sad vam je sve doslo novo moze se slati u hrvatsku i do 29 6 2010 mozete dobivati trostruke bodove to je jako dobro ali zasto ja ne mogu kupovati stvari nego pise more soon???
??
sad vam je sve doslo novo moze se slati u hrvatsku i do 29 6 2010 mozete dobivati trostruke bodove to je jako dobro ali zasto ja ne mogu kupovati stvari nego pise more soon???
??
ej sta mislite kada ce biti reedem
Od 27.6 do 30.6 ce 100 % xD
ja sam napravio par fejk akaunta da dospjem na z-list ne vjerujem da ce me skuzit, jer svaki dan se logiram na te acc preko neke ip adrese (imam neki ip switcher) i odg na pitanje (dobro ajde ne bas svaki dan! :P)
ja sam napravio par fejk akaunta da dospjem na z-list ne vjerujem da ce me skuzit, jer svaki dan se logiram na te acc preko neke ip adrese (imam neki ip switcher) i odg na pitanje (dobro ajde ne bas svaki dan! :P)
bravo...car si
bravo...car si
a jbg nemaju svi 20 ljudi kojih bi mogli zvat! :/
Mozeli neko da kaze kako je moguce da se prebaci na paypal 50$ koje mi je lockerz poslao dali mora da se uneses karica ili je to moguce preskociti u mailu sam dobio neki CONFIRMATION CODE od paypla da li njeg treba unjeti.Acc sam otovorio na ukrainu.
MENI TREBA INVAJT sto prije e mail je augustin_kc@net.hr
damager poslan invite
Poslano!
mislim da sam bio brzi
Hahaha,a jbg...
Vidjet ćemo :P
Al da,ti si mu prije poslal...
Poslano
Mozeli neko da kaze kako je moguce da se prebaci na paypal 50$ koje mi je lockerz poslao dali mora da se uneses karica ili je to moguce preskociti u mailu sam dobio neki CONFIRMATION CODE od paypla da li njeg treba unjeti.Acc sam otovorio na ukrainu.
poslat ceti neki link na mejl kolko se sjecam.....otvoris link logiras se na paypal i prebacis....tako nesto...nije komplicirano...netreba ti kartica ;)
Pitanje u vezi reedema. Ona traje otprilike 10 minuta i u tih 10 minuta moraš iuabrati dar i upisati podatke svoje?
da
jel imaju oni jos one neke mailove posebne, support i to jer sad mi samo automat odgovara sta god da pitam kad stisnem ono contact us
pa na moj mail koji upisem u kucicu
Da pitam jel ko od vas kupovao skripte za autofill sa lockerz nesluzbenog foruma?!
Pa kda je ti je to poslao.
Vec sam rekao da pare ne mozes prebaciti.Sad sam pitao ima li ikakva fora da se to uradi ali mislim da nemozes.
a kako onda ovaj Lockerzboy kaze da je on prebacio bez problema
a kako onda ovaj Lockerzboy kaze da je on prebacio bez problema
Pare ne mozes dignuti u Hrvatskoj!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mozes se regat na paypal kao da si u nekoj drugoj zemlji ali je to ilegalno!!!!!
ilegalno ovo, ilegalno ono... koga briga :)
a jeste naspemali a nije me bilo 24h -.-
ilegalno ovo, ilegalno ono... koga briga :)
Haha ncete te biti briga kad te trackaju po e-bay narudzbi pa kad ti dodje doma poziv na sud(malo vjerovatno ali nije sasvim bezopasno).
Kao sto sam rekao radijeidite na nagrade tipa ipoda i sl. jer su jeftinije i sigurno je da cete ih dobiti (ako redeemate).
Nije sve u tome da se hvatamo jeftinijih nagrada jer vecina ima sigurno 1000 PTZ tako da ce svako da proba da naruci to :D
jel bi sta kostalo kada bi uspio reedemat iMac 21.5 inch
lol, svi imaju para sad pa će na skupe stvari, ja pucam odmah na wallpaper :D