nema sanse da je vec doso
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.390.151
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kako nema sanse ? ajde mi objasni to molim te ... ja sam se zalio logitechu za neispravnost misa ... i poslali su mi novi mis 11. i trebao bih doci do petka ... ili vec danas .. sutra ...
kako nema sanse ? ajde mi objasni to molim te ... ja sam se zalio logitechu za neispravnost misa ... i poslali su mi novi mis 11. i trebao bih doci do petka ... ili vec danas .. sutra ...
meni je frend poslo igricu iz zg postom jednom davnom, i trebalo je 2 dana da dode, a iz amerike da dode u hr za 2 dana, sumljam
moja greska .. sry .. oni to salju postom da :D
gdje upises taj number??....znao ssam da cemo platit nagrade.. :S
Ljudi evo novosti na Lockerz stranici: http://www.lockerz.com/connect_landing !
Koliko sam ja shvatio, za dva dana će launch -at cijeli website!!
jedva cekam!
Ma jok brate kažu da će uvest 15+ novih načina kako dobit bodove,a rekli su da ni oni sami neznaju kad će launchat site ali kao da se nadaju da će brzo...
ej burek, si podigao igricu s poste??
koliko ej carina izisla?
E KAD JE REEDEM SORRY AK je dupli post
Ma jok brate kažu da će uvest 15+ novih načina kako dobit bodove,a rekli su da ni oni sami neznaju kad će launchat site ali kao da se nadaju da će brzo...
Dobro al svejedno, uzbuđen sam kao da će launch-at cijeli site jer će biti 15 novih načina. A ček, ako neće launch-at site, onda se bodovi koliko koštaju nagrade neće promijeniti za 4x više, ili hoće?
gdje upises taj number??....znao ssam da cemo platit nagrade.. :S
ovdje upišem broj http://www.ups.com/tracking/tracking.html
koliko ej carina izisla?
Nisam jer sam zvao danas tu žensku i rekla mi da će doć puno carine,sutra ću saznat kolko točno.A sutra vam se mislim neću moć javit jer moram na pregled jedan...
kolko znam, rekli su da ce ovaj mjesec biti redeem i da ce cijene ostat iste jos ovaj put, tako da i drzim za rijec
koliko ej carina izisla?
Nisam jer sam zvao danas tu žensku i rekla mi da će doć puno carine,sutra ću saznat kolko točno.A sutra vam se mislim neću moć javit jer moram na pregled jedan...
na kraju ces rec da neces to ni podic jer je carina preskupa
Vidjet ćemo..........ako bude do 300 kn onda si vjerovatno budem uzeo,pa prodam za 600,a ako bude više onda ništa...
Evo ja sam sad zvao pa da vam mogu reć kolko da očekujete platit carinu,pričao sam sa njima i rekla je ženska da se plaća 65 kn nekakve pristojbe valjda a da je na kraju iznos carine 10-12% vrijednosti robe.
E decki jel vama lockerz down.
ne ali su promjenili slike
Want to get your login PTZ? We've made some changes. Now, all you have to do is click on the LOGIN PTZ button in the lower left hand corner. You'll hear the wonderful sound of CHA-CHING! The button wi ll turn green signifying you have successfully earned your PTZ. If the button doesn't turn green, you haven't clicked in the right place and have not earned your PTZ. Here's Anthony and Dave to explain t he new login move you'll want to be sure to make.
znaci istina je ono sto je perkan pricao i slao... jedva cekam da bude launch, sve je blize
Meni je down.
Meni nije down!
evo log-o sam se
ima nekih novi stvari!
npr kolko sam skuzio ima novi sitem dobivanja log ptz-ova
kazu da ako bude problema s tim da se pokusa ponovo, ali meni je radilo odmah
ima neki reedem ali mi pise da ja imam premallo bodova i da moram cekat neki reedem (!?)
mozda ja za zlistere, neznam nisam siguran
lijepo su sad slozili, sve puno brze radi, barem meni ;) sad samo skupljat bodove i dobit nesto :D
A neshvaćam, rekli su da će biti 15 novih načina za skupljanje bodova(već sada u prvom mjesecu), a nema ih, već su samo promijenili slike.
uh, lijepse sucelje i sve je super..ne jos se nemoze reedmati kada se zeli (da z sam) .....
i jako je brzo.....uglavbnom svida mi se...
burek imas poruku
Ej ljudi ako jos ima tko da zeli pozivnicu za lockerz nek se javi..ja sam tek poceo pa mi treba jos 19 clanova za z listu !!
samo 5 prijatelja, kome god posaljem nitko nece da prihvati :D a necu da fejkam
inace super im je novi dizajn, slican proslom ali me najvise dojmio po brzini i novom dodjeljivanju bodova za dnevno logiranje. Prije ih nisu ni davali, tj. ponekad