Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.401.377
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa kaj ove budaletine na carini vade sve iz kutija i tam s tim svrljaju po onom prasnjavom uredu? ne fala, ako cu ista kupovati od elektronike vani, sam cu si ic po to
da imam već scena s njima su mi tak sjebali baterlampu iz amerike što mi stigla, moro je slati u zg na servis i popravili je za nekih 2-3 mjeseca.Juhu! Go Cro toll inspection!!Yeah
ste skuzili kolko bodova treba da se uzme nes za 0$ iz shopa, sve preko 10-20-30 tisuca bodova za neke vrijednije stvari
ste skuzili kolko bodova treba da se uzme nes za 0$ iz shopa, sve preko 10-20-30 tisuca bodova za neke vrijednije stvari
No shit Sherlock!!!
No shit Sherlock!!!
Good morning Cpt. Obvious :)
No shit Sherlock!!!
Good morning Cpt. Obvious :)
vidi isusa hahaha
tek sam se prijavio na lockerz i vidim da se može dobiti majica
sta trebam sve napraviti da dobijem majicu?
znma jedino da treba otici u setings i odabrati velicinu koju nosis
vidi isusa hahaha
Isusa?
tek sam se prijavio na lockerz i vidim da se može dobiti majica
sta trebam sve napraviti da dobijem majicu?
znma jedino da treba otici u setings i odabrati velicinu koju nosis
Trebaš postati z-lister
Tj. pozvati 20 prijatelja na lockerz
kad ce vise ovaj shop bit i za international clanove
da ali svejedno neces dobit majicu to vise nevrijedi od 19.03.2010.
jbm im mater na carini...oni ce meni drk** po mojemu baggu bag..nek si kupe pa nek onda drk***
jbm im mater na carini...oni ce meni drk** po mojemu baggu bag..nek si kupe pa nek onda drk***
Lol.Ne brini baggu bag ce (valjad) stici citav.
Lol.Ne brini baggu bag ce (valjad) stici citav.
ma znam...
ma neče ti dirati torbu , tj dobit ćeš je u original celofanu , oni to iz originalne ambalaže ne otvaraju
ma neče ti dirati torbu , tj dobit ćeš je u original celofanu , oni to iz originalne ambalaže ne otvaraju
Otvaraju ti oni sve ne brini ti.Otvorili bi oni i iPhone samo sto ne mogu jer je napravljen od jednog dijela a ne od njih vise.
a lažeš
Ovaj lockerz opet nece da se otvori...je** ih error
a lažeš
istina, ne laze ...
U hrvatskoj, u hrvatskoj je cudno da imaju para za stol.
šta je restocking...to znači da su dovezli nove proizvode??
ne, nego to znači da ne pratiš ovu temu tj. ne čitaš dobro prethodne posteve
hahahaha lmao
napokon dobio mail da su poslali onaj blesavi prsten, jos ak nebum trebal nist carini platiti
znaci to bude mi doslo normalno na adresu, imate li iskustva s manjim nagradicama, jeste ih placali bilokak?
eh kad ti na carini zamijene prsten za onaj plasticnjak iz automata :P
eh kad ti na carini zamijene prsten za onaj plasticnjak iz automata :P
hahahaha :D
BTW. za one koji nisu gledali dobro u PLAY, ima 19 novih filmića, večina je u kategoriji Originals
a nece valjda :D