Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.391.584
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

cuo sam da oni koji su koristili bilo kakav nacin prijevare ne dobe nagradu

opet, javite se na mail hiki1@net.hr

pozivnica stize za par minuta

0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Lockerz pozivnice

ajd nek se meni netko javi za pozivnicu fali mi još 4 osobe!

17 godina
neaktivan
Swallow kaže...

cuo sam da oni koji su koristili bilo kakav nacin prijevare ne dobe nagradu

opet, javite se na mail hiki1@net.hr

pozivnica stize za par minuta

pusti ti to, ekipa sa brutalnim hackovima je dobila macbook i jos neke stvari, oni bi trebali malo bolje provjeravat acc-tove, jer nemoze netko sa 2 invitea u roku 1dan imat par tisuca ptz-a

16 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

sad cete me zasuti s Thumbs-downowima al cu vamm svejedno reći da je sve to uzalud!!!!!!

šta vi mislite da ce vam oni poklonit mukte stvar koja košta oko 3000 kn (playstation 3)

svaka budala moze skupit te bodove i dobit play-ku!!!! to stvarno morate biti naivni ak im vjerujete!!!! 

ak ce vam nesta slat to bi bili oni etuii za i-phone il tak nes jeftino!!!!

sad ce ispod mog posta se nagomilat onih koji ce rec: "mojem je susjedu stvarno stigo LCD televizor"

al valjda mozete sami pokopčat da to nije istina!

također će biti postova u kojima ce reći da oni od toga imaju profita jer se reklamiraju!!! ma vraga... oni su se vec reklamirali s tim što svaki korisnik interneta zna za njih i misli da ce on nesta osvojit!!!

evo, to je moje mišljenje

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis. Bolje ispasti budala nego iz aviona.Ajde zuri u sunce ili tako nešto
Moj PC  
4 1 hvala 0
17 godina
Lockerz pozivnice

Po meni je to sve tak... To me podsjeca na situaciju kada mi zazvoni kucni telefon i netko mi kaze kako sam osvojio nagradu i da sam pozvan na neku veceru... ajde molim te - nagradu, igrao sam neka onu strugalicu u jutarnjem listu pa nisam nista dobio, a ne da bi sad dobio nesto kad nisam nista igrao... tko ce ti dat nesto badava, jooj. Covjek je po prirodi znatizeljan i dobro je svasta sprobat, ali vec sam umoran od takvih jeftinih fora...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
titan kaže...

jel mi netko može reć onaj zip cod? živim u zg-u

10000

Covjek bi rekao da si ga do sada mogao nauciti Belji se

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
17 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

Ja se slažem sa somebody.. Vi ste svi toliko naivni, i toliko ste stranica ispucali u ovoj temi z aniš i usput potrošili vremena da je to nevjerovatno. Ako postoji bilo koja osoba na ovome forumu koja ima više od 16 godina i msili da će dobiti nešto na lockerzu onda ste **** .. neću komentirati uopće. A ako mi već netko tvrdi da je nešto dobio onda nek se ljepo slika sa pošiljkom, pismom od lockerza i kuvertom iz SAD kad već se toliko hvalite da je netko nešto dobio.

Sve najbolje Smijeh Izlanuo se

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pajic3 kaže...

Ja se slažem sa somebody.. Vi ste svi toliko naivni, i toliko ste stranica ispucali u ovoj temi z aniš i usput potrošili vremena da je to nevjerovatno. Ako postoji bilo koja osoba na ovome forumu koja ima više od 16 godina i msili da će dobiti nešto na lockerzu onda ste **** .. neću komentirati uopće. A ako mi već netko tvrdi da je nešto dobio onda nek se ljepo slika sa pošiljkom, pismom od lockerza i kuvertom iz SAD kad već se toliko hvalite da je netko nešto dobio.

Gle, svatko ima svoje misljenje. Ne moras omalovažavat nekog ako se  nada u nesto. TO što smo mi potrošili 10 minuta na dan na locekrz ne znaci nista. U tih 10 minuta si ti mozda spavo a mi ovo. Tako da. Ako ne zelis komentirat, zas komentiras uopce. Heh.

No offense.

Audaces fortuna iuvat
16 godina
neaktivan
Canassob kaže...
pajic3 kaže...

Gle, svatko ima svoje misljenje. Ne moras omalovažavat nekog ako se  nada u nesto. TO što smo mi potrošili 10 minuta na dan na locekrz ne znaci nista. U tih 10 minuta si ti mozda spavo a mi ovo. Tako da. Ako ne zelis komentirat, zas komentiras uopce. Heh.

No offense.

istina, ali imaj na umu da je sve to jako dobro promišljeno!!!

sad kad je kriza , kad je gospodarstvo u kur*u, kad svi trebaju para oni izbace na internet "besplatne proizvode", kud ćeš bolje, idemo svi na to i idemo si ugrabit jednu plazmu...

nisi jedini koji si pao na trikove marketinga, imaš ovdje 47 stranica ispunjenih na one koji su pali na trik!

točno si rekao da si izgubio 10 minuta, al zasto trošiti tih 10 minuta u ništa??? Sigurno možes nesta drugo, korisno napravit u to vrijeme!!!

bolje spavat i odmorit se nego pozivat ljude(može se reći i spamat) na lockerz!!

je*i ga, svatko ima svoje mišljenje ali ne trebamo bit takve naivne budale koje padaju na ovako plitki trik...

Bez uvrede!

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis. Bolje ispasti budala nego iz aviona.Ajde zuri u sunce ili tako nešto
17 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

Dobro nemojte raspravljat, vidjet cemo do nove godine, ako do 1.1.2010 nitko ne dobije niti nagradu niti majicu onda cemo znat na cemu smo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

Što se tiče legitimiteta Lockerza, zanimljive su slijedeće stvari.

Na početnoj stranici Lockerz crew stavlja videe, u nekoliko videa razgovaraju sa nekim tzv. "celebrityima", a u ostalima se vidi njihovo lice.

Meni se čini da oni stvarno misle napraviti nekoliko masivnih pošiljki po par tisuća proizvoda svakih nekoliko tjedana i onda otvoriti shop, a bodove ponuditi u zamjenu za popuste i sl. Mislim, nemaju oni toliko novaca da mogu svakome dijeliti robu u vrijednosti od stotine/tisuće kuna.

No, ipak je zanimljivo da su u Q&A o lockerzu rekli da "stvar sa bodovima" neće prestati otvaranjem shopa. Što su mislili s time, ostaje nam saznati.

I za kraj, stranica na hrvatskom na koju možete poslati osobe kojima želite objasniti što je Lockerz. Belji se

www.pozivnice.tk

I praise you, Father, Lord of heaven and earth, because you have hidden these things from the wise and learned, and revealed them to little children.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

1. Da li je netko sa ovog foruma dobio nešto? Bilo šta? Jel može to poslikati, mislim čisto me zanimaju te majice i slično?

They took our jobs!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

Krasno.

CHA CHING! YOU'VE EARNED 0 PTZ.

Bas su darezljivi.

1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Lockerz pozivnice

meni isto napisalo 0 PTZ

ma gamad se izvlaci ko fol s bugovima, a u biti nedaju bodove

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz pozivnice

JA sam jos skeptican s lockerzom ali mislim da to nije prijevara zbog ovoga:

Lockerz je prava kompanija. Financira ju Libery Media, jedna od najvećih medijskih kompanija u SADu. Izvršni direktor Lockerz-a je Kathy Savitt, bivši direktor Amazon.com-a..

Eto zasto

Imas pun k*rac videa na youtubeu kako ljudi otvaraju majice i poklone.Ja sad cekam svoju majicu iako su neke zavrzlame oko toga pa mi lockerz support sad pomaze da dobije moju majicu.

Live for nothing or die for something///I fuck your mama vote for Obama
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

E ovako, krivite me kako god hočete, ali skontal sam si kako cra*kati pozivnice, tako da sam saam sebi poslao pozivnicu, prijavio se, i igrao game-ptzCatch, i kad sam završio, automatski crack radi svoje, "refresha stranicu" tako da mi ostanu poeni od igranja prve igre, a opet igram igru i tako u nedogled sve dok ja ne pritisnem Next na kraju igre... :) ko hoće pozivnicu nek se javi ;)

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

možda ipak ne šalju u HR

Ako kome treba Lockerz pozivnica neka se javi pp

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RPG vs TENK kaže...

možda ipak ne šalju u HR

Ma neee, uopće, samo ono možeš ju izabrat u izborniku :D

Ukoliko želite LOCKERZ POZIVNICU obratite mi se na PM ili upišite svoj mail na ovom linku: http://fs17.formsite.com/CroWarrior/form245636018/index.html
16 godina
neaktivan
RoyalBlood kaže...
RPG vs TENK kaže...

možda ipak ne šalju u HR

to mi niš ne znači kad još niko s foruma nije dobio

Ako kome treba Lockerz pozivnica neka se javi pp
16 godina
neaktivan
RPG vs TENK kaže...
RoyalBlood kaže...
RPG vs TENK kaže...

možda ipak ne šalju u HR

sad sam upravo naručio GTA IV za PS3, pa bum vam javio i poslao slike paketa itd kad dođe

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
16 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

bok

jek mi može tko reči gdje se nalazi majca da si ju ja naručim ??????

i jel treba nekome pozivnica neka se javi na PM.

[url=http://error.gs][img]http://error.gs/torrentbar/torrentbar.php/5410.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.10.2009 14:28 (Matija111).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ko treba pozivnicu enka mi posalje na PM svoju email adresu pa cu sendat!
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
16 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

ljudi jel to istina da poslje nove godine se nebude više djelilo ????

[url=http://error.gs][img]http://error.gs/torrentbar/torrentbar.php/5410.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Matija111 kaže...

ljudi jel to istina da poslje nove godine se nebude više djelilo ????

Nije, pitao sam ih i rekli su da će bodovi i uzimanje nagrada ostati isti.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
RPG vs TENK kaže...
RoyalBlood kaže...
RPG vs TENK kaže...

možda ipak ne šalju u HR

sad sam upravo naručio GTA IV za PS3, pa bum vam javio i poslao slike paketa itd kad dođe

kako si narucio kad nisu raspolozive nagrade

16 godina
protjeran
Jari kaže...
BannedOnThisForum kaže...
RPG vs TENK kaže...
RoyalBlood kaže...
RPG vs TENK kaže...

možda ipak ne šalju u HR

kako si narucio kad nisu raspolozive nagrade

Haha to i mene zanima?Lol malo si se u*ebo.

Netko je postavio pitanje gdej se moze narucit majica.Odgovor je nemoze moras postat z-lister kao sto sam ja haha.

16 godina
protjeran
Lockerz pozivnice

Koja su to djubrad sad mi tipe reko da njima ne pise da sam z-lister a imam 25+ prijatelja pozvanih i imam 270 bodova.

Sve vise mi to smrdi na neku prijevaru.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.10.2009 20:11 (Perkan777).
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

ma joj jedni tupe ovo drugi ono vidit cemo kada netko naruci oce mu stici ili ne !!!!!

a i meni je to malo predobro da bi bilo istina al , ako je istina onda odlicno=)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

Ma ne zamarajte se time nimalo. Potrosite dnevno 1 minuta da odg na dailes i to je to. Ako sta bude bude ako ne ne , sta se moze.

Audaces fortuna iuvat
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

jedino sta je moguce ja mislim zdrpiti i sto zelim dobiti su slušalice

koštaju od 125-175ptz

Najnovija fora u 2r. srednje A KO BU BABU JEBAU?
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice