Izrada stranice za najam apartmana

poruka: 10
|
čitano: 1.333
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Imam par poznanika koji drže apartmane pa su me pitali da im stavim apartmane na net.

Moja struka je više hardware tako da nemam nešto puno iskustva s tim.

Zanima me koliko bi koštala izrada neke stranice gdje bi mogao stavljati apartmane za najam?

Neke cake znam ali ideja je da nekom platim da mi napravi komplet stranicu pa da ja kasnije ubacujem podatke.

Hvala na savjetima.

0 0 hvala 0
12 godina

Sve ovisi što hoćeš od takve stranice. 

Samo nabacane apartmane ili "webshop", rezervacije, kalendar zauzeća, responsive stranicu, custom dizajn ili temu... može to ići od 5000 kn do 100000 kn.

0 0 hvala 1
11 godina
protjeran
Re: Izrada stranice za najam apartmana
keymaster kaže...

Neke cake znam ali ideja je da nekom platim da mi napravi komplet stranicu pa da ja kasnije ubacujem podatke.

Hvala na savjetima.

Najjednostavnije i najjeftinije kaj možeš napraviti, a da  zadovoljava tvoje kriterije , je da kupiš domenu  ( com, info, org .... do 100 kn ..) 

i onda da tu domenu usmjeriš na neki besplatni hosting unutar kojeg je već razrađen sistem za objavu i nadopunu sadržaja

( a to bi npr mogao biti googleov blogspot )  .    Nema jednostavnije i jeftinije od toga a da kolko tolko liči na nekaj...

10 godina
neaktivan
keymaster kaže...

Imam par poznanika koji drže apartmane pa su me pitali da im stavim apartmane na net.

Moja struka je više hardware tako da nemam nešto puno iskustva s tim.

Zanima me koliko bi koštala izrada neke stranice gdje bi mogao stavljati apartmane za najam?

Hvala na savjetima.

Imaš gotove stranice na kojima ostaviš paypal account,odabereš layout i popuniš sadržaje :P vjerojatno oko 10-20$ mjesečno što je zanemarivo u usporedbi s promocijom koju ćeš napravit.

13 godina
neaktivan

Moj plan je kompletna stranica,online rezervacije i kalendar popunjenosti.

Već sam si radio stranicu za neki svoj posao u Joomli,par menija i to je to,ništa zahtjevno.

Znam da mi treba hosting i domena a za "kompliciranije" stvari oko stranice ću morati naći nekoga.

Planiram se prebaciti na wordpress ali vidio sam da je to više manje sve slično.

Na ovoj stranici ima 80ak templatea koje mogu dobiti povoljno,za 500kn.

http://demo.rockettheme.com/wordpress-themes

Da li neko zna hoću li moći sa tim temama napraviti webshop i kalendare popunjenosti,to mi je nekako najbitnije?

0 0 hvala 0
16 godina

Takvi sustavi s online rezervacijama su jako skupi ako daš nekome da ti napravi i nije jednostavno sam napraviti, a problem je što je tako male stranice teško i naći. Zavisi što ti znači par apartmana i planiraš li zarađivati na tome, ali iznajmljivačima je puno isplativije platiti članarinu na nekim većim siteovima/agencijama.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
<p>imam ih 20ak i jos dosta kojih bi to zanimalo pa sam zato razmisljao o tome.</p> <p>&nbsp;</p>

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
keymaster kaže...
<p>imam ih 20ak i jos dosta kojih bi to zanimalo pa sam zato razmisljao o tome.</p> <p>&nbsp;</p>

vidim ti vec poceo kodirat :D

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
16 godina
odjavljen

I to loše... &nbsp nije po standardu tj., bolje to odraditi sa CSSom.

Najmanji problem je napraviti stranicu i rezervacije. Problem je marketing. Dignuti sajt na neko razumno mjesto na googletu je... Ne baš jednostavno. Pogotovo ne apartmane...

My name is Legion... For we are many!
13 godina
neaktivan
<p>pisem na mobitelu pa valjda on radi kodiranje :)</p>
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.6.2015 18:17 (keymaster).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice