Već dugo nisam skidao video s www.crochef.com.
Jedno vrijeme mi je uredno skidao videa s crochef-a, video download helper, od jućer više neće. Molim pomoć, neki program, naravno besplatan
Jedno vrijeme mi je uredno skidao videa s crochef-a, video download helper, od jućer više neće. Molim pomoć, neki program, naravno besplatan
pomoć, jedan dobar hvatač videa, s crochef-a. Traži se .
zar nema majstora koji mogu pomoći?
skineš ovo http://europe.real.com/realplayer/ i uživaj na vrhu svakog videa onda imaš opciju za download
Lp
Ako imaš Firefox instaliraj ovaj dodatak i skidaj s njime.
Real player na računalo? Strahota!
Addons za FF Download video helper
Bold!
meni također neće, a neće ni freemake video downloader
Znatiželje radi probao sam s DownloadHelperom skinuti neki video (možda i posluži nečemu - lazanje :) i radi sasvim normalno.
skineš ovo http://europe.real.com/realplayer/ i uživaj na vrhu svakog videa onda imaš opciju za download
Lp
imam ga i neide s njim,zato sam i probao s download helperom, prije nekoliko mjeseci sam mogao, a sada više ne.
ne može, prije se je moglo, prije nekoliko mjeseci, sada više ne, zato sam i postavio ovo pitanje.
Probaj s Jdownloader, taj sve živo može skinut
probao sada , instalirao firefox 3.6 učitao instalirao vdeo download helper, otišao na stranicu crochef, i pokrenuo video, ikona u gornjoj traci od vdh-a je u sivim nijansam, ne okreće se i ne mogu skinuti video, s you tuba skida bez problema.
Znatiželje radi probao sam s DownloadHelperom skinuti neki video (možda i posluži nečemu - lazanje :) i radi sasvim normalno.
probao ponovo, instalirao ponovo firefox 3,6. zatim video download helper, otišao na stranicu crochef i probao skinuti zadnji video, ikona od downloadhelpera je siva nije u boji i ne okreče se, znači ne mogu skinuti, probao neide.
Evo, probao sam i ja još jednom. Čini se da prebacuju videa na streaming. Probao sam dva videa, piše 'strujanje' (LOL), video ne ide, možda zato jer sam na linuxu? Eventualno možeš probati s nekim programom za snimanje streamova?
probao, instalirao, ali neznam kako ga uporabiti.
Evo, probao sam i ja još jednom. Čini se da prebacuju videa na streaming. Probao sam dva videa, piše 'strujanje' (LOL), video ne ide, možda zato jer sam na linuxu? Eventualno možeš probati s nekim programom za snimanje streamova?
Veliki brate, nisam baš tu doma, preporuči mi program i kako ga uporabiti, nisam baš doma u svemu, molim upute , ako može , korak po korak.
Hvala na došadašnjem trudu.
Zahvaljujem se svima na dosadašnjem trudu.
probao, instalirao, ali neznam kako ga uporabiti.
kopiraj link od stranice na kojoj je link
u jdownloaderu idi add links, automatski će ti se kopirat u polje, ok
e sada bi ti on trebao izbaciti hrpu stvari za download. jedna od njih je i video, ako nisi siguran skini sve pa među tim svime nađi video
Probaj sa Sothink Web Video Downloader -om, hvata sve zivo od videa, dugo sam tragao za nekim originalnim rjesenjem i zaustavio se na njemu. Jako je jednostavan. Nazalost, najveca mu je mana sto ne radi sa Chrome-om (verzija 1.2), podrzani browser-i su IE, Firefox i Opera.
Jdownloader ne može skinuti video jer je to zapravo stream u .asx formatu. Probaj s ovime
http://www.mini-stream.net/wm-downloader/download/
Ono što tebi treba je asx stream downloader. Googlaj ako ovo ne radi ;)
Veliki brate, nisam baš tu doma, preporuči mi program i kako ga uporabiti, nisam baš doma u svemu, molim upute , ako može , korak po korak.
Hvala na došadašnjem trudu.
Sry, ali ne koristim takve programe, pa ne znam. Malo sam guglao 'video stream downloader' i nekako iskopao ovaj program: StreamTransport
Za bilo što više probaj pitati na forumu. Možeš probati, ali iskreno nemam pojma radi li i kako. Na njega sam naletio na ovim stranicama, pa možeš i tu pogledati ako ti može pomoći. Ali pazi, to samo pretpostavljam, ne mogu znati što ti točno treba, jer mi na linuxu uopće stream ne kreće.