Ne poslat nego forwardat (proslijediti).
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.392.265
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne poslat nego forwardat (proslijediti).
na koji mail treba prvo poslat? i sta treba poslat?
da, krivo napiso...prosljedio sam ne poslo :)
da, krivo napiso...prosljedio sam ne poslo :)
a kako to prosljediti na gmailu?
Ma ovaj lockerz je u banani,dodem i vidim imaju milijun stvari ali nista na raspolaganju,ni sugavi usb.nis! Kaj ce mi to kad nikad nemrem nis dobit,gamad jedna.
redeemat se moglo od 18:00 - 19:30 ko vam je kriv sto imate spor net i kaj neznate reloadat :) ja sam reloado svakih 10 sec i ulovio sam iPod i Wii :)
Ma ovaj lockerz je u banani,dodem i vidim imaju milijun stvari ali nista na raspolaganju,ni sugavi usb.nis! Kaj ce mi to kad nikad nemrem nis dobit,gamad jedna.
p nemozes uzet nesto bilo kada nego samo kada dodu nagrade odnosno na restocku
redeemat se moglo od 18:00 - 19:30 ko vam je kriv sto imate spor net i kaj neznate reloadat :) ja sam reloado svakih 10 sec i ulovio sam iPod i Wii :)
uzeo si ipod i wii?
mislim, redeem?
uzeo si ipod i wii?
mislim, redeem?
da na mojem accountu sam si uzeo iPod Touch 8GB a na braticevom acountu sam si uzeo Nintendo WII :)
uzeo si ipod i wii?
mislim, redeem?
da na mojem accountu sam si uzeo iPod Touch 8GB a na braticevom acountu sam si uzeo Nintendo WII :)
rofl, jesi li dobio confirmation mail?
javi kda dobiješ, i slikaj kada dobiješ
uzeo si ipod i wii?
mislim, redeem?
cool
uzeo si ipod i wii?
mislim, redeem?
rofl, jesi li dobio confirmation mail?
javi kda dobiješ, i slikaj kada dobiješ
dobio sam order mail da oba racuna, sad cekam da mi oduzmu bodove i posalju pakete... uslikam ako mi posalju :)
sad neces dobit nista ako si s iste ip adrese obje stvari uzeo (mada nebi ni ovako ni onako...)
sad neces dobit nista ako si s iste ip adrese obje stvari uzeo (mada nebi ni ovako ni onako...)
prvo sam uzeo ipod pa sam resetiro ruter i laptop uzeo Wii, tak da me nemogu otkrit :) hehe
Pa zasto bih ja lagao.Kakve ja koristi imam od toga.Evo ti na pismeno.
Thanks for your email. We have begun to process all of the orders from our
largest redemption yet. Here are some answers to the questions you have
e ja sam dobio neki drugi autoresponse sa support@lockerz.com
si siguran da je ovo od ovlastenog lockerz osoblja?
Jesam siguran sam.
@ WithSkill nisi morao resetirat router jer je dozvoljeno po kucanstvu imat vise racuna a to znaci dozvoljeno je sa svakog racuna nesto i redeemat.
Jesam siguran sam.
@ WithSkill nisi morao resetirat router jer je dozvoljeno po kucanstvu imat vise racuna a to znaci dozvoljeno je sa svakog racuna nesto i redeemat.
nema veze :) za svaki slucaj :) shit happens :)
molim vas moze li mi neko poslati pozivnicu za lockerz....
na mail pravi_traktor@hotmail.com
HVALA:D
Evo i ja sam proslijedio potvrdu na teri@lockerz.com ... hvala vam na toj obavijesti.
kad če slijedeči redeem
hrpa spama i rasprava o redeemu, ali nigdje nevidim slike frajera koji su ugrabili nešto
hrpa spama i rasprava o redeemu, ali nigdje nevidim slike frajera koji su ugrabili nešto
mislis slike proizvoda ili slike narudjbe ? ja neznam kak sapravit ss..
Slike proizvoda bi bile bolje.
Slike proizvoda bi bile bolje.
pa ako posalju proizvode slikam isti dan kad stignu i postam sliku :)
malo prelistaj temu zadnjih 5-6 stranica pa ćeš vidjet ss ....
Šaljem pozivnice ak komu treba javite se na pp
LOL
Osim majice niko nije nis dobil, i nece dobit jer samo naivcine misle da ce nes ridimat.
LOL
Osim majice niko nije nis dobil, i nece dobit jer samo naivcine misle da ce nes ridimat.
Ti to znas u dosluhu si sa ljudima iz lokerza pa su ti rekli
Ovo sigurno nije tema za tebe,skeptik si ok postujem al onda zasto dolazis na temu koja te ne zanima?
LOL
Ti to znas u dosluhu si sa ljudima iz lokerza pa su ti rekli
Ovo sigurno nije tema za tebe,skeptik si ok postujem al onda zasto dolazis na temu koja te ne zanima?
Neznam vise ni sam,mozda jer mi je smijesno kad neko veli ja cu upiknut ovo, ja cu upiknuto onom,
a u biti to je sve scam.
Malo sam si cak uzeo vremena i probao nac na netu slike s nagradama od lockerza i naso sam neke slike
di se vidi da je frajer dobio i majicu i jos neke nagrade, ali obavezno je tu bio i poziv da se regas preko njegove
pozivnice, tak da vjerodostojnost tih slika izgleda jako sumnjiva :-)
Vidim da se opasno zakuhalo i da pistete svakakve gluposti o LOCKERZ-u. Orije neki dan sam uspjeo da se dokopam PSP-a i odmah sam dobio sledeci meil
E sad jos samo da stigne na kucnu adresu,a ako stigne slikam ga pa cu postaviti slike na blog.
Pozdrav svima iz komsiluka (BiH)