Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.402.754
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
neaktivan
RE: Lockerz pozivnice
dj_chapz kaže...

P: Kako treba izgledati adresa na mom profilu?

O: First Name: <ime bez prezimena> po mogućnosti bez č,ć,š,đ,ž

Last Name:<prezime bez imena> po mogućnosti bez č,ć,š,đ,ž

Email:<vaša mail adresa>

Country:<odaberite svoju državu>

Adress 1:KUĆA:<naselje, ulica i kućni broj(ako živite u gradu naselje preskočite)>

STAN:<naselje, ulica i broj zgrade(ako živite u gradu preskoćite naselje)

Adress 2: Ako nemate stan ovo nemojte ni pisati.

STAN:<napišite broj svog stana u obliku "apt. <broj stana>">

City: <upišite ime svog grada>

State/Province: Ako ste u hrvatskoj upišite "HR"

Zip/Postal Code: <vaš poštanski broj>

Time Zone: Ako ste na balkanu odaberite GMT +1:00 hour

Tshirt size: <odaberite veličinu majce koju nosite>

Phone: Pišite svoj telefon ali u međunarodnom formatu: Za hrvatsku je to "00385<telefonski broj bez nule>"

Znači za t-Mobile telefon je "0038598_______"  ili"0038599_______"

Date of Birth: Odaberite datm rođenja

15 godina
neaktivan
M0by kaže...
dj_chapz kaže...

Adress 1:KUĆA:<naselje, ulica i kućni broj(ako živite u gradu naselje preskočite)>

Phone: Pišite svoj telefon ali u međunarodnom formatu: Za hrvatsku je to "00385<telefonski broj bez nule>"

ma nisam pitao za to vec kad bude redeem nemas nigdje za upisati Hrvatska vec samo province jel samo to treba napisat ili?

15 godina
neaktivan
Lockerz

Pa moraš odabrati Country Hrvatsku, a u State napiši HR.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Lockerz
M0by kaže...
Schindler kaže...
jel ima gdje da se vidi sto se treba ispunit kad bude reedem da vidim da nesto ne zabrljam jer 2 mjeseca skupljam za ps3

http://www.k0st4s.org/adx?id=11

Steta sto od google croma ne radi autofill kak treba na toj stranici,samo mozzilin autofill

16 godina
protjeran
Lockerz

Meni sve ispuni dobro osim drzave.Zato prije promjenim drzavu pa onda stisnem autofill i upisem captchu i to je to.

Don't drink and drive just smoke and fly !!!!! // http://www.e-castig.com/index.php?r=4y5Y
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
kach kaže...
M0by kaže...
Schindler kaže...
jel ima gdje da se vidi sto se treba ispunit kad bude reedem da vidim da nesto ne zabrljam jer 2 mjeseca skupljam za ps3

http://www.k0st4s.org/adx?id=11

Steta sto od google croma ne radi autofill kak treba na toj stranici,samo mozzilin autofill

Perkan777 kaže...

Meni sve ispuni dobro osim drzave.Zato prije promjenim drzavu pa onda stisnem autofill i upisem captchu i to je to.

KLIK imate na sredini prvog posta skripte, posložite ih i rade savrseno, cak i upisuju i drzavu...Samo captcha i redeem tripka Vas djeli od nagrade....To moni savrseno radi, sve tri...ona zadnja vam ne treba....to je radness verzija...

[URL=http://www.neobux.com/?r=bobica257][IMG=http://images.neobux.com/imagens/banner/?u=bobica257&amp;u3=3732154][/URL]
15 godina
protjeran
Lockerz

sakupio sam 926 PTZ-a...razmišljam si uzet PSP...ali neznam dali je to samo igra ili PSP s igrom...koliko bi me došla pooštarina toga?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Cro007 kaže...

sakupio sam 926 PTZ-a...razmišljam si uzet PSP...ali neznam dali je to samo igra ili PSP s igrom...koliko bi me došla pooštarina toga?

PO ZADNJI PUT PROČITAJTE PRVI POST. To je igra s psp-om jer to jos pise PSP Ratchet and Clark BUNDLE Postarina se ne placa, uzmeju ti 20 bodova za to...

[URL=http://www.neobux.com/?r=bobica257][IMG=http://images.neobux.com/imagens/banner/?u=bobica257&amp;u3=3732154][/URL]
15 godina
protjeran

zato još više volim Lockerz...samo da mi netko ne uzme PSP i sve će bit OK...

ako ga uspijem dobit,poslat ću sliku da vidite

15 godina
protjeran
i ako napravim fake e-mail, oće li me izbacit?
15 godina
protjeran
Lockerz

Kontaktirao sam Lockerz ekipu jer nisam dobio izvješće da sam skupio više od 200 PTZ-a...

Danas su mi se ispričali i rekli da ču dobit potvrdu u roku 48 sati...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Cekaj malo napravim si samo mail i izgasim si net i posaljem si? Probao sam to vec ali mi nije dosao mail :s ali nisam probao sa izgasenim netom
Život je najgluplja igra, ali ima dobru grafiku
15 godina
neaktivan
Schindler kaže...
M0by kaže...
dj_chapz kaže...

ma nisam pitao za to vec kad bude redeem nemas nigdje za upisati Hrvatska vec samo province jel samo to treba napisat ili?

daj skratite taj citat......
ahahahah xD

16 godina
neaktivan
Zvonimir Zubić kaže...
Cekaj malo napravim si samo mail i izgasim si net i posaljem si? Probao sam to vec ali mi nije dosao mail :s ali nisam probao sa izgasenim netom

omg, pa kaj radis djete drago. Kak si ti mislis poslat mail ili surfat internetom kad ti je router zgasen. Pa daj malo razmisljaj.

Ovak:

1. daj si par samara

2.napravi laznu mail adresu (google mail, net.hr....)

3.restartaj ruter

4.ponovi postupak pod 1. dok cekas da se ruter upali

5.otidi na lockerz i upisi fake mail adrese

6.restartaj ruter

7.ponovi 4.

8.dosle su ti pozivnice na fake mail pa se ljepo registriraj

9.ako ti jos nkj nije jasno odi na broj 1

16 godina
neaktivan
Hahahahaha potpisujem... fakat si šonjo
16 godina

Ne kužim, idem se bacit sa balkona.

haha, šala mala

btw router restartam sa onom tipkom na njemu na kojoj piše reset? Smijeh

ti se mene krivo shvatio. Znam ja da ne možeš surfat ako ti nije router izgašen xD

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.4.2010 16:43 (Zvonimir Zubić).
16 godina
neaktivan
Zvonimir Zubić kaže...

Ne kužim, idem se bacit sa balkona.

haha, šala mala

btw router restartam sa onom tipkom na njemu na kojoj piše reset? Smijeh

ti se mene krivo shvatio. Znam ja da ne možeš surfat ako ti nije router izgašen xD

da budes siguran da si resetiro ruter, iskljuci struju iz cjele kuce, povadi van osigurace i onda ih opet stavi unutra, ak nisi siguran za restart rutera

16 godina

hahahaha

Hvala na savjetu

16 godina
protjeran
Perkan777 kaže...
bobica257

KLIK imate na sredini prvog posta skripte, posložite ih i rade savrseno, cak i upisuju i drzavu...Samo captcha i redeem tripka Vas djeli od nagrade....To moni savrseno radi, sve tri...ona zadnja vam ne treba....to je radness verzija...

Aj mi molim te objasni kako upotrijebiti te skripte.Sto s njima treba uraditi?

Don't drink and drive just smoke and fly !!!!! // http://www.e-castig.com/index.php?r=4y5Y
15 godina
Perkan777 kaže...
Perkan777 kaže...
bobica257

Aj mi molim te objasni kako upotrijebiti te skripte.Sto s njima treba uraditi?

Otvori ih prvo u notepadu i vidit ces di moras upisat svoje podatke. Nakon toga ih instaliras u Firefox, al moras imat onaj dodatak za Firefox, Greasemonkey. Kad ih ispunis u notepadu samo ih otvoris onda sa firefoxom i moralo bi ti pokrenit instalaciju....ak ne pokrene sam refreshaj stranicu...

Raise hell in heaven
16 godina
protjeran
Lockerz

Skuzio sam.Nezz je li to sigurno.Ima li neki addon koji te automatski logira (nesto tipa autoofill form).Onaj auto-fill vec dobro radi samo zemlju prvo treba odabrati.

Znaci treba mi nesto sto ce me ispuniti e-mail i pass na onoj pocetnoj strani!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Lockerz

napravio sam 15 lažnih invitea...jer će me izbacit ili ne

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Perkan777 kaže...

Skuzio sam.Nezz je li to sigurno.Ima li neki addon koji te automatski logira (nesto tipa autoofill form).Onaj auto-fill vec dobro radi samo zemlju prvo treba odabrati.

Znaci treba mi nesto sto ce me ispuniti e-mail i pass na onoj pocetnoj strani!!!

Samo vi i dalje pričajte o skriptama i loginu a Reedem vam je prošao pred nosom,bio je evo prije 10 min,uspio sam jedva onu majcu ugrabit!

Ne gubiš ništa a dobivaš nešto:http://beterz.com/?Referer=130184
15 godina
protjeran

nemoguče!!! obavjestili bi ljude

15 godina
protjeran
Cro007 kaže...

Moguće ili Nemoguće,tako ti je,ja sam se jedva snašao u tom reedemu i uspio sam samo onu odyss majcu ugrabit,sve je brzo otišlo!Nema veze budete ugrabili nešto na General Redemptationu!

EDIT:Šala,samo da vidim kolko će vas nasjest!hahaha

Ne gubiš ništa a dobivaš nešto:http://beterz.com/?Referer=130184
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.4.2010 17:55 (zgsolja).
17 godina
neaktivan
zgsolja kaže...
Perkan777 kaže...

Samo vi i dalje pričajte o skriptama i loginu a Reedem vam je prošao pred nosom,bio je evo prije 10 min,uspio sam jedva onu majcu ugrabit!

prijavio sam ga- prijavite i vi zbog laži.

EDIT: jos nisu bila pravila i nije bio redeem to on govori tako da bi nas na redeemu bilo manje.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.4.2010 17:55 (nailer).
15 godina
Lockerz

ne kuzim zasto toliko ulazete vremena i svega u varanje? Dobio sam ipod touch, i sad imam jos dosta bodova za jos 2 ipoda. I to sve bez varanja. Nije tesko skupiti 20 mailova (preko foruma nekoga, prijatelji, rodbina...). I ajde, skupite 20 fake mailova, skupite bodova, uspijete dobiti ipod, ps3, xbox.... i onda skuze da ste varali. Pa onda lockerz ne valja, lopovi, scam i ostalo. Jel nije lakse ovako ako nesto dobijete u miru cekati da vam dodje?

3 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
zgsolja kaže...
Perkan777 kaže...

zgsolja kaže...
Cro007 kaže...

Moguće ili Nemoguće,tako ti je,ja sam se jedva snašao u tom reedemu i uspio sam samo onu odyss majcu ugrabit,sve je brzo otišlo!Nema veze budete ugrabili nešto na General Redemptationu!

NE MOTAJ I NE SPAMAJ S GLUPOSTIMA ZBUNJUJES LJUDE....

VičeVičeVičeVičeViče

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.4.2010 17:56 (bobica257).
16 godina

I ja sam uspio fejkat mail, oće li me skužit?

15 godina
odjavljen

Evo da stanemo i na kraj tome, da skuziti ce Vas. Kada redeemate nagradu onda vam provjeravaju account, sve ljude koje ste pozvali(ako su aktivni...), koje ste videe pogledali...SVE...naravno ako uoce gresku skidaju tolko bodova od nagrade i onolko koliko ste dobilo od varanja...Ako vas ne resetiraju na nulu...

Sad ce biti PUNO onih koji ce recei ja sam fejkako 439287923 mejla i redeemao sam vec 32 nagrade i nisu me skuzili....Ali budu,  budete vidli...

Dalje slazem se s Imaticxom koje je rekao da treba biti posten jer tako ce mo dobiti nagrade...To je upotpunosti tocno...jedenostavno ides polako i sve ce doci...

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.4.2010 19:12 (bobica257).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice