ajmo ruke gore ko se lozi na 5x
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.396.001
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ha??
mislim da danas nista od rAdema...
XD kolko si skupio ptz
trenutno imam 123653 u ovih par dana vikenda sam skuzio negdje 40-45 hiljada sa ovim 5x, mozda i vise, ne sjecam se koliko sam imao prije
trenutno imam 123653 u ovih par dana vikenda sam skuzio negdje 40-45 hiljada sa ovim 5x, mozda i vise, ne sjecam se koliko sam imao prije
125835 dok je ovo 5x skupio nekih 40k sve zahvaljujuci korisniku FI4 koji mi je kupio UW silver i kojem se iskreno zahvaljujem
ja bez UW :P
neda mi se vise trositi, kupio sam ga jednom, kupio sam LRC i LPA...dosta je trosenja, sad da prvo prodam igrice i onda idemo dalje
ja bez UW :P
neda mi se vise trositi, kupio sam ga jednom, kupio sam LRC i LPA...dosta je trosenja, sad da prvo prodam igrice i onda idemo dalje
ja ako dobijem ovaj shuffle sa 24/7 bacit cu se samo na to..skupljat do 10k i bidat :D
tesko da ces na 247 nesto dobiti ako nemas autobider
Redemption will be sometime between 1pm and 6pm PST either Tuesday or Wednesday. Stay tuned.
Znači onda negdje od 18:00 do 0:00 možemo očekivat redeem? Perkaneee, javii seee u vezi checkeraaaa :D XD
Znači onda negdje od 18:00 do 0:00 možemo očekivat redeem? Perkaneee, javii seee u vezi checkeraaaa :D XD
Stari spasio si me, ja mislio da u nas od 13-16. Sad cu moci sve obaviti sto sam planirao.
jel moze neki link za dobar autofill..?
Ljudi znači danas il sutra od 6:00 do 0:00 je redeem? Da nije možda od 0:00 do 6:00? Jel to 100 % sigurno?
BTW: Perkane javi se.
Tko ima LRC PRO kupujem ga, nek se javi. Perkan mi se ne javlja a trebam ga brzo.
Ljudi kolika bi bila postarina za Split kad narucim mobitel?
Tko ima LRC PRO kupujem ga, nek se javi. Perkan mi se ne javlja a trebam ga brzo.
Nemreš kupit tak LRC Pro, zato što je zaštićen od kopiranja HardwareID-om.
@Living.Dead: Ništa, ali kad tak računaš za naše vrijeme od američkog, moraš dodat 6h zato što su oni u drugoj vremenskoj zoni a razlika je 6h :D
Ja sam malo izvan Splita (Podstrana) pa me također zanima.
Nemreš kupit tak LRC Pro, zato što je zaštićen od kopiranja HardwareID-om.
@Living.Dead: Ništa, ali kad tak računaš za naše vrijeme od američkog, moraš dodat 6h zato što su oni u drugoj vremenskoj zoni a razlika je 6h :D
Kad je onda redeem?
postarina besplatna ali porez23% na cijenu proizvoda + carinski troskovi ako stvar nije elektronika onda 33% na cijenu!
postarina besplatna ali porez23% na cijenu proizvoda + carinski troskovi ako stvar nije elektronika onda 33% na cijenu!
A kad je redeem?
pa sad sam ti rekao!!!
Redemption will be sometime between 1pm and 6pm PST either Tuesday or Wednesday. Stay tuned.
prevedno na nas izmedju 18 i 24 h danas ili sutra, ispravite me ako grijesim jer do sada je vecinom bio posle ponoci.
Cek ljudi jedno pitanje..
Jel se za predmet mora bidati ili se samo klikne na ono reedem.. I u cemu je kvaka.. Ko prije reedema?
Najbolji checker? Anyone?
Jel se za predmet mora bidati ili se samo klikne na ono reedem.. I u cemu je kvaka.. Ko prije reedema?
Kvaka je u vratima :D
Kvaka je u vratima :D
Šale ne manjka, al mžeš mi stvarno rec kako to funkcionira...
Ili bilo tko da mi objasni...
Evo vidim da nikome ne ide bas bidanje pa da vam kazem par stvari o tome.
Sustav bidanja s otpocetka drasticno prmojenio.Sad imamo dvije skupine VIP (High rollers) i General (za clanove do 10 000 ptz-a).Zbog botova iskuljucena je opcija multi tabinga jer se s njom najcesce botalo.
Znaci nakon sto refreshate stranice trebate odmah otici na jedan prdmet i upisati captchu jer vam nece automatski bidati na najvecu vrijednost nego ce bidati 5 ptz-a na onu vrijednost koju vi vidite!
Ako ima jos nekakvih pitanja slobodno pitajte!
mene zanima ovo:
stisnem bid - otvori se stranica sa captchom - upisem i ulozim bid...sta se racuna kao moj bid, kad sam kliknuo na BID ili kad sam kliknuo da ulozim bid nakon captche? ako si me skuzio
mene zanima ovo:
stisnem bid - otvori se stranica sa captchom - upisem i ulozim bid...sta se racuna kao moj bid, kad sam kliknuo na BID ili kad sam kliknuo da ulozim bid nakon captche? ako si me skuzio
po meni cim kliknes na BID jer u meduvremenu dok ti upisujes capatchu njih 10 bida...neznam mozda sam ja u krivu ;)