HTC Desire.
Motorola defy (854×480)
iPhone 4
iphone 4 + atomic web browser
atomic web browser je predobar a ima migućnost da web stranica koju gledate bude preko cjelog ekrana
Ista kombinacija, ugodnije mi je tako nena bilo kojem drugom mobu(probao sam i na DHDu, HTC HD2, Desire...)
Ovo su moji mobiteli koje sam koristio ili koristim za pristup WEB-u do sada, i da nemoj te se iznenaditi kada zaključite da sam do nedavno bio jako zadovoljan s Nokiama, ali danas, hmmmm, malo teže; daklem;
1 Nokia N80, onda kada sam ju imao definitivno najbolji mob na svijetu, i naravno nitko zadovoljniji od mene, a koja tek rezolucija, na koju kvadraturu ekrana, neka danas netko to nadmaši ako je baja,
2 Nokia N95 8GB, ovdje je bila fora u memoriji i cijeli Spiderman 3 u cijelosti od 2 sata i kusur minuta, a zauzeće jedva 1GB, prava milina, tek u nagovještajima što tek slijedi od performansi mobova, možda ipak malo sporiji u otvaranju stranica od N80,
3 Iphone 3GS, 16GB, osobno malo pre slekav, čitaj nespretan s I OS-om, za muziku jooooj kako dobar, dok su im slušalice mogle biti ipak puuuno bolje, mail postavke mob je preuzeo sam i sve funkcionira fenomenalno,
4 Nokia E72, prvi puta kod nekog OS-a hrvatski znakovi u SMS porukama su 1/1 bez uzimanja 25 znakova u poruci, mail "meni" osobno tako tako, ali tu je tipkovnica, baterija koja traje i preko 8 dana, kvaliteta izvedbe samog moba osim landscape ekrana i malo premale rezolucije, šteta,
5 HTC DHD, za sada sam fenomenalno zadovoljan u svemu, jedino što sam imao jedan mali problem sa postavljanjem e mail adrese, no djelatnica T-com-a je bila vrlo ljubazna i nakon nekoliko pokušaja pretraživanja po postavkama, mail je proradio, tako da rade i svi ostali mailovi, i ostalo poslovanje. WEB na HTC-u je majka, kada mi neko kaže kako je Iphone fluidniji jer ne abla flash, DHD sa svojim hardware-om i ostalim detaljima i uz rads flash-om je i te kako fluidan, makar imam neke zamjerke na Operu, ali to i mije do HTC DHD-a.
6 najvjerojatnije novi HTC DHD2 ili neki u tom slijedu s opakom rezolucijom, oko 10% većom nego na DHD-u a na istu dijagonalu.
P.S. možda subjektivno gledanje i razmišljanje, čini mi se da HTC DHD-e prikazuje bolje stranice nego Iphone 3GS, pa samo ponavljam, ovo je moje osobno subjektivno glasno razmišljanje i komentar na sam pristup i prikaz WEB-a od strane mojih mobova.
Nokia 5800XM + Opera Mobile
N8 + opera
Sagem My750x i Nokia 5130 XpressMusic
Nokia C6-00 , N97
X 10