERKANE jučer nisi otvorio chat ajde BAREM DANAS OTVORI!!
Ok otvaram oko 9
od 22-03 ://
Ajme meni... cekat cu, ali ako ne dođe kunem se doci cu im tamo i je*at im onu đukelu.