Google opet mjenja pocetnu stranicu

poruka: 9
|
čitano: 2.035
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Neki dan smo citali da je google.com uveo u americi jednu novinu, a to je slika u pozadini na pocetnoj stranici.

Jutors je ta opcija dostupna i u nas.

Meni je malo prepadno, ali nisam isporbao druge slike, vidjet cemo kasnije.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Napravio upload slike sa kompa, guba...

Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Sada na forumu sljedi tema "Slike vašeg Google-a" Smijeh

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jb ovo mi neće da radi... Non stop me odjavi kad želim odabrati svoju pozadinsku sliku... Viče

Spybot SD 2.0 Alpha

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

malo mi je glupo što se moram ulogirati u Gmail račun da promijenim pozadinu,dok npr na ASK.COM to ne trebam radit

HRVATI su ZAKON
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.6.2010 10:15 (porgaknez).

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Google opet mjenja pocetnu stranicu
furaju se na bing
15 godina
neaktivan
Tom.K kaže...

Jb ovo mi neće da radi... Non stop me odjavi kad želim odabrati svoju pozadinsku sliku... Viče

isto tako je i kod mene...Mršti se

makar mi je to glupo ako se stalno moram ulogirat u gmail da bih vidio tu sliku...

15 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...
furaju se na bing

baš to.Samo što su ovdje loše napravili jer kad pališ google on zasebno učitava slike pa ti treba 5 sec da vidiš i sliku.Bing sve odmah pusti......a nevolim kad kopiraju ideje jedni od drugih, preloošeeee

Dont bug me!
17 godina

Svida mi se sto su ostavili praznu pozadinu, jer nisam bas ljubitelj tih opzadinskih slika.

A razlog zasto se slika kasnije ucitava je, po mom misljenju, da se polje za upisivanje odmah ucita, jer ima ljudi kojim se zuri sa pretrazivanjem i nije ih briga za sliku, znaci oni ce odmah po paljenju stranice upisati rijec koju traze, a ne cekati sliku pa onda upisivati.

A sto se binga tice, vjerujte mi nisam ga ni probao, a google je vjerovatno proveo istrazivanje o tome sta ljudi misle o pozadinskoj slici, ako se vecini svidjela ideja, normalno da ce ubaciti. Sve se kopira, ali apsolutno sve.

recimo nek sutra nokia izbaci mob sa citacem otiska, odmah ce i drugi proizvodaci ubaciti isti to, to je sasvim normalna stvar.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.6.2010 10:21 (goodye).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice