meni je dobar i desktop background
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.393.827
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pozz
zanima me, sad izostavimo mogucnost prevare i nedobivanja nagrada i svega toga, koliko bi se platila postarina kad bi i stigla neka nagrada? pokusavam naci to na netu no neide mi bas, plz help :S
jel bi sta kostalo kada bi uspio reedemat iMac 21.5 inch
lol ma di bi.... racunaj 1000-2000kn carine !!!
salje odmah na adresu u profilu
jer dosta staviti na checkeru melodija i aktiviraj ili treba nesto drugo, kad stisnem preslusaj stalno svira, pa moram pogasiti i stisnuti melodija xy, aktiviraj, sta sada? ....one bindse nebi upisivo, jer imam jeftinu tipkovnicu iz kine...tako da mi se gore tipke nebi otvarale vec bi se otvarale druge stvari...
izaberes melodiju i stisnes aktiviraj i to je sve a ako te pati to sto nemozezs zaustavit melodiju evo ti ovo http://www.speedyshare.com/files/23094213/LockerZ_Checker.exe
jel zna neko od vas zasto lockerz trazi da upisete svoj broj moba? probao sam s laznim al ne sljaka no kasnije sam tek uspio, ali zasto je oznacen sa zvjezdicom kod upisivanja podatka u redeemu, pa nece me valjda zvati na mob u hr?
jel zna neko od vas zasto lockerz trazi da upisete svoj broj moba? probao sam s laznim al ne sljaka no kasnije sam tek uspio, ali zasto je oznacen sa zvjezdicom kod upisivanja podatka u redeemu, pa nece me valjda zvati na mob u hr?
To cete zvati oni sa carine ako budes morao placati nesto i takve slicne stvari.
sta ne salju oni samo neko pismo?
sta ne salju oni samo neko pismo?
obadvoje
jel zna mozda neko koji je broj od carine, jer ako uspijem redeemat nesto a oni mi to odluce carinit, da se ne javljam kad ce me zvat
jel zna mozda neko koji je broj od carine, jer ako uspijem redeemat nesto a oni mi to odluce carinit, da se ne javljam kad ce me zvat
hahahaahahahhahahhahhahahahhahaha :)). da nebude off topic . ja nez LOOL daajj nevjerujem haha
kaj je tu smjesno, rekli su mi par strana prije, da ako ne podignem onda se vraca u sjediste Lockerza, pa ako me nazovu da se niti ne javljam ;)
kaj je tu smjesno, rekli su mi par strana prije, da ako ne podignem onda se vraca u sjediste Lockerza, pa ako me nazovu da se niti ne javljam ;)
CARRR!! XDD
Ovo je najbolje sto sam dosad cuo.Vidis oni ga nazovu a ovaj se javi.Pitaju jel taj i taj doma ovaj kaze nije evo bas je umro prije nekoliko dana.XD
dobra ideja
al otkrio sam na lockerz simulatoru koji ti broji vrijeme kolko ti treba za sve, da mozes upisat same nule(000000000000) i to sljaka :D
dobra ideja
al otkrio sam na lockerz simulatoru koji ti broji vrijeme kolko ti treba za sve, da mozes upisat same nule(000000000000) i to sljaka :D
pojasni to malo...
a zaš je problem upisati kučni broj ili broj moba ?
koga zanima besplatne aukcije, moze probat registracijom na fribiz... totalno drukciji princip od lockerz-a, nema redeemanja i shopa, vec licitiranje za nagradu s onoliko bodova kolko imate. ako uspijete dobiti licitaciju, nagrada je vasa, a ako izgubite, dobivate sve bodove ulozene natrag+bonus.. izgleda da nije scam, vidjet cemo
ako ikog zanima, bio bih zahvalan da se prijavite preko mojeg referral linka http://www.fribiz.com/referrer/mackorisnik009
Ako na redeemu osvojim paypal mogu li se registrirati na Hrvatsku i naručiti nešto preko ebay?
koga zanima besplatne aukcije, moze probat registracijom na fribiz... totalno drukciji princip od lockerz-a, nema redeemanja i shopa, vec licitiranje za nagradu s onoliko bodova kolko imate. ako uspijete dobiti licitaciju, nagrada je vasa, a ako izgubite, dobivate sve bodove ulozene natrag+bonus.. izgleda da nije scam, vidjet cemo
ako ikog zanima, bio bih zahvalan da se prijavite preko mojeg referral linka http://www.fribiz.com/referrer/mackorisnik009
naravno treba neš i svojih para uložiti -.-
Ako na redeemu osvojim paypal mogu li se registrirati na Hrvatsku i naručiti nešto preko ebay?
NE! po 3100 x
to je bijeda, gledam sad malo, ekipa preko milju bodova ima tesko to nakupit, a jel uopce salju u hrv ko zna, najbolje se drzat lockerza
jel može i meni za lockerz invite da i ja to čudo vidim,,,
edit:email:djdarac@gmail.com
Poslano
e, da si procitao moja ranija pitanja, saznao bih da ocu izbjec kontakt sa carinom u slucaju da mi zele carinit paket :D
e, da si procitao moja ranija pitanja, saznao bih da ocu izbjec kontakt sa carinom u slucaju da mi zele carinit paket :D
onda nemoj narućivati -.- , zaš bi izbjegavo carinu ?
btw. ako idete pod Play i zbrojite sve videe dobijete 917, a kad idete pod All piše 902 :D wtf? :D
ocito se neki ponavljaju unutar 2 razlicite sekcije