El bio reedem ili nije i šta to piše dolje u ljevom kutu današnji datum to je kad je reedem ili šta?
Edit: Skužio sam to stisnem kad dođem, da dobiem ptz-ove. Prvi put kad sam došao mi se nije ništa pokazalo kad sam drugi put došao pisalo je.
El bio reedem ili nije i šta to piše dolje u ljevom kutu današnji datum to je kad je reedem ili šta?
Edit: Skužio sam to stisnem kad dođem, da dobiem ptz-ove. Prvi put kad sam došao mi se nije ništa pokazalo kad sam drugi put došao pisalo je.
Evo ljudi došao mi je predračun,carina će me doć 250kuna i to mi je ok...sutra prije podne moram platit i onda će mi doć...bez obzira što me došla carina toliko mislio sam prodat CoD MW2 Prestige Edition za xbox360 tako da ću opet bit u plusu najmanje za 300 kuna :D
Slike slike. Ne vjerujemo.
Od čega ti oćeš slike ninjo...moram platit prvo...šta si puko,čitaj pa se neš izlajat.
evo ja sam pročito, uglavnom čim dobiješ igru uslikaj ju i stavi tu molim te.
btw, meni neradi lock, pojavljuje se onaj pas koji liže xD
meni radi lockerz (probajte s drugim browserom (chrome npr.))
fora im je novi izgled ;) uhuhu .. imam 740 bodova :D
A neshvaćam, rekli su da će biti 15 novih načina za skupljanje bodova(već sada u prvom mjesecu), a nema ih, već su samo promijenili slike. Što onda?
Evo ljudi došao mi je predračun,carina će me doć 250kuna i to mi je ok...sutra prije podne moram platit i onda će mi doć...bez obzira što me došla carina toliko mislio sam prodat CoD MW2 Prestige Edition za xbox360 tako da ću opet bit u plusu najmanje za 300 kuna :D
predračun je 250 kuna a kolko ti je pravi račun
Ma ne sry krivo sam se izrazio,trebam platit 250kn da bi CoD došao k meni...
A neshvaćam, rekli su da će biti 15 novih načina za skupljanje bodova(već sada u prvom mjesecu), a nema ih, već su samo promijenili slike. Što onda?
reko je i Sanader da ce smanjit pdv, pa ga je jos poveco(dok je bio na vlasti).
Tek je 14.1. ima jos pol mjeseca, a mozda ni ne dode, nesmijes sve doslovno shvacat, oni pokusavaju, a valjda nemogu jbg, da mogu vec bi to napravili.
koja glupost isss, carina pa nek zaj***, dobis nagradu i jos platis kako super nema veze kaj nije sad ogromna cifra al ipak glupost, kaj bi onda za macbook moro platit 2 soma kuna, lol
a gle .. 555kn nije puno za plejku3 dati .. kad kosta oko 2500kn ... al opet .. dosta je to novaca :S
ma jok :S
a meni nije stigao niti shiping email...niti number od poste....nista...a dobio sam i conf. email.....za ipod nano...ako do sutra slajem email lockerzu
Pa cek malo sta vam je dosao racn da morate to uplatit da vam dodje nagrada.
Ja nekuzim taj sistem.Sta misu rekli da ce oni platiti postarinu i oznaciti kao GIFT(Poklon) tako da se to nemoze oporezivat?!?!
Pa cek malo sta vam je dosao racn da morate to uplatit da vam dodje nagrada.
Ja nekuzim taj sistem.Sta misu rekli da ce oni platiti postarinu i oznaciti kao GIFT(Poklon) tako da se to nemoze oporezivat?!?!
Nema veze sto je gift, ti moras platiti carinu ili porez, ne znam tocno.
a kako su vam nagrade stigle iz amerike za dva dana?.....jer ce i meni doci? ja nisam niit dobio shiping email za ipod
nema sanse za 2 dana, zasto onda nejdete po nagrade, ja bi odmah otisao
Ja sutra ujutro idem uplatit i slijedeci tjedan se nadam jednoj lijepoj posti :D.
A šta si ti uzeo PS3,Lockerz je ustvari kupovina stvari sa velikim popustom,meni odgovara :D.
Meni je isto sutra do 12,ionako se budim u 8 sati...
Taj naziv predračun uopće nebi trebao bit predračun nego račun,kad ti daš novce za taj njihov "predračun" oni ti odma šalju poštu.Meni je ona rekla da ako danas uplatim do podne i pošaljem potvrdu da ću sutra imat paket kod sebe.
Sliku računa/predračuna nisam još vidio da si poslikao.
Kad si naporan,mogo si sutra pričekat da dobijem paket ali dobro...evo ti slika http://www.imagesforme.com/show.php/921092_predraun.jpg
Kad si naporan,mogo si sutra pričekat da dobijem paket ali dobro...evo ti slika http://www.imagesforme.com/show.php/921092_predraun.jpg
Vidi, stvarno.
Jos nam uslikaj paket i poklon... i da rijesimo vise tu dilemo ;D