Koji internet je najbolji u Hrvatskoj?

poruka: 6
|
čitano: 22.206
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
neaktivan
Koji internet je najbolji u Hrvatskoj?

Dakle necu previse duljiti sa pitanjem- Koji ISP u RH trenutacno nudi najbolju brzinu po pristupacnoj cijeni, a da k tome tehnicka sluzba ne muti iza leda?

Zivim na malo nepristupacnijoj lokaciji pa mi je tesko naci kvalitetnu uslugu, a kako to biva u nasoj drzavi o optici ne trebam ni razmisljati zbog infrastrukture...

Otvorio sam novu temu jer se obicno moralitet ISP-ova mijenja ko ljeto i zima, pa nikad ne mozes vjerovati postu prije godinu-dvije, a i nov sam tu pa bas nisam istrazivao jer search ima filtar.

Dosta mi je hitno(i bitno) pa vas molim za iskrenost.

Unaprijed se ispricavam zbog slova bez kvacica (US layout).

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Koji internet je najbolji u Hrvatskoj?
Susjedov :)
VIP je imao akciju sa 4g netom za krajeve sa lošim žičnim vezama, ne znam jel to još u ponudi
Živim luksuzno! Jedem luk i lijem suze... :)
14 godina
Ghost55 kaže...

Dakle necu previse duljiti sa pitanjem- Koji ISP u RH trenutacno nudi najbolju brzinu po pristupacnoj cijeni, a da k tome tehnicka sluzba ne muti iza leda?

Zivim na malo nepristupacnijoj lokaciji pa mi je tesko naci kvalitetnu uslugu, a kako to biva u nasoj drzavi o optici ne trebam ni razmisljati zbog infrastrukture...

Otvorio sam novu temu jer se obicno moralitet ISP-ova mijenja ko ljeto i zima, pa nikad ne mozes vjerovati postu prije godinu-dvije, a i nov sam tu pa bas nisam istrazivao jer search ima filtar.

Ako si na nepristupačnoj lokaciji, onda prvo lagano utvrdiš koji ti uopće provideri mogu dati uslugu i odma smanjiš potragu.

Odeš na stranice jednog po jednog providera i po pretraživanju vidiš dal daju uslugu.

Za one koji daju, napišeš ovdje, pa bude nam lakše dati neki prijedlog.

A ako stvarno živiš na teško pristupačnom terenu za providere, onda ti, kak je kolega spomenul, ostaje internet preko 4G.

Najpopularniji je Tele2 zbog cijene i ok usluge (i zbog reklama) i navedni VIP ak još traje akcija.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
7 godina
neaktivan
INCOGNITO99 kaže...
Susjedov :)
VIP je imao akciju sa 4g netom za krajeve sa lošim žičnim vezama, ne znam jel to još u ponudi

Hehe, dobra ti je ta.

7 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Ghost55 kaže...

Ako si na nepristupačnoj lokaciji, onda prvo lagano utvrdiš koji ti uopće provideri mogu dati uslugu i odma smanjiš potragu.

Odeš na stranice jednog po jednog providera i po pretraživanju vidiš dal daju uslugu.

Za one koji daju, napišeš ovdje, pa bude nam lakše dati neki prijedlog.

A ako stvarno živiš na teško pristupačnom terenu za providere, onda ti, kak je kolega spomenul, ostaje internet preko 4G.

Najpopularniji je Tele2 zbog cijene i ok usluge (i zbog reklama) i navedni VIP ak još traje akcija.

A zasad ti mogu reci da mi se optima cini najbolja i izlistano je mjesto tako da...

Vip sam tek sad vidio paprene cijene izlaska na teren, ht kaze da se brzina 50 Mbps racuna kao Turbo opcija kaja nije svugdje dostupna itd.

Iskon trebam jos nazvati. 

Kakva su vasa iskustva s tim HT-om?

4G internet ne dolazi u obzir zbog gaminga.

Budem danas u jutro pogledao pa javim...

14 godina
Ghost55 kaže...

A zasad ti mogu reci da mi se optima cini najbolja i izlistano je mjesto tako da...

Vip sam tek sad vidio paprene cijene izlaska na teren, ht kaze da se brzina 50 Mbps racuna kao Turbo opcija kaja nije svugdje dostupna itd.

Iskon trebam jos nazvati. 

Kakva su vasa iskustva s tim HT-om?

4G internet ne dolazi u obzir zbog gaminga.

Budem danas u jutro pogledao pa javim...

Kad sam davno davno bio na T-COMu (HT) imao sam najbolju uslugu, najstabilniju vezu, ali i DAALEKO najveću cijenu.

Od onda sam isprobao Iskon i Optimu.

I sad lokalni operater, optika 150/75.

Svi su 2-3 puta jeftiniji od T-COMa, pa im oprostim da ima za rješavanje problema treba 1-2 dana duže.

Ali ako ti je HT jedina opcija, ili trenutno nije puno veća cijena od ostalih, uzmi.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice