pa kad si ga nabavio ja sam te trazio nisi mi nista odg.!?
Neznam kad si me trazio ali tek sam ga nedavno nabavio :)
Jel sigurno od banhammera da nebi bilo
perk, koliko je sigurnost dobitka na autobideru?
sta trazis za njega? par cuga u karolini :D?
Haha.Nije los.Ima captcha bypass :)
Di ti je karolina bokte xD
kao tesko ti doc na cugu, vec sam te davno pitao da se nademo upoznamo da vidim ko je taj haker koji roka po lokerzu...
Jel sigurno od banhammera da nebi bilo
Haha je testirano je vec od strane dvojce rusa :)
perk, koliko je sigurnost dobitka na autobideru?
sta trazis za njega? par cuga u karolini :D?
Haha.Nije los.Ima captcha bypass :)
Di ti je karolina bokte xD
kao tesko ti doc na cugu, vec sam te davno pitao da se nademo upoznamo da vidim ko je taj haker koji roka po lokerzu...
A jbg.Nisam ja nikakav haker :)
Koliko ga cijeniš? Mislim, ako si ga dobio besplatno, ne znam zašto ne daš nekim članovima?
uvijek strka oko toga, svi bi sve besplatno.. dao je jednom sansu, pa su ga svi samo vrijedali kako je bahat, a sad bi opet? :/
"Prvih dvoje koje mi posalju 10 mailova na PM i kasnije se regaju na lockerz preko moje pozivnice dobiti ce custom script za sljedeci redeem!
Naravno uvjet je da imate vec LRC Pro jer skripta radi samo s njim!"
Koliko ga cijeniš? Mislim, ako si ga dobio besplatno, ne znam zašto ne daš nekim članovima?
Pm-aj me pa ces saznati.Ionako cu ga prodati samo prvoj dvojci!
uvijek strka oko toga, svi bi sve besplatno.. dao je jednom sansu, pa su ga svi samo vrijedali kako je bahat, a sad bi opet? :/
"Prvih dvoje koje mi posalju 10 mailova na PM i kasnije se regaju na lockerz preko moje pozivnice dobiti ce custom script za sljedeci redeem!
Naravno uvjet je da imate vec LRC Pro jer skripta radi samo s njim!"
E upravo to.
Hvala :)
e ako stvarno radi novci nisu problem. al meni treba dokaz. mislim objašnjenje da ga ne koristiš jer ti se neda je smiješno.
da ti se zahebavat s reedemom a s ovim još lakšim ne........??
e ako stvarno radi novci nisu problem. al meni treba dokaz. mislim objašnjenje da ga ne koristiš jer ti se neda je smiješno.
Ne trebam skupljati toliko bodova.Mozda ti je cudno ali nekako mi taj 24/7 ne drzi vodu :)
Ne trebam skupljati toliko bodova.Mozda ti je cudno ali nekako mi taj 24/7 ne drzi vodu :)
aha zato sto si banan sa starim accountom pa nemaš puno ptz-a s novim. a jel mi mozemo vidjet to na djelu? taj program
aha zato sto si banan sa starim accountom pa nemaš puno ptz-a s novim. a jel mi mozemo vidjet to na djelu? taj program
Radim videje gdje cu vam pokazati sve svoje programe pa cete vidjet sta imam "na lageru" :)
ja predlazem da ga ja testiram na svoj rizik sa svojim accom :D
hrabra vojničina
hrabra vojničina
uvijek bio :)
kad bi perkan mogao/zna napraviti hwid zastitu za svoje programe mozda bi nam i poslao besplatno ali ovako postoji rizik da netko da svom prijatelj i taj prijatelj se napravi pametan i stavi na prvi torrent tracker! i onda se desi; gdje si bio? nigdje! sta si radio? NISTA!
pod ovo nama mislim na nas 5-6koji su aktivni tu ne na letace koji dodu i pitaju kako da reedemam ipod touch i onda ih nema nikad vise...
kad će više taj reedem. neda mi se čekat da na kraju ništ ne uzmem ili da uzmem neku glupost
meni isto idem gledat housa ako nepocne ubrzo ionako lrc pro chekira :-)
Samo pazite pre-alerter vam najvjerojatnije nece raditi jer su serveri otvoreni ali je ona slika na njima!
Koji k nece me loginati!!!
koji k nemogu se logirat!? i nema capche????
pokvario im se reedem :D
hahaha kako strava :D
ni ja se ne mogu logirat. ima captche ali se neće ući
vidjeces za par minuta..site is down..hacked by perkan
puko je skroz sad sam dobio capchu ali failed login stalno browsveri svi cak i druga ip adresa
uzeo stadium blanket blue elektronika prazna...
hahah, uzeo neki CD.. sad sam vjerovatno najbrze u zivotu utipkao 30 captchi xD Lockerz failed again
uzeo stadium blanket blue elektronika prazna...
sta je to stadium blanket...btw uzeo sam onaj rokovnik