ja uzeo masku za mobitel. lrc pro se nije htio logirat pa sam išao sve ručno. kada sam ja ušao ničeg vrijednog nije bilo
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa dekica od lokerza ona ona lijepa plava! inace slucajno sam uletio ja kad sam usao vise nije bilo nista od elektronike samo podloga i decalz tamo u entrteiment nakon sto sam uzeo dekicu vidio sam romobile i dosta toga je jos bilo :-)
e da nije se htjelo nista logirati ja sam sa lrc pro usao cak sam i ip mjenjao ali nije pomoglo pali su im sigurno neki serveri pa smo mi kasnili sa ulaskom nekoliko minuta! :-(
pa dekica od lokerza ona ona lijepa plava! inace slucajno sam uletio ja kad sam usao vise nije bilo nista od elektronike samo podloga i decalz tamo u entrteiment nakon sto sam uzeo dekicu vidio sam romobile i dosta toga je jos bilo :-)
:O sta dekica...je*ote mogao sam to uzet al ja mislio to nesto kao maramica
hahahahaha maramica upisat cu se hahahaha bar si me nasmijao bio sam ljut zbog j
nemogucnosti logina! nego PERKANE sta si uhvatio ako jesi ista!?
e da nije se htjelo nista logirati ja sam sa lrc pro usao cak sam i ip mjenjao ali nije pomoglo pali su im sigurno neki serveri pa smo mi kasnili sa ulaskom nekoliko minuta! :-(
ali ja sa lrc pro još uvijek ne mogu ući. a kad ručno upisujem onda udjem u reedem. možda imaju neke nove antibot mjere
ja mogu sad sam probao maloprije opet kako si stavio onaj timer!? jesi iskljucio ono auto swap butique? jesi updato lrc danas je izaso novi update?
hahahahaha maramica upisat cu se hahahaha bar si me nasmijao bio sam ljut zbog j
nemogucnosti logina! nego PERKANE sta si uhvatio ako jesi ista!?
a je*te zivot dekica 60x 50 inchi znas ti kolko je to,prava deka :S sad mi je bas zao sto je nisam uzeo,kosta 30$
ja mogu sad sam probao maloprije opet kako si stavio onaj timer!? jesi iskljucio ono auto swap butique? jesi updato lrc danas je izaso novi update?
ja jos uvije ne mogu. swap sam isključio,update sam napravio. a na koji timer misliš? anti bot mi je na 4sek
Tko ima iPhone.. ovo je samo cover za iphone slusalice ...
Kak sam bio sretan.. Sutra se pada kemija u sk. nema sta...
pa znam koliko je to he he jos samo bevrage dispanser i imam sve iz lockerz exlusive ponude :-))))))) uvjek stavim jednu vrijednu nagradu i jednu lockerz u skriptu tako da uvjek nesto pokupim inace evo sad sam opet probao sa lrc pro i logirao se normalno!
A kad poceo rucno ulaziti od mojih 20000 PTZ dali mi samo 1900 da mogu kupovati.zasto je to tako?
cudno mi je sve to, na stranim forumima samo jedan uzeo 200$, dok su dvojica napisali da je bilo Apple prozvoda.. login failed, lrc failed, sve failed, ponovo redeem :P
Tko ima iPhone.. ovo je samo cover za iphone slusalice ...
Kak sam bio sretan.. Sutra se pada kemija u sk. nema sta...
ma haj joj ko jos hemiju uci
A kad poceo rucno ulaziti od mojih 20000 PTZ dali mi samo 1900 da mogu kupovati.zasto je to tako?
Ma zahebali su ovaj redeem totalno!!
jesil uzeo sta :D
neznam sta im je bilo dosta sranja sa ovim reedemom! sad ce perkan neki info iznudit inace ljudi bilo je i pravih slusalice nakon sto sam reedemo al hebiga skripta je obavila svoje bar makar se nisam mogao odmah logirat! sad laku noc idem pogledat housa do kraja!
neznam sta im je bilo dosta sranja sa ovim reedemom! sad ce perkan neki info iznudit inace ljudi bilo je i pravih slusalice nakon sto sam reedemo al hebiga skripta je obavila svoje bar makar se nisam mogao odmah logirat! sad laku noc idem pogledat housa do kraja!
velika većina se nije uspjela logirat ali bilo je onih koji nisu bila zakinuti za mogućnost logina pa su omastili brk
jesil uzeo sta :D
Bile prave slusalice ali rucno pisao svoje podatke i odose drugom-out.
Ali zanima me gdje su nestali moji PTZ bodovi????Imao kazem 20000 a sada 1900.

hahahahaha
U pravu si.Evo sad su se vratili kad je prosao reedem.Da znam engleski zalio bi im se!Nisam htio reedemovati one glupe maske.
As you may have noticed, we experienced technical difficulties with tonight's Shopper's Redemption which resulted in a less-than-optimal member experience. Specifically, some eligible members were not able to log in for a chance to redeem. We're sorry for the confusion--that's on us. We will be holding a makeup Shopper's Redemption on Friday for those who were unable to redeem tonight. Different catalog but equally cool prizes. No action required by you except to stay tuned to the Hallway for further details, and thanks for your patience.
znaci mi koji smo nesto uzeli, necemo biti u tome? -.-

Hehe nadam se da sam unutra :)
Tko god mi preorda crysis 2 dobije od mene captcha bypass program :)
Javi te se na PM ko je za to!Treba imati alertpay!
skines s torrenta

rekao bih da nismo. ispada da smo glupost napravili kada smo uzeli bilo kaj sam da nešt uzmemo