Incredi mail search

poruka: 6
|
čitano: 2.481
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Incredi mail search

instalirao sam novi incredimail i u firefox mi se uvukao search3.incredimail.com, sad kad god nešta upisujem u adresnu traku izbaci mi taj searc.

do sada primjerice ako upišem bug online, otvori mi odmah bugove stranice, a sad mi baca na taj search.

ima kakvo riješenje?

LP

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Incredi mail search
livadasb kaže...

instalirao sam novi incredimail i u firefox mi se uvukao search3.incredimail.com, sad kad god nešta upisujem u adresnu traku izbaci mi taj searc.

do sada primjerice ako upišem bug online, otvori mi odmah bugove stranice, a sad mi baca na taj search.

ima kakvo riješenje?

LP

Jel to ona free verzija ? Odi u svoj browser, tools, vidi koja ti je početna stranica, i ima li ispod nje i još neka stranica, u ovom slučaju IncrediMail. Deinstaliraj incredimail, počisti preftech, registry ili System Restore na zadnju point kad je comp delal normalno.
16 godina
neaktivan
Incredi mail search

Zaboravio sam ti reći da obrišeš i kompletni temp dir od interneta. Folder je skriven, to znaš.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

koristim incredi na poslu, zbog ispravka pravopisa na engleskom, imam jako puno poslovnih mailova, pa nebi to volio izgubiti

uglavnom dali se može kako samo taj searc iz adresne trake maknuti, a stranicu sam odmah promjenio da mi defaltna bude google, još je jedino ta sitnica ostala.

rađe ću ponovo instalirati firefox (zapravo koristim shiretoko)

16 godina
neaktivan
livadasb kaže...

koristim incredi na poslu, zbog ispravka pravopisa na engleskom, imam jako puno poslovnih mailova, pa nebi to volio izgubiti

uglavnom dali se može kako samo taj searc iz adresne trake maknuti, a stranicu sam odmah promjenio da mi defaltna bude google, još je jedino ta sitnica ostala.

rađe ću ponovo instalirati firefox (zapravo koristim shiretoko)

Ovako. Otvori explorer (ne internetski). Klikni gore na povećalo. Klikni na search files nad folders. Upiši točan naziv fajla koji te hebe. Obično će ga naći u mapi Documents and settings. Obriši ga i riješio si stvar. Javi mi kako si prošao.
16 godina
protjeran

ne pomaže, našao sam obrisao sam sve i svašta vezano uz mysearch, ali ništa

vrag se zbilja dobro zavukao prošao sam i kroz registri, tražio i po firefoxovim folderima (searc plugins)i nema vraga

usput na searc možeš otići i sa control+f, brže je nego klikat po povećalu

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.2.2009 7:59 (livadasb).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice