Neki dan smo citali da je google.com uveo u americi jednu novinu, a to je slika u pozadini na pocetnoj stranici.
Jutors je ta opcija dostupna i u nas.
Meni je malo prepadno, ali nisam isporbao druge slike, vidjet cemo kasnije.
Neki dan smo citali da je google.com uveo u americi jednu novinu, a to je slika u pozadini na pocetnoj stranici.
Jutors je ta opcija dostupna i u nas.
Meni je malo prepadno, ali nisam isporbao druge slike, vidjet cemo kasnije.
Napravio upload slike sa kompa, guba...
Sada na forumu sljedi tema "Slike vašeg Google-a"
Jb ovo mi neće da radi... Non stop me odjavi kad želim odabrati svoju pozadinsku sliku...
malo mi je glupo što se moram ulogirati u Gmail račun da promijenim pozadinu,dok npr na ASK.COM to ne trebam radit
Jb ovo mi neće da radi... Non stop me odjavi kad želim odabrati svoju pozadinsku sliku...
isto tako je i kod mene...
makar mi je to glupo ako se stalno moram ulogirat u gmail da bih vidio tu sliku...
baš to.Samo što su ovdje loše napravili jer kad pališ google on zasebno učitava slike pa ti treba 5 sec da vidiš i sliku.Bing sve odmah pusti......a nevolim kad kopiraju ideje jedni od drugih, preloošeeee
Svida mi se sto su ostavili praznu pozadinu, jer nisam bas ljubitelj tih opzadinskih slika.
A razlog zasto se slika kasnije ucitava je, po mom misljenju, da se polje za upisivanje odmah ucita, jer ima ljudi kojim se zuri sa pretrazivanjem i nije ih briga za sliku, znaci oni ce odmah po paljenju stranice upisati rijec koju traze, a ne cekati sliku pa onda upisivati.
A sto se binga tice, vjerujte mi nisam ga ni probao, a google je vjerovatno proveo istrazivanje o tome sta ljudi misle o pozadinskoj slici, ako se vecini svidjela ideja, normalno da ce ubaciti. Sve se kopira, ali apsolutno sve.
recimo nek sutra nokia izbaci mob sa citacem otiska, odmah ce i drugi proizvodaci ubaciti isti to, to je sasvim normalna stvar.