Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.402.816
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
17 godina
neaktivan
Lockerz

Z-List Only Redemption -- September 13th -- If your Z-List and have never redeemed, here's your chance. Znaci za 2 dana reedem za nas jadnike koji nismo nista do sada ugrabili :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Lockerz
dex3108 kaže...

Z-List Only Redemption -- September 13th -- If your Z-List and have never redeemed, here's your chance. Znaci za 2 dana reedem za nas jadnike koji nismo nista do sada ugrabili :D

Hebiga da vidim kolko ce vas sudjelovati.

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
17 godina
neaktivan
Lockerz

Ja prvi :D hehehe

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz
mozda cu i ja, ja bi ugrabio nesto na sto necu platiti carinu
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz

Good news, bilo mi dosadno pa se vracam updateanju lockerz checkera.

[url=http://profile.mygamercard.net/IgorFastGun][img]http://card.mygamercard.net/gelsig/IgorFastGun.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

dakle za dva dana, jedva cekam...

nego, vidim da jos uvijek u pravilima pise da lockerz nije odgovoran za carine i pyzdarije, tako da budite sigurni da ce doc carina na ove vece stvari :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

dakle za dva dana, jedva cekam...

nego, vidim da jos uvijek u pravilima pise da lockerz nije odgovoran za carine i pyzdarije, tako da budite sigurni da ce doc carina na ove vece stvari :(

Sto se mene tice ja to ni ne gledam mislicu o tome kad uspijem redeemati to nesto veliko :D

14 godina
neaktivan
Lockerz

A jel zna neko koliko bodova ce trebati za Shuffle, Ipod nano i Ipod touch? Za vreme redeema skoci, pa ako je sad ovaj Ipod nano 1875 ptz-a, koliko ce biti za vreme redeema? Ja imam 3100, i naravno skupicu barem 4000 do prekosutra. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

kathy sa twittera

I want to add a few more general redemptions before 24/7 launches in Oct. SHOPpers redemptions still better but gives more chances for all.

Yes, the new iPods will be in this months' MULTI redemptions both SHOPpers (including wallpaper) and GENERALS (which are back for now :-)

0 0 hvala 0
15 godina

Jel taj Lockerz onako nes bez veze ili je stvarno?

15 godina
neaktivan
Lockerz

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Lockerz

Ovako trebam informaciju u vezi večerašnjeg reedema.Ja sam na lockerzu od 9.mjeseca prošle godine i stekao sam Z-List status legalnim putem.Jedino šta sam za pravo reedemao bio je film a on je bio reedeman prije jedno 5 mjeseci,od tih 5 mjeseci sam reedemao samo jedan wallpaper(koji se ne računa kao nagrada) i ništa više.Mene zanima dal ću ja imati pravo reedema ili će imati pravo onih 1% Z-Listera koji nikada ama baš nikada nisu igrabili ništa?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zgsolja kaže...

Ovako trebam informaciju u vezi večerašnjeg reedema.Ja sam na lockerzu od 9.mjeseca prošle godine i stekao sam Z-List status legalnim putem.Jedino šta sam za pravo reedemao bio je film a on je bio reedeman prije jedno 5 mjeseci,od tih 5 mjeseci sam reedemao samo jedan wallpaper(koji se ne računa kao nagrada) i ništa više.Mene zanima dal ću ja imati pravo reedema ili će imati pravo onih 1% Z-Listera koji nikada ama baš nikada nisu igrabili ništa?

Samo oni (mi :D ) koji nikada ama bas nista nisu uzeli osim wallpaper-a :D

14 godina
neaktivan
zgsolja kaže...

Odakle ti informacija da ce biti bas veceras? Ako je to istina, da onda ne camim za racunarom, pa da navratim samo veceras. Sad je kod njih 2 ujutru...

15 godina
DeCoy kaže...
zgsolja kaže...

Odakle ti informacija da ce biti bas veceras? Ako je to istina, da onda ne camim za racunarom, pa da navratim samo veceras. Sad je kod njih 2 ujutru...

procitaj pocetnoj stranici lockerza (oni "postovi" sa zelenim znakom). Pise da je veceras

EDIT: i kod njih je sad (11.06) 5.06 ujutro. Oni su -6 od nas

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.9.2010 11:06 (imaticx).
16 godina
protjeran
Lockerz

Ovaj redeem ce biti slican generalu.Sad gledam mnogi posudjuju acc-ove od prijatelja.

BTW ja sam unutra isto.Hehe sestrin acc!!!

BTW2 jeste li vi dobili kakav majl u vezi redeema?

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Lockerz

Kako to da su sada redemptioni navecer?

kad sam ja prije pokusavo uvijek je bilo ujutro, ja jos nisam nis reedemao pa bih zelio sad nes ugrabit samo jbg nemogu cijeli dan bit pored kompa cekat redemption,

ako neko zna otprilike kad ce biti neka javi jer ja na njihovom siteu nisam mogo nac nigdje da pise da je redem navecer :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Backdraft kaže...

Kako to da su sada redemptioni navecer?

kad sam ja prije pokusavo uvijek je bilo ujutro, ja jos nisam nis reedemao pa bih zelio sad nes ugrabit samo jbg nemogu cijeli dan bit pored kompa cekat redemption,

ako neko zna otprilike kad ce biti neka javi jer ja na njihovom siteu nisam mogo nac nigdje da pise da je redem navecer :)

Redeem je danas.Najvejrojatnije negdje od 22.30-23.30

16 godina
Lockerz

zahvaljujem :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

na koje nagrade ne ide carina... da znam na sto da pucam... ako uopce budem za kompom

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

jedva cekam...mislite da ce nas biti puno?

ja mislim da ce opet sve brzo otic...

nije mi jasna jedna stvar: rekli su da nema vise botova itd. i da ce gledati i onemoguciti blabla, a ako se ne varam zadnjih par redeemova je opet sve otislo u roku od 5 sek. kao prije kad nisu imali ant-bot sisteme...kako ljudi onda uspiju tako brzo utipkati? ili kako uspiju varati ako ovi imaju programe protiv toga?

perkan, od kud ti izmedu 2230 i 2330? taman tad veceram, pa mi nije zgodno cekati...mislim da cu danas vecerati u 21 hahaha...i jel se moze koristiti LRC? kako ces ti znat kad ce pocet redeem?

jeste vidjeli da ce staviti nove ipodove touch od ovog redeema navodno? jucer sam malo vidio kakvi su na stranici od apple-a, ja sam odusevljen, imat ce opciju video poziva (dzabe, izmedu 2 ipod touch 4G korisnika), HD snimanje, yebenu rezoluciju ekrana 960x480, itd.

i jos jedan podsjetnik: kako se ono racuna carina? cijena u USA +23% i onda na sve to +10%? ako je tako, za 8GB dode za platiti malo manje od 500kn, za 32GB oko 600kn, a za 64GB oko 800kn...nek me netko ispravi ako se ne racuna tako

HVALA :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.9.2010 13:52 (RuskeGTT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

koliko ja znam elektronika se ne carini nego samo ide PDV 23%

15 godina
CroVandal kaže...

da, ali placas troskove Overseasa koji ce ti cariniti npr. ipod, pa lezarina, pa pdv na to. To me je ispalo 250 kn + 250 kn PDV na uredaj

15 godina
neaktivan
Lockerz

ja sam dobio mejl...da sam u ovom reedemu

0 0 hvala 0
15 godina
imaticx kaže...
CroVandal kaže...

da, ali placas troskove Overseasa koji ce ti cariniti npr. ipod, pa lezarina, pa pdv na to. To me je ispalo 250 kn + 250 kn PDV na uredaj

znaci 500 kn si platio ipod touch 32gb! nije lose prodas ga za 1500 i laganih 1000kn u novcanik :-)

P.S i ja dobio mail na curin acc. imam 2500 bodova! valjda ce nesto uletit!

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.9.2010 14:42 (CroVandal).
15 godina
CroVandal kaže...
imaticx kaže...
CroVandal kaže...

znaci 500 kn si platio ipod touch 32gb! nije lose prodas ga za 1500 i laganih 1000kn u novcanik :-)

P.S i ja dobio mail na curin acc. imam 2500 bodova! valjda ce nesto uletit!

na iPod Touch 8GB :) ima tu negdje na forumu racun od carine, skenirao sam pa stavio. Koristio sam taj ipod Touch 4-5 mj i prodao ga za 800 kn

15 godina
Lockerz

evo racun

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.9.2010 14:49 (imaticx).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerzboy kaže...

ja sam dobio mejl...da sam u ovom reedemu

Ja nisam a ne budem li na redeemu pa stvarno cu im sve po spisku :D cekam neku nagradu ko gladan jesti a oni da me izbace XD pa nece moci XD

16 godina
neaktivan
Lockerz

ja isto dobio mail ali me zanima oko kolko sati je taj redeem?

0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

dobio sam i ja da sam u redeemu...

nego, jel vama nesto sporo sad radi lockerz?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice