Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.396.001
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
14 godina
neaktivan
Lockerz

ajmo ruke gore ko se lozi na 5x

0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

ha??

mislim da danas nista od rAdema...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Lockerz
RuskeGTT kaže...

ha??

mislim da danas nista od rAdema...

XD kolko si skupio ptz

15 godina
Lockerz

trenutno imam 123653 u ovih par dana vikenda sam skuzio negdje 40-45 hiljada sa ovim 5x, mozda i vise, ne sjecam se koliko sam imao prije

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

trenutno imam 123653 u ovih par dana vikenda sam skuzio negdje 40-45 hiljada sa ovim 5x, mozda i vise, ne sjecam se koliko sam imao prije

{#} 125835 dok je ovo 5x skupio nekih 40k sve zahvaljujuci korisniku FI4 koji mi je kupio UW silver i kojem se iskreno zahvaljujem 

15 godina
Lockerz

ja bez UW :P

neda mi se vise trositi, kupio sam ga jednom, kupio sam LRC i LPA...dosta je trosenja, sad da prvo prodam igrice i onda idemo dalje

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

ja bez UW :P

neda mi se vise trositi, kupio sam ga jednom, kupio sam LRC i LPA...dosta je trosenja, sad da prvo prodam igrice i onda idemo dalje

ja ako dobijem ovaj shuffle sa 24/7 bacit cu se samo na to..skupljat do 10k i bidat :D

15 godina
Lockerz

tesko da ces na 247 nesto dobiti ako nemas autobider

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

Redemption will be sometime between 1pm and 6pm PST either Tuesday or Wednesday. Stay tuned.

1 0 hvala 0
15 godina

Znači onda negdje od 18:00 do 0:00 možemo očekivat redeem? Perkaneee, javii seee u vezi checkeraaaa :D XD

16 godina
neaktivan
.: R32LowRider kaže...

Znači onda negdje od 18:00 do 0:00 možemo očekivat redeem? Perkaneee, javii seee u vezi checkeraaaa :D XD

Stari spasio si me, ja mislio da u nas od 13-16. Sad cu moci sve obaviti sto sam planirao.

The best things in life aren't things.
15 godina
neaktivan
Lockerz

jel moze neki link za dobar autofill..?

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Lockerz

Ljudi znači danas il sutra od 6:00 do 0:00 je redeem? Da nije možda od 0:00 do 6:00? Jel to 100 % sigurno?

BTW: Perkane javi se.

D=mc2, Deinstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Lockerz

Tko ima LRC PRO kupujem ga, nek se javi. Perkan mi se ne javlja a trebam ga brzo.

D=mc2, Deinstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

Ljudi kolika bi bila postarina za Split kad narucim mobitel?

The best things in life aren't things.

0 0 hvala 0
15 godina
Axlus kaže...

Tko ima LRC PRO kupujem ga, nek se javi. Perkan mi se ne javlja a trebam ga brzo.

Nemreš kupit tak LRC Pro, zato što je zaštićen od kopiranja HardwareID-om.

@Living.Dead: Ništa, ali kad tak računaš za naše vrijeme od američkog, moraš dodat 6h zato što su oni u drugoj vremenskoj zoni a razlika je 6h :D

15 godina

Ja sam malo izvan Splita (Podstrana) pa me također zanima.

16 godina
odjavljen
.: R32LowRider kaže...
Axlus kaže...

Nemreš kupit tak LRC Pro, zato što je zaštićen od kopiranja HardwareID-om.

@Living.Dead: Ništa, ali kad tak računaš za naše vrijeme od američkog, moraš dodat 6h zato što su oni u drugoj vremenskoj zoni a razlika je 6h :D

Kad je onda redeem?

D=mc2, Deinstein
15 godina

postarina besplatna ali porez23% na cijenu proizvoda + carinski troskovi ako stvar nije elektronika onda 33% na cijenu!

My Life Is A Very Serious Game...
16 godina
odjavljen
CroVandal kaže...

postarina besplatna ali porez23% na cijenu proizvoda + carinski troskovi ako stvar nije elektronika onda 33% na cijenu!

A kad je redeem?

D=mc2, Deinstein
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.1.2011 14:19 (Axlus).
15 godina

pa sad sam ti rekao!!!{#}

My Life Is A Very Serious Game...
17 godina
imaticx kaže...

Redemption will be sometime between 1pm and 6pm PST either Tuesday or Wednesday. Stay tuned.

prevedno na nas izmedju 18 i 24 h danas ili sutra, ispravite me ako grijesim jer do sada je vecinom bio posle ponoci.

edis_S
16 godina
protjeran
Lockerz

REDEEM JE DANAS ILI SUTRA OD 22 DO 3

BTW ja neprodajem LRC Pro jer ja nisam autor.Ovo je sluzbena stranica pa tamo kupi ako hoces

Prodajem captcha bypass za lockerz!Kontakt na PM
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Lockerz

Cek ljudi jedno pitanje..

Jel se za predmet mora bidati ili se samo klikne na ono reedem.. I u cemu je kvaka.. Ko prije reedema?

Zeppe
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Najbolji checker? Anyone?

16 godina
protjeran
Zeppe kaže...

Jel se za predmet mora bidati ili se samo klikne na ono reedem.. I u cemu je kvaka.. Ko prije reedema?

Kvaka je u vratima :D

14 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
Zeppe kaže...

Kvaka je u vratima :D

Šale ne manjka, al mžeš mi stvarno rec kako to funkcionira...

Ili bilo tko da mi objasni...

Zeppe
16 godina
protjeran
Lockerz

Evo vidim da nikome ne ide bas bidanje pa da vam kazem par stvari o tome.

Sustav bidanja s otpocetka drasticno prmojenio.Sad imamo dvije skupine VIP (High rollers) i General (za clanove do 10 000 ptz-a).Zbog botova iskuljucena je opcija multi tabinga jer se s njom najcesce botalo.

Znaci nakon sto refreshate stranice trebate odmah otici na jedan prdmet i upisati captchu jer vam nece automatski bidati na najvecu vrijednost nego ce bidati 5 ptz-a na onu vrijednost koju vi vidite!

Ako ima jos nekakvih pitanja slobodno pitajte!

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

mene zanima ovo:

stisnem bid - otvori se stranica sa captchom - upisem i ulozim bid...sta se racuna kao moj bid, kad sam kliknuo na BID ili kad sam kliknuo da ulozim bid nakon captche? ako si me skuzio

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

mene zanima ovo:

stisnem bid - otvori se stranica sa captchom - upisem i ulozim bid...sta se racuna kao moj bid, kad sam kliknuo na BID ili kad sam kliknuo da ulozim bid nakon captche? ako si me skuzio

po meni cim kliknes na BID jer u meduvremenu dok ti upisujes capatchu njih 10 bida...neznam mozda sam ja u krivu ;)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice