aleluja! kolko vam je trebalo da shvatite...
Lockerz je SCAM!
- poruka: 188
- |
- čitano: 56.346
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
lol.internet piramida!!!
Najtraženije nagrade su bile dostupne otprilike tridesetak sekundi, neke druge malo duže. U tome je glavni problem.
http://www.bug.hr/forum/post/internet/lockerz/585183.aspx DOKAZ DA LOCKERZ NIJE SCAM!
LOCKERZ JE SCAM! kada sam narucio ipod dobio sam ban.
I mislis da ti mi sad povjerujemo daj molim te.Prijavit cu te zbog ovako glupih posova.
Imas li ikakav dokaz cak i ako te jesu banali to je sigurno sto si radio fake e-mailove na 10minute mail ili mailinatoru.
I mislis da ti mi sad povjerujemo daj molim te.Prijavit cu te zbog ovako glupih posova.
Imas li ikakav dokaz cak i ako te jesu banali to je sigurno sto si radio fake e-mailove na 10minute mail ili mailinatoru.
Zapravo ne, Nisam pravio fake accounte, a dokaze pogledaj na staroj temi: lockerz pozivnice.
Zapravo ne, Nisam pravio fake accounte, a dokaze pogledaj na staroj temi: lockerz pozivnice.
Jesi li im pisao? Žalio se? Moraš pazit jer ako ti ljudi nisu aktivni pomisle da su to fakeovi...
Prvi post u threadu Lockerz na ovom forumu je datiran 22.8. od tada do danas ukupan rezultat vaših napora je koliko vidim jedna majca kakvu na placu kupim za 10 kn.
Kako je tu majcu u biti dobio prijatelj od jednog od vas, konkretan rezultat svih bugovih forumaša na lockerzu skupa u zadnjih dva i pol mjeseca je jedna velika NULA.
Jel ste vi stvarno toliko naivni?
Prvi post u threadu Lockerz na ovom forumu je datiran 22.8. od tada do danas ukupan rezultat vaših napora je koliko vidim jedna majca kakvu na placu kupim za 10 kn.
Kako je tu majcu u biti dobio prijatelj od jednog od vas, konkretan rezultat svih bugovih forumaša na lockerzu skupa u zadnjih dva i pol mjeseca je jedna velika NULA.
Jel ste vi stvarno toliko naivni?
Potpisujem. Ne vjerujem ljudi kako ste tako naivni. A i šta će vam ta šugava majica, na ebayu ima za 1$ 100 puta boljih. Dobro Američani kažu da nikada nema besplatnog ručka!
pa da cijela stvar je u tome da ljudi dobiju majcu i da se uzive u to....one puste stvari tamo nije niko ni dobija.... ako itko dobije to ce bit neki slucajni prijatelj....
nece oni kupovat one gluposti samo za nista... neki su to rekli da je marketing,ali varaju se, marketing su majce...
to da ce neko dobit laptop ili iphone ili nesto trece samo zato sta posjecuje stranicu pola godine to je tolko glupo.....
zamislite milijuni ljudi svaki dan dolaze.... zamislite koliko bi apple,dell,hp i ostala skvadra zaradjivali od lockerza da im oni to kupuju konstantno....
Vidjet ćemo, ne bih trčao pred rudo...
Čim sam čuo za taj princip rada Lockerza, odmah mi je bilo jasno da je to neka muljaza...ovde svi pricaju da oni nesto dijele, ma dajte ko jos sta danas daje dzaba...a koliko vidim ovde niko sa foruma nije dobio nista...vec je dobio prijatelj ili prijatelj prijatelja...ma to su sve price za malu djecu a ovde male djece izgleda ima podosta.
Kada ce im se vise refreshat ponude!svaki put su fresh out!
Mene bol ista drugi govore. Na lockerz potrosim ionako 3 minute. A i jucer sam dobio email zbog majice. Jer sma postao Z lister. Tako da. vidit cemo, trebala bi doc.
Mene bol ista drugi govore. Na lockerz potrosim ionako 3 minute. A i jucer sam dobio email zbog majice. Jer sma postao Z lister. Tako da. vidit cemo, trebala bi doc.
Hahahahah jesi glup jbt,pa i ja ti mogu danas posalti neku shit majcu,a dali ce ti poslati PS3 u to cistom sumnjam jer da neko salje PS3 dzaba zasto o nda nebi dijelio i SONY dzaba.
Hvala Bogu da ste skužili da je Lockerz glupost!
scam?
nebig rekao iz jednog razloga
PREVIŠE je ljudi IMENOVANO koji rade u njihovom timu...da je scam...pri prvoj prijavi i tužbi svi bi nahebali...tka da sumnjam da bi sami sebi u želudac skakali
scam?
PREVIŠE je ljudi IMENOVANO koji rade u njihovom timu...da je scam...pri prvoj prijavi i tužbi svi bi nahebali...tka da sumnjam da bi sami sebi u želudac skakali
Kad je previše ljudi imenovano znači da vjerojatno imaju dobar i ugodno popunjen legal department.
Možda bi vam bilo pametno da pročitate "Terms od Use" koji ste sigurno negdje prihvatili tokom registracije. Mogu se kladit da ima hrpetina teksta kako oni ništa ne garantiraju i nisu odgovrni za bla bla bla..., a vjerojatno se nigdje ne spominje da moraju osigurati onoliko nagrada koliko dodjele bodova.
Čist onak, tema za razmišljanje možda...
scam?
Kad je previše ljudi imenovano znači da vjerojatno imaju dobar i ugodno popunjen legal department.
Možda bi vam bilo pametno da pročitate "Terms od Use" koji ste sigurno negdje prihvatili tokom registracije. Mogu se kladit da ima hrpetina teksta kako oni ništa ne garantiraju i nisu odgovrni za bla bla bla..., a vjerojatno se nigdje ne spominje da moraju osigurati onoliko nagrada koliko dodjele bodova.
najvažnije stvari su uvijek napisane malim slovima! :)
scam?
Normalno da smo ga pročitali, i nigdje ne piše da oni nisu odgovorni itd. mogu ako oćete i kopirat TOS...
Normalno da smo ga pročitali, i nigdje ne piše da oni nisu odgovorni itd. mogu ako oćete i kopirat TOS...
Kad je već tako, nemoj spamat s čitavim ToSom, nego samo citiraj onaj dio koji Lockerz obvezuje na boldani dio mog prošlog posta.
ttttttttttttttttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhoooooooooooooooooooo
Šta je ovo?
Dear Lockerz Member,
Today we are announcing a special event we call "Odyss Amnesty Week." If you got your PTZ in unfair or illegitimate ways, you'll want to know that Odyss, our beloved Lockerz dog, gave us the sad puppy eyes and begged us to give any reformed member one LAST chance.
Here's how it works: you have two weeks to email and confess how you cheated (when, how, and how many PTZ). Odyss will remove those PTZ from your account. You won't be banned -- as long as you continue to follow Lockerz' terms, conditions and rules.
If you don't email us, and we discover that you have cheated, your PTZ will be set to ZERO (including your game, login, invitation and dailies PTZ) and you'll risk termination of your Lockerz membership, as well as cancellation of any pending prize redemption.
To get amnesty, email us at amnesty@lockerz.com by 11:59 PM EST on November 13, 2009. You will not be receiving a response to your email. Please note that all PTZ will be adjusted in the next few weeks. We strongly urge you to take Odyss up on his offer.
Thank you.
- The Lockerz Crew
Šta je ovo?
Dear Lockerz Member,
[cut]
Meni zvuči kao da znaju da hrpa ljudi vara, ali nemaju adekvatne metode detekcije varanja, pa prije nego random banaju hrpu ljudi žele to najaviti tako da kada se ljudi počnu buniti na izbacivanja "sretni" naivci koji ostanu proglase izbačene varalicama, a ne da počnu lockerz zvati varalicama.
But that's just me, slobodno upotrijebite koju god racionalizaciju hoćete kojom se uvjeravate da ćete dobiti novi iphone ako se tu i tamo logirate na neki sajt...
Sinoć sam naručio neki Lockerz desktop backround za kojeg sam dao 15 PTZ-ova ukucao sam i adresu i državu i sada čekam oće li mi poslati
http://lockerz-hr.com/index.php?PHPSESSID=424bba56e1ebb7dab762b0860bdf4d61&topic=23.0
Ovako Perkane i Ekipa kad ja širim laži onda ćemo napraviti ovu stvar:
JA SAM Z-LISTER DUŽE OD TEBE I OVE DVOJCE i čekam svoju PROKLETU MAJCU VEĆ MJESEC DANA!!!Slao sam im 1000 mailova i kao bude stigla,bla,bla,bla..
A pošto ćeš je ti dobiti za TJEDAN i POL(držim te za rječ),postavi sliku te majce na forumu i pored nje papir s napisanim Perkan-Bug Online FORUM!
A ako to nebude,ja dobivam moralnu satisfakciju a ti ćeš ispasti budala....
A sta ste se uživili u majcu nebi da je vrijednosti 600kn.