Jel vrijede sto oni autobidderi?
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.380.346
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Doslo i meni za one tenisice :)
Pozdrav. Pošto ionako dosta vremena provodim na netu, jel me može netko uputiti kako početi sa lockerzom, kako skupljati bodove, i objasniti neke osnovne pojmove poput redeema itd. Hvala puno.
Pozdrav. Pošto ionako dosta vremena provodim na netu, jel me može netko uputiti kako početi sa lockerzom, kako skupljati bodove, i objasniti neke osnovne pojmove poput redeema itd. Hvala puno.
1. daš mi mail da ti dam pozivnicu.
2. bodove skupljaš gledajuči video i svaki dan kad se logiraš 2 boda + 2 boda za anketu na koju odgovoriš.
3. Redeem ti se događa jednom mjesečno i to ti je prilika da pokupiš nešto s lockerza..
4. Imaš i bid , kao neka aukcija, di se natječeš tko će dat više bodova...
za sto treba pozivnica? pa ja sam se registrirao bez nje , i jeste li kada osvojili nesto na aukciji? ja u zadnju sekundi bidam i svejedno nis ne dobijem
za sto treba pozivnica? pa ja sam se registrirao bez nje , i jeste li kada osvojili nesto na aukciji? ja u zadnju sekundi bidam i svejedno nis ne dobijem
Ja sam sada na bidu osvojio Z-list..ako zelis,mogu stavit screenshot maila..
a kako to ide? kad stisnes bid trebas prvo onaj sigurnosni kod upisati i tam gledas vrijeme i kada pise 00:01 onda stisnes bid ili kako?
a kako to ide? kad stisnes bid trebas prvo onaj sigurnosni kod upisati i tam gledas vrijeme i kada pise 00:01 onda stisnes bid ili kako?
Trebas refreshat do zadnjih ~10 sec...onda upisat captcha i pokusat..Sve je to igra na srecu :)
Evo još par pitanja:
Koristite li vi neke programčiće za pomaganje :)?
Koliko bi bodova trebalo imati za redeem?
Na tom redeemu ja bidam ili kako se izabire pobjednik?
Evo još par pitanja:
Koristite li vi neke programčiće za pomaganje :)?
Koliko bi bodova trebalo imati za redeem?
Na tom redeemu ja bidam ili kako se izabire pobjednik?
nemoj uzimat programcice, nikad nisi ziher oce li te banat
a gle, redeemas nekih 10-15$ jer iznad mozes sanjat da ces dobiti, neki su se mucili i s tolikom svotom
trebas biti brz :)
jedno pitanje...nikad nisam koristio bid...kada bidas i naprimjer 800 ptz i sad netko bida vise od tebe...jel tih 800 gubis ili?
jedno pitanje...nikad nisam koristio bid...kada bidas i naprimjer 800 ptz i sad netko bida vise od tebe...jel tih 800 gubis ili?
Ne, ostaju ti ako izgubis..
Da li tko zna koliko bi vrijedio u kn Z-List account sa 400 000 bodova ?
ima li jos majica? i ako ima gdje ih mogu naci?
Ljudi bio sam registrovan na Lockerz jos davno i sad udjoh opet na nalog i vidim i dalje je tu imam 1000 ptz. Ne znam da li mogu nesto da narucim sa njega? Prije su mi poslali majicu i to je to. Ja sam pravio dosta laznih mejlova pa ne znam da li su me otpisali i da li takve banuju ili sto? Posto znam da prije nijesam mogao nista da kupim tj narucim ali nista ne stize? POMAGAJTE!
Prije sam na reedeem uhvatio da ridam ipod nano 16 GB i poslali su mi confirmation email ali nije mi stigao :( a oduzeli bodove. Sta moze to bit?
Prije sam na reedeem uhvatio da ridam ipod nano 16 GB i poslali su mi confirmation email ali nije mi stigao :( a oduzeli bodove. Sta moze to bit?
Ne salju u hrvatsku nista,nego samo na paypal..
New iPod 16 GB Nano- Black
Total PTZ value: 425 PTZ
Order Date: 11/24/09
Shipping information....
OVo su mi poslali posle redeema kao sto vidite 2009 godine. Da li je moguce nekako da mi posalju ovaj ipod? :) Sjetih se sad lockerza posle dugo vremena jer sam noci provodio ovdje sa vama cekajuci reedeem :) Ne znam ni dali bi mi poslali jer sam lazne mejlove pravio.... Ali nijesu me banovali...
New iPod 16 GB Nano- Black
Total PTZ value: 425 PTZ
Order Date: 11/24/09
Shipping information....
OVo su mi poslali posle redeema kao sto vidite 2009 godine. Da li je moguce nekako da mi posalju ovaj ipod? :) Sjetih se sad lockerza posle dugo vremena jer sam noci provodio ovdje sa vama cekajuci reedeem :) Ne znam ni dali bi mi poslali jer sam lazne mejlove pravio.... Ali nijesu me banovali...
MA PO 100X PUT : "ne salju u HR!!!" samo novce mos dobit
Ne kužim na osnovu čega sam dobio bann na account! Pogledam 10 filmića i drugi dan mi stisnu bann! Pa kaj se nesmiju gledat stalno ti klipovi??
Ja sam iz Crne Gore znaci mogu da pretvorim 1000 bodova u novac na paypal?
Danas mi potvrdili slanje z-lista XD...Koje su pogodnosti dok si z-lister?
Meni sjelo 50$ na paypal od tenisica :D
poslano 15 dolara za neku jaknu...
To vam je sa ovog zadnjeg redeema ili?
hahahaha..toooooooooo.....nije velika cifra ali dobro dojde :)
da, 15.6.... brzo su poslali
da, 15.6.... brzo su poslali
da evo stiglo je i meni 30min nakon sto sam to postao xD
stvarno su brzi ovaj put
Jel zna tko koje su pogodnosti kada si zlister?
When you become Z-lister, you gain more power than normal users, you earn double PTZ for every thing you do on the site. In addition, every Z-lister gets a free Lockerz T-Shirt as a bonus.