tebi najblizu..npr. ko kod mene ja sam iz Vinkovaca i moja roba ide na Osijek
cek, ja zivim u Krapini i tu je neka carinska uprava, jel moguce da ce tu doc?
BTW. nista od redeema, vec je na lockerzu dailies za 28.6. .... sutra opet kampiranje :(
BTW. nista od redeema, vec je na lockerzu dailies za 28.6. .... sutra opet kampiranje :(
neam pojma pa moguce sta da ti kazem kad nisam iz krapine...
kak da si z Krapine :P
@Ljuka :D- ti si isto?
mali update- od redeema ni r...pricaju ljudi po face-u da ce bit u 12( kod nas u 5 ujutro) tak da ak i bude onda propustit cu ga jer stvarno mi je vise pun k* tog cekanja, a ak ne....kampiramo i sutra ;)
jeli z member only redemption ili za sve?btw ja sam imao 450 bodova i rekli da ce mi ponistit jos prosle godine jer sam varao xD jer sam tri puta fake mail napravio i ok dodem ja danas nakok 4 i pol mjeseci nista nisu skinuli a na mail pise da mogu koristit acc normalno i ostali mi bodovi o_O lol
Za sve.
Za sve.
šta za sve ?
nisam skuzi, jel su oni pustili sad shop u neke europske zemlje ili ne? neko je tu postao da je kathy rekla da se probno otvara i za neke druge drzave, ali na samoj stranici jos uvijek pise us only...
To krece za par tjedana.
jeli z member only redemption ili za sve?btw ja sam imao 450 bodova i rekli da ce mi ponistit jos prosle godine jer sam varao xD jer sam tri puta fake mail napravio i ok dodem ja danas nakok 4 i pol mjeseci nista nisu skinuli a na mail pise da mogu koristit acc normalno i ostali mi bodovi o_O lol
Probaj nesto redeemati pa ce ti skinuti bodove.Znam iz vlastitog iskustva jer da mi nisu skinuli bodove sam bi imao oko 10 000 ptz-a.
Bio gore neki post ali ga netko izbrisao.
Pogledajte sliku nove obavjesti ,server: 9:09:48PM možda su to malo kamuflirano objavili vrijeme kad je redeem .
Pogledajte sliku nove obavjesti ,server: 9:09:48PM možda su to malo kamuflirano objavili vrijeme kad je redeem .
Nece biti tako kasno.
nisam skuzio, kad se onda ocekuje redeem?
nisam skuzio, kad se onda ocekuje redeem?
ovih dana =D
Sad sam pogledao njihov najnoviji video i nešto spominju redeem i večeru (dinner) možda je to ipak poslje podne po njihovom vremenu.
EDIT: promjenio sam, dinner=večera
Dinner = večera....
je vama isto šteka lokerz ?
je vama isto šteka lokerz ?
Meni ne
Dinner = večera....
A hvala, moj veliki FAIL.
Sad je 8 AM na Lockerz,jer je to osam ujutro kod njih ili navečer?
Sad je 8 AM na Lockerz,jer je to osam ujutro kod njih ili navečer?
Ujutro
napokon su stali sa rokanjem filmica...isuse u zadnjih 10 dana sam skupio 5000 bodova sa tim filmicima i 3xPTZ...pun k mi je bilo, pogledam jednu stranicu sa 12 filmica i kao to je to, qurac, refresam i evo jos 20tak novih...i tako dan za danom...
ako je ovo u 9PM redeem, onda je kod nas u 3 ujutro, jeli? taman...
mislim da 6 ujutro...
mislim da 6 ujutro...
no,no to je u 3 ujutro jer je sad kod njih 9 ujutro a kod nas 3 popodne.
eo napokon imam 7k bodova
a ja napokon skupio 10k yey
Heh ja imam 1k.
ja imam 1578
ja bi imo preko 10 soma da mi nisu oduzeli bodove pa sam moro sa drugim acc pocet, sad imam skoro 4 soma samo :(
4674 imam