Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.391.348
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
16 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

dobio sam mail s potvrdom za majicu ali mi ima ulice ima znakove čćžšđ

i na mailu piše ime ulice bez tih znakove več nekakva druga slova

je se mora napisat ima ulice s čćžšđ ili s tim slovima bez kvačice

Ako kome treba Lockerz pozivnica neka se javi pp

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

To sam se i ja pitao, ali sam onda pročitao da trebaju biti ENGLESKA SLOVA... onda valjda bez...

Ukoliko želite LOCKERZ POZIVNICU obratite mi se na PM ili upišite svoj mail na ovom linku: http://fs17.formsite.com/CroWarrior/form245636018/index.html
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz pozivnice

Ja sam stavio hrvastka slova za moje prezime sa ć.Evo sta su meni poslali na upit da li mi je majica poslana.

Thanks for contacting us. Your Z-List t-shirt was just shipped on October 29th.
We don't provide tracking numbers for the t-shirts. So I don't know where your
t-shirt is right now. It should arrive to you within 2-3 weeks.

Jedva cekam odma stavljam sliku kad dodje (sta da stavim na sliku da znate da je real)

Piratizam je način života i ja ga živim!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Lockerz pozivnice
Perkan777 kaže...

Ja sam stavio hrvastka slova za moje prezime sa ć.Evo sta su meni poslali na upit da li mi je majica poslana.

Thanks for contacting us. Your Z-List t-shirt was just shipped on October 29th.
We don't provide tracking numbers for the t-shirts. So I don't know where your
t-shirt is right now. It should arrive to you within 2-3 weeks.

Jedva cekam odma stavljam sliku kad dodje (sta da stavim na sliku da znate da je real)

priloži novi BUG, ili nešto slično (može i druge novine, ili recimo uz monitor dok si na BUG-ovom forumu ulogiran)

Ukoliko želite LOCKERZ POZIVNICU obratite mi se na PM ili upišite svoj mail na ovom linku: http://fs17.formsite.com/CroWarrior/form245636018/index.html
15 godina
Lockerz
ponovo... kome trebaju pozivnice nek se javi na pm i napise mail na koji zeli primiti pozivnicu... ajde jos mi 10 fali...
evo lockerz pozivnice !! http://www.youtube.com/watch?v=y_UBFbupnvQ

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

E ljudi sad sam vidio jednu temu da je lockerz scam.Ajmo dignut ustanak sve vas pozivam da im dokazemo da lockerz nije scam.

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Lockerz
Perkan777 kaže...

E ljudi sad sam vidio jednu temu da je lockerz scam.Ajmo dignut ustanak sve vas pozivam da im dokazemo da lockerz nije scam.

ajd dokazi ali kao dokaz snimi video gdje ti otvaras poklon od lockerza pa me zanima kad ce to bit i  ne mislim na wallpaper ili majcu jer to mogu i ja slat okolo

prodajem pozivnice za partis
16 godina
Lockerz

Daj malo pogledaj likovi nemaju niti jedan sponzor,a djele darove okolo. loooooooooool da nebi!

Nemaju uopće zarade. A što najgore nisu li rekli da će 15.10 nešto biti!? A što se dogodilo?Ništa!

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Vidit cete.Ja nisam zadnji put ni pousavo uzet nagrade jer sam skupljo bodove.Ali ovaj put sigurno uzimam nesto.Jer su poboljsali stranicu nacin uzimanja nagrada.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Vidit cete.Ja nisam zadnji put ni pousavo uzet nagrade jer sam skupljo bodove.Ali ovaj put sigurno uzimam nesto.Jer su poboljsali stranicu nacin uzimanja nagrada.

Ti si stvarno zapeo za taj Lockerz. Sretno ti bilo, nadam se da se nečeš uskoro razočarat...

Posjetite moju web stranicu: www.djchof.com
16 godina
neaktivan
Lockerz

Daj vi svi fkt niste normalni. Posvađate se radi lockerza. Šta i da je scam? Ne gubiš niš, 2 min. dnevno i šta sad?

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
meni sve vise smrdi na prevaru svaki hebeni artikl je fresh out osim slika
Izrada CLan WEB-ova (www.ubizec-hosting.tk),Ubizec Clan(www.ubizec-clan.tk),Ubizec Forum(www.ubizec-forum.tk),Ubizec Radio(www.ubizec-radio.tk)
17 godina
neaktivan
UBIZEC cORPORATION kaže...
meni sve vise smrdi na prevaru svaki hebeni artikl je fresh out osim slika

Ja sam svoje bodove potrošio na donacije, a ako je to sve scam, njima na dušu...

17 godina
neaktivan
kakve donacije?
Izrada CLan WEB-ova (www.ubizec-hosting.tk),Ubizec Clan(www.ubizec-clan.tk),Ubizec Forum(www.ubizec-forum.tk),Ubizec Radio(www.ubizec-radio.tk)
16 godina
protjeran
Lockerz

Upravo sam cuo nesto na lockerz facebook grupi da je moguce da danas ili sutra bude restock.Nemojte mi uzet za rijec ali sve vise ljudi se pojavaljuje s tim informacijama.

Neki lik iz novog zelanda dobio poruku  PREPARE YOU POINTZ!!!

Da bar.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.11.2009 10:42 (Perkan777).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
UBIZEC cORPORATION kaže...
kakve donacije?

Drinking water for India i ostale koje su bile dostupne jedno vrijeme..

15 godina
neaktivan
Lockerz

Tesko mi je vjerovat da je to scam i da su za to bili spremni napravit kompletnu web stranicu u flashu koja dobro izgleda a osim toga na youtubeu ima gro videa kak otpakiravaju stvari s lockerza i frend je dobio majicu od njih sad cu stavit slike dok ju opere....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

EVO SLIKAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!Smijeh

Moj PC  
18 0 hvala 20
16 godina
neaktivan
Lockerz

AHAAAAAAA ZNAOOO SAM!

Makar će se naći skeptici koji će opet reć da to nije istina, sad su ispali budale!

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RoyalBlood kaže...

AHAAAAAAA ZNAOOO SAM!

Makar će se naći skeptici koji će opet reć da to nije istina, sad su ispali budale!

Ma zaboli me, ja znam da je stvarno.....Smijeh

15 godina
neaktivan
RoyalBlood kaže...

AHAAAAAAA ZNAOOO SAM!

i sta sad dobio je majcu JEEEEEEEEEEEEEE

sto posto nista nece moci drugo dobiti jer ce sve drugi prije pohvatati

znate ono 30 ljudi klikne u istoj sekundi i normalno odaberu kog drugog nego nekog amera

Najnovija fora u 2r. srednje A KO BU BABU JEBAU?
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.11.2009 15:53 (TopForumaš).
17 godina
Lockerz

drago mi je da vidim, ali nemojte se previše zanosit, drugo je dobit majicu, a drugo recimo xbox 360

ja vjerujem da oni podijele dikoju nagradu, i neka ih podijele 1000, činjenica je da je 10 milja korisnika pa sad izračunajte kolike su vam šanse da nagradu dobijete baš vi

DirectX is dead! OpenGL+OpenCL forever!

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RoyalBlood kaže...

AHAAAAAAA ZNAOOO SAM!

Daleko je majca koja košta 30kn od iPoda, PS3-a... Kada netko dobije stvarno ono što je naručio onda je to prava stvar.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
15 godina
neaktivan
Lockerz
Je*o ja sad budale koje ne vjeruju, covjek ima i majicu.

Ako neko i dalje nevjeruje evo nekih cinjenica:

- projekt i sajt Lockerz.com financira ogromna američka korporacija - Liberty Media - bave se svim vrstama medija
- CEO i voditelji ovog sajta i kompanije su prije radili za Amazon.com
- ovo je tek promotivni period koji ce trajati do kraja godine/kad vec, a od onda bodovi vrijede kao popust na ponudjene proizvode ( broj proizvoda ce se samo povecavati )
- i sami znate da morate odgovarati na dnevna pitanja ( dailies ), a nikome nije palo na pamet da su to ankete za velike kompanije koje ih sponzoriraju/daju im loads of money za to??
- ima jos dosta razloga

Ako vam to nije dosta, onda vam nema pomoci, ovo nije prijevara, a samo o vama osobno ovisi hocete
li se prijaviti ili ne, zato cut-the-crap.

Ako nemate sta pametno za rec molim ne postajte na ovaj topic i začepite.

Moj PC  
4 3 hvala 1
15 godina
neaktivan
Lockerz

ALI! U Americi je PS3, Xbox i slicno prava sića, za razliku od nas, npr, bio je dailie pitanje nike ili adidas, njima je puno znacilo to kaj je od 10 milijuna ljudi njih 80% odgovorilo Nike i oni ce negdje prodavat ugl nike a adidas ce smanjit i njima je to cisti profit. oni na jednom pitanji koje odg mogu zgrnut ogromnu lovu i zivo im se je*e kaj ce nekome dat neku stvarcicu koju su u usporedbi sa zaradom platili nista.

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
dj_chapz kaže...

MAJICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASmijeh

to care!

hvala na slici!!!

When i get sad, i stop being sad and be awesome instead. True story.
16 godina
protjeran
dj_chapz kaže...

Hvala care.

Vidim da opet ima skeptika ali nema veze.Isto cu sliku i ja napravit kad meni dodje majica.

Samo da kazem za one skeptike da procitaju lockerz FAQ.Tamo kaz da je ovo promtivna cijena naagrada te da ce kad sve pocne zapravo radit bit 4x puta skuplje ali ce bit 15 nacina za zaraadjivanje bodova.

15 godina
neaktivan
upravo to chapz, oni zgrcu puno vece pare nego sta ce platit ova sranja kad kupuju na veliko
15 godina
neaktivan
dj_chapz kaže...

Aaaaaaaaaaaaa sada barem znam da dostavljaju u hrvatsku!!!!!!!! xDDD

ok to je majica al opet dostavili su!!

ipak puno ljudi ima puno bodova koji mogu ps3 xbox i tak te stvari ..

tak da se treba potrudit da uzmemo nesto tako i onda da dostave u hrvatsku :))

pa ak je neko narucio nesto vece nek se javi pa da vidimo oce doc u hr..

pozz iz vinkovaca!!

LOCKERZ JE ISTinaaa!!
16 godina
neaktivan
Lockerz

1. Sony, Microsoft i ostali izdavači su im PARTENERI, tj. dogovorili su se oko jeftinije cijene. Gdje je tu logika? PS3, XBOX 360 (npr.) će se prodavati malo jeftinije, bit će popularniji, kupovat će se više dodataka i igara (Joystickovi, Filmovi, igre, internet kartice etc.) te eto logike...

2. Kad se roba kupuje na veliko jeftinija je...i to puno...

3. Za svako pitanje imaju statistiku, mogu je prodavati, mogu je iskoristiti itd. eto još jednog načina za pare...

4. Sama promocija stranice i nekih artikala može donijeti zaradu...

5. Ukoliko daju bar nešto, znači bar i majice - NISU SCAM! Ipak dijele nešto, i to besplatno...

Moj PC  
3 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice