Evo možete dodati i mene.
Avatar isti kao i ovdje, pa će biti prepoznatljivo. :)
Evo možete dodati i mene.
Avatar isti kao i ovdje, pa će biti prepoznatljivo. :)
Koliko vas se uspilo registrirat? Svi koji su dobili pozivnice? Kada ste se registrirali?
Ja sam dobio 2 pozivnice dosad, ali uvijek mi kaže da pokušam kasnije, sad ne može...
???
Probaj sada na Google+ početnoj stranici, nema više one poruke da je zatvoren pristup.
Damn, nakon refresha opet ima.
Evo jos jednom - OVDJE se "dijele" G+ profili
Koliko vas se uspilo registrirat? Svi koji su dobili pozivnice? Kada ste se registrirali?
Ja sam dobio 2 pozivnice dosad, ali uvijek mi kaže da pokušam kasnije, sad ne može...
???
Probaj sada na Google+ početnoj stranici, nema više one poruke da je zatvoren pristup.
Damn, nakon refresha opet ima.
Mah, vjerojatno Google to otvori na kratko pa zatvori i tako stalno... To pišu i na twitteru ljudi.
Google+ loopholes ;)
Primio sam Antoniov mail za invite ali mi se samo ovo pojavi.. kako da primim pozivnicu?
Klikni na taj crveni gumb.
edit: ne na njega, nego na ovaj link iznad
Primio sam Antoniov mail za invite ali mi se samo ovo pojavi.. kako da primim pozivnicu?
Nikako. Nije to baš pozivnica u tom smislu...
Ugl. čekaj dok se ne otvore upadi na par sati, pa probaj. Meni je isto tako. Treba probat kasnije (večeras, sutra,...)
Nikako. Nije to baš pozivnica u tom smislu...
Ugl. čekaj dok se ne otvore upadi na par sati, pa probaj. Meni je isto tako. Treba probat kasnije (večeras, sutra,...)
Ja sam upao tako da sam taj link kliknuo. Bit će da je radilo dok je bilo otvoreno.
Jel možda ostala još koja pozivnica da se udjeli? <big puppy eyes>
EDIT: Eh, da, mail
// p h a l u s e k [AT] g m a i l [DOT] c o m //
Jel možda ostala još koja pozivnica da se udjeli? <big puppy eyes>
Nema ograničenja u pozivnicama, ali se sad pojavljuje mislim privremeno smo premašili kapacitet pa ti ne vrijedi :P
Poslano na jos nekoliko mailova, neka se jave ako su dosli jer ne vidim na G+ je li stvarno poslano^^
Može meni invite?
...
moze meni invite?
We've temporarily exceeded our capacity. Please try again soon.
Nema ograničenja u pozivnicama, ali se sad pojavljuje mislim privremeno smo premašili kapacitet pa ti ne vrijedi :P
Kme! :(
Sorry sto gnjavim sto bi ovo značilo....
te zna li itko kako promijentiti godine na Google Acc-u (trebam to zbog YouTube-a i njegove blokade jednog filma te zbog ove greške)
.
Može meni pozivnica da isprobam to čudo
tomislav.95og@gmail.com
Moze inv. na sergio.jr.zd@gmail.com
/cheers
edit: Dobio, hvala svima.
Zna li netko kad će ovo biti dostupno svima?Koja korist mi od pozivnice kad ne primaju korisnike
Zna li netko kad će ovo biti dostupno svima?Koja korist mi od pozivnice kad ne primaju korisnike
Trebalo bi biti uskoro dostupno svima.. a pozivnice su tu da se registriras lol, samo sto je sad closed beta ali otvore na par minuta-sati i tada se mozes registrirati.
danke!
Moze meni invite buduci da sa starim mailom ( midzan21@gmail.com ) nece da prihvati (pogledati gresku od maloprije) pa bi molio da se invite ponovno posalje na
pajser29@gmail.com
Zahvaljujem unaprijed (midzan21 prek sestrinog profila)
eto ako može i meni jedna:
drmrxa@gmail.com
hvala unaprijed
cikaspaso@gmail.com
Može jedna?
I ja bi ve prosil jednog invajteka
zexxify@gmail.com