Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.390.151
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
17 godina
neaktivan
RE: Lockerz
dado16 kaže...
yep,promjenilo se sucelje,po meni puno bolje,i sad samo cekam reedem :/

El bio reedem ili nije i šta to piše dolje u ljevom kutu današnji datum to je kad je reedem ili šta?

Edit: Skužio sam to stisnem kad dođem, da dobiem ptz-ove. Prvi put kad sam došao mi se nije ništa pokazalo kad sam drugi put došao pisalo je.

Pc snova: Ekstremna EVGA x2 i7 975 eed 12x corsair 2 gb 1866mhz 7x 5870 1gb 8x 2tb hdd
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.1.2010 16:10 (the mir).
15 godina
neaktivan
Lockerz

Evo ljudi došao mi je predračun,carina će me doć 250kuna i to mi je ok...sutra prije podne moram platit i onda će mi doć...bez obzira što me došla carina toliko mislio sam prodat CoD MW2 Prestige Edition za xbox360 tako da ću opet bit u plusu najmanje za 300 kuna :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Lockerz

Slike slike. Ne vjerujemo.

http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=125264
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Od čega ti oćeš slike ninjo...moram platit prvo...šta si puko,čitaj pa se neš izlajat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz

evo ja sam pročito, uglavnom čim dobiješ igru uslikaj ju i stavi tu molim te.

btw, meni neradi lock, pojavljuje se onaj pas koji liže xD

nije to kurac sir, to je sir od krave. vidiš krave u pičku materinu!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

meni radi lockerz (probajte s drugim browserom (chrome npr.)) 

fora im je novi izgled ;) uhuhu .. imam 740 bodova :D

My software doesn't have bugs, it only develops random features
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.1.2010 17:04 (rebelsy).

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Lockerz

A neshvaćam, rekli su da će biti 15 novih načina za skupljanje bodova(već sada u prvom mjesecu), a nema ih, već su samo promijenili slike. Što onda?

D=mc2, Deinstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
burek(odmesa) kaže...

Evo ljudi došao mi je predračun,carina će me doć 250kuna i to mi je ok...sutra prije podne moram platit i onda će mi doć...bez obzira što me došla carina toliko mislio sam prodat CoD MW2 Prestige Edition za xbox360 tako da ću opet bit u plusu najmanje za 300 kuna :D

predračun je 250 kuna a kolko ti je pravi račun

15 godina
neaktivan
Lockerz

Ma ne sry krivo sam se izrazio,trebam platit 250kn da bi CoD došao k meni...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Axlus kaže...

A neshvaćam, rekli su da će biti 15 novih načina za skupljanje bodova(već sada u prvom mjesecu), a nema ih, već su samo promijenili slike. Što onda?

reko je i Sanader da ce smanjit pdv, pa ga je jos poveco(dok je bio na vlasti).

Tek je 14.1. ima jos pol mjeseca, a mozda ni ne dode, nesmijes sve doslovno shvacat, oni pokusavaju, a valjda nemogu jbg, da mogu vec bi to napravili.

17 godina
neaktivan
Lockerz

koja glupost isss, carina pa nek zaj***, dobis nagradu i  jos platis kako super nema veze kaj nije sad ogromna cifra al ipak glupost, kaj bi onda za macbook moro platit 2 soma kuna, lol

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ja za plejku 3 moram platiti 555 kuna
15 godina
neaktivan
Lockerz

a gle .. 555kn nije puno za plejku3 dati .. kad kosta oko 2500kn ... al opet .. dosta je to novaca :S

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
da ali se bojim da nebudem moral platiti 265 dolara kolko stvarno košta
15 godina
neaktivan
Lockerz

ma jok :S

0 0 hvala 0
15 godina

a meni nije stigao niti shiping email...niti number od poste....nista...a dobio sam i conf. email.....za ipod nano...ako do sutra slajem email lockerzu

16 godina
protjeran
Lockerz

Pa cek malo sta vam je dosao racn da morate to uplatit da vam dodje nagrada.

Ja nekuzim taj sistem.Sta misu rekli da ce oni platiti postarinu i oznaciti kao GIFT(Poklon) tako da se to nemoze oporezivat?!?!

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ne ps3 je došao na carinu a plača se poštarina
17 godina
Perkan777 kaže...

Pa cek malo sta vam je dosao racn da morate to uplatit da vam dodje nagrada.

Ja nekuzim taj sistem.Sta misu rekli da ce oni platiti postarinu i oznaciti kao GIFT(Poklon) tako da se to nemoze oporezivat?!?!

Nema veze sto je gift, ti moras platiti carinu ili porez, ne znam tocno.

We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
15 godina

a kako su vam nagrade stigle iz amerike za dva dana?.....jer ce i meni doci? ja nisam niit dobio shiping email za ipod

15 godina
neaktivan
sa avionom
17 godina
neaktivan
Lockerz

nema sanse za 2 dana, zasto onda nejdete po nagrade, ja bi odmah otisao

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Ja sutra ujutro idem uplatit i slijedeci tjedan se nadam jednoj lijepoj posti :D.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
meni je napisala u mailu da moram platiti sutra do 12 ako ne platim radi se novi predračun i vjerovatno bi mi naplatili skladištenje preko vikenda
15 godina
neaktivan
highgamer kaže...
meni je napisala u mailu da moram platiti sutra do 12 ako ne platim radi se novi predračun i vjerovatno bi mi naplatili skladištenje preko vikenda

A šta si ti uzeo PS3,Lockerz je ustvari kupovina stvari sa velikim popustom,meni odgovara :D.

Meni je isto sutra do 12,ionako se budim u 8 sati...

15 godina
neaktivan
da ps3 sam uzeo i meni odgovara ako nebudem moral platiti još nekaj više jer ovo je predračun
15 godina
neaktivan
Lockerz

Taj naziv predračun uopće nebi trebao bit predračun nego račun,kad ti daš novce za taj njihov "predračun" oni ti odma šalju poštu.Meni je ona rekla da ako danas uplatim do podne i pošaljem potvrdu da ću sutra imat paket kod sebe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Lockerz

Sliku računa/predračuna nisam još vidio da si poslikao.

http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=125264
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Kad si naporan,mogo si sutra pričekat da dobijem paket ali dobro...evo ti slika http://www.imagesforme.com/show.php/921092_predraun.jpg 

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
burek(odmesa) kaže...

Kad si naporan,mogo si sutra pričekat da dobijem paket ali dobro...evo ti slika http://www.imagesforme.com/show.php/921092_predraun.jpg 

Vidi, stvarno.

Jos nam uslikaj paket i poklon... i da rijesimo vise tu dilemo ;D

We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice