Koji mobitel koristite za pristup web-u?

poruka: 42
|
čitano: 6.162
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

HTC Desire.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Motorola defy (854×480)

Tko visoko leti, štedi gorivo.

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Koji mobitel koristite za pristup web-u?
SE C510(opera mini), Nokia C5(opera mini)
15 godina
protjeran

iPhone 4

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
I c5 na moje iznenadenje podrzava flash bezg ikakvih usporavanja
16 godina
Geophysics kaže...

iphone 4 + atomic web browser

atomic web browser je predobar a ima migućnost da web stranica koju gledate bude preko cjelog ekrana

Ista kombinacija, ugodnije mi je tako nena bilo kojem drugom mobu(probao sam i na DHDu, HTC HD2, Desire...)

Volim jabuke :)
14 godina

Ovo su moji mobiteli koje sam koristio ili koristim  za pristup WEB-u do sada, i da nemoj te se iznenaditi kada zaključite da   sam do nedavno bio jako zadovoljan s Nokiama, ali danas, hmmmm, malo teže; daklem;

1 Nokia N80, onda kada sam ju imao definitivno najbolji mob na svijetu, i naravno nitko zadovoljniji od mene, a koja tek rezolucija, na koju kvadraturu ekrana, neka danas netko to nadmaši ako je baja,

2 Nokia N95 8GB, ovdje je bila fora u memoriji i cijeli Spiderman 3 u cijelosti od 2 sata i kusur minuta, a zauzeće jedva 1GB, prava milina, tek u nagovještajima što tek slijedi od performansi mobova, možda ipak malo sporiji u otvaranju stranica od N80,

3 Iphone 3GS, 16GB, osobno malo pre slekav, čitaj nespretan s I OS-om, za muziku jooooj kako dobar, dok su im slušalice mogle biti ipak puuuno bolje, mail postavke mob je preuzeo sam i sve funkcionira fenomenalno,

4 Nokia E72, prvi puta kod nekog OS-a hrvatski znakovi u SMS porukama su 1/1 bez uzimanja 25 znakova u poruci, mail "meni" osobno tako tako, ali tu je tipkovnica, baterija koja traje i preko 8 dana, kvaliteta izvedbe samog moba osim landscape ekrana i malo premale rezolucije, šteta,

5 HTC DHD,  za sada sam fenomenalno zadovoljan u svemu, jedino što sam imao jedan mali problem sa postavljanjem e mail adrese, no djelatnica T-com-a je bila vrlo ljubazna i nakon nekoliko pokušaja pretraživanja po postavkama, mail je proradio, tako da rade i svi ostali mailovi, i ostalo poslovanje. WEB na HTC-u je majka, kada mi neko kaže kako je Iphone fluidniji jer ne abla flash, DHD sa svojim hardware-om i ostalim detaljima i uz rads flash-om je i te kako fluidan, makar imam neke zamjerke na Operu, ali to i mije do HTC DHD-a.

6 najvjerojatnije novi HTC DHD2 ili neki u tom slijedu s opakom rezolucijom, oko 10% većom nego na DHD-u a na istu dijagonalu.

P.S. možda subjektivno gledanje i razmišljanje, čini mi se da HTC DHD-e prikazuje bolje stranice nego Iphone 3GS, pa samo ponavljam, ovo je moje osobno subjektivno glasno razmišljanje i komentar na sam pristup i prikaz WEB-a od strane mojih mobova.

ATJ Lučko
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nokia 5800XM + Opera Mobile

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

N8 + opera

fajf
16 godina

Sagem My750x i Nokia 5130 XpressMusic

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nokia C6-00 ,  N97

Sin: Tata, tata, jel istina da internet zaglupljuje?! Tata: WTF? ROFLMAO!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

X 10

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice