Ja email nisam dobio :( znaci nista od redeema a ocu im jedan mail srociti ako ne budem mogao ucestvovati.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dobio sam i ja da sam u redeemu...
nego, jel vama nesto sporo sad radi lockerz?
I meni stigao...
Da, sporo radi, jer boga pitaj koliko ljudi sad visi na njemu i stiska F5, kako ne bi proprustili taj priceless trenutak :P
LockerzChecker, jel se moze koristiti?????
u kolko sati ce to bit
evo racun
sad se sjecam da si postavio to :-) onda mi se neisplati bas nesto previse! imam iphone 3g tako da mi ipod touch od 8 gb nema nekakve koristi!? jel ce biti samo one nagrade na tamo ili ce dodati jos neke! nema vise niti wii,psp,xbox nista! bas bez veze!
neka netko postavi link od lockerz checkera ja nemogu naci nigdje neki valjani!
pitanje dal se moze koristiti uopce...dajte i koji znate, perkan & co javite!
nasao sam ga! ma ja cu ga ostaviti upaljenog! zasto ga se nebi moglo koristit?
pa jer su rekli da koriste programe protiv automatskih upisivasa podataka i slicno, pa da mozda nemaju i programe protiv ovih checkera? slucajno da nas ne izbace ako skuze bo...
Jeste vi dobili kakav mail da ste upali u redeem?
da perkane, citaj malo :D
i odg mi pitao sam nesto ja mislim :D
da perkane, citaj malo :D
i odg mi pitao sam nesto ja mislim :D
A majku im ja nisam dobio.
BTW koristi sta hoces ja nisam kriv ako te banaju.Osobno koristim LRC Pro jer nemam vremena sam nes napraviti.
e pa to te pitam, za LRC sam te pitao ako moze...drugo me nis ne zanima, ic cu rucno, desanka me nije nikad iznevjerila :)
Ni ja nisam dobio mail za redemption, ako ne dobim, pišem im jedan poveći mail...I brišem acc.
Mogu vam ja dati alphu 2.0 lockerz checkerza. Stabilnija verzija te ima par novih funkcija.
Oce tko da napravim chatroom?
moze
Samo da pitam nabrzaka: Jeli se zna kad je sljedeći redeam?
Jeli i dalje "varaju"?
Ono kao dođeš i čekaš tri života da bi ti se ulogirao i tako.
Ili ono uđeš nešto redeamaš pa ti kaže neki error i tako 20 puta.
https://my.dimdim.com/perkan777/ dolazite
Ej Perkane kako ući na ovu stranicu.Meni samo stoji ono bijelo na sredini ekrana i to je to. Nemogu ništa
Ej Perkane kako ući na ovu stranicu.Meni samo stoji ono bijelo na sredini ekrana i to je to. Nemogu ništa
nemozes uc, to je samo za ljude koji su aktivni ovdje na forumu
Probaj reinstalirati flash,iskljuci adblock,...
Pretpostavljam da će reedem ili u 23:00h ili u 00:00h...
sta je ovaj redeem bio zajebancija wtfff
mi smo se dobro zajebavali na chatu, predobro...nacrtali smo ovo:
Haha max legenda!
ma uzeo sam wallpaper. odma sam ušao ko zapeta puška ali me zeznulo moje sporo ukucavanje i štekanje nekakvo. moj prvi reedem.
sve je nestalo u tren oka. 3 gift carda su bila kad sam ja gledal a sve ostalo je bilo fresh out.
Ovo mi je prvo iskustvo sa redeemom i preporucujem svima koji planiraju da se regaju na lockerz da to ne rade, jer je to najobicniji bullshit! 10 000 ljudi govore kako su usli posle 2 sec i da je sve bilo fresh out, a niko se ne hvali da je ista dobio. Hehe, pa naravno kada tu zapravo ni ne postoje nagrade. Kupe 20 sugavih shuffle-a i moooozda po koji i pod, i to je sve. A dobiju silne milione samo od wallpappera...
Hvala Lockerz!
ja usao lijepo, LRC i alerter su me obavijestili na vrijeme
udem, odem u electronics, udem unutra, nema niceg osim nekim pyzdarijca i DELL laptopa...udem u njega, upisem sve podatke, malo zbunjeno (ovo mi je prvi put da sam usao negdje i zurio se upisvati, do sad sam jednom na wallpapere i tamo se nisam zurio) upisem lijepo sve, dodem do postanskog koda, upisem 51000 i stisnem enter! BUDALA...zaboravio sam captcha...i naravno ponistilo se i izbacilo me na ptzplace...udem ovaj put u onaj drugi prozor gdje su paypalovi, i od svega ostali su oni bonovi i 25$ na paypalu...odlucio sam se za nista, da cu ostati jos Z-lister koji nije redeemao nikad nista i cekat iduci specijalni redeem kao veceras...
zadovoljan sam posto sam shvatio da se da redeemati, jos sam upisivao sve rucno, tj kopirao sam prije napisane podatke u notepadu, pa je bilo malo brze, samo treba jos malo brze, neke greske i zbunjenosti koje sam imao rijesiti se toga i sjetiti se captche upisati prije nego klines na redeem...
da sam upisao redeem bi mozda sad bio vlasnik DELLovog laptopa inspiron 10 mini...
jbg jedno iskustvo vise i definitnivno necu odustati kao neki koji su prvi put ovdje...zapnite malo i isplatit ce vam se...ako ne sad, onda u 24/7 redeemovima koji ce biti u 10.mj
peace!
ja usao lijepo, LRC i alerter su me obavijestili na vrijeme
udem, odem u electronics, udem unutra, nema niceg osim nekim pyzdarijca i DELL laptopa...udem u njega, upisem sve podatke, malo zbunjeno (ovo mi je prvi put da sam usao negdje i zurio se upisvati, do sad sam jednom na wallpapere i tamo se nisam zurio) upisem lijepo sve, dodem do postanskog koda, upisem 51000 i stisnem enter! BUDALA...zaboravio sam captcha...i naravno ponistilo se i izbacilo me na ptzplace...udem ovaj put u onaj drugi prozor gdje su paypalovi, i od svega ostali su oni bonovi i 25$ na paypalu...odlucio sam se za nista, da cu ostati jos Z-lister koji nije redeemao nikad nista i cekat iduci specijalni redeem kao veceras...
zadovoljan sam posto sam shvatio da se da redeemati, jos sam upisivao sve rucno, tj kopirao sam prije napisane podatke u notepadu, pa je bilo malo brze, samo treba jos malo brze, neke greske i zbunjenosti koje sam imao rijesiti se toga i sjetiti se captche upisati prije nego klines na redeem...
da sam upisao redeem bi mozda sad bio vlasnik DELLovog laptopa inspiron 10 mini...
jbg jedno iskustvo vise i definitnivno necu odustati kao neki koji su prvi put ovdje...zapnite malo i isplatit ce vam se...ako ne sad, onda u 24/7 redeemovima koji ce biti u 10.mj
peace!
nisam baš previše na forumu, to su oni kupljeni chekeri? :D