Evo tko hoće neka se registrira. 150 ljudi se može registrirati preko ovoga linka, pa navalite
Ostalo još 142. pozivnice
Evo tko hoće neka se registrira. 150 ljudi se može registrirati preko ovoga linka, pa navalite
Ostalo još 142. pozivnice
moze jedna ako ima još
ajd da probam i to.
skynet@hackforums.net
fala!
Please pozivnica na general.pag2@hotmail.com ili pp. Tnx
Nije vise potrebno.
Meni isto kaze da nemam dovoljno godina wtf pa imam 17 sad cu 18 u 1mj hahahah sta koji k.. sta nisam cito da moras imat vise od 13 da pristupis toj socijalnoj mrezi
moze netko poslati invite i za mene na josipmk@gmail.com
Evo more meni jedna
jere379@gmail.com plzzzzzzzzzzzzzzzzz
Evo more meni jedna
jere379@gmail.com plzzzzzzzzzzzzzzzzz
Poslano!
meni na pm dajem invite prvim 10
1) Klik na http://www.hedonist385.in/forum/tehnologija-group5/internet-forum11/google-pozivnice-thread25.0#postid-27
2) Klik na link Google+ pozivnice i pošaljete si sami pozivnicu. 150 ih još ima
Što nije gugl+ trebao od 31.7. bit otvoren za sve? I da je donja granica za godine trebala bit 13? Imam invite i sve, al kad se idem uštekat kaže mi da nemam dovoljno godina
ja iso otvarat novi racun to jest.imam mail na net.hr koji korisitm inace.
i sad sam otvorio google korisnicke racuna s tim mailom. ali kad hocu ic na google plus da se prijavim s tim korisnickim racunom i tim mailom. jednostavno. me pita da potvrdim svoj korisnicki racun iako sam potrdio u mailu.
i pita me da potvrdim s brojem mobitela. ( a nema sanse da im dam broj) tako da ima koji drugi nacin. a sa prijasnjim acountom kaze mi da nemam dovoljno godina wtf
S mobitelom nemaš problema,mislim da je sigurno dati broj.Tako sam potvrdio gmal račun
može meni netko poslat pozivnicu? anmimica@gmail.com
može meni netko poslat pozivnicu? anmimica@gmail.com
Poslano
Klik OVDJE i dobijete pozivnicu, još malo pa nestalo :P
Hmmm. Mrtvilo totalno? Nekako sve više vjerujem u propast ovog projekta...
Ostalo još 100 komada pozivnica pa tko treba neka klikne na link.
danas se registrirao i vec sam ispalio na zivce
prvo nisam mogao promijeniti svoju gmail adresu ili ju potpuno odvojiti od google+ profila!!! pa sam morao brisati profil
sada napravim novim sa live.com mailom, ukljucim opciju Multiple sign-in medutim i dalje se nemogu prijaviti na 2 racuna, taj live.com za google+ i drugi za gmail i youtube..
cini se da ova mreza radi kako spada samo za one koji ne koriste ni gmail ni youtube ni nista od googla, ostali nek se hebu u mozak
danas se registrirao i vec sam ispalio na zivce
prvo nisam mogao promijeniti svoju gmail adresu ili ju potpuno odvojiti od google+ profila!!! pa sam morao brisati profil
sada napravim novim sa live.com mailom, ukljucim opciju Multiple sign-in medutim i dalje se nemogu prijaviti na 2 racuna, taj live.com za google+ i drugi za gmail i youtube..
cini se da ova mreza radi kako spada samo za one koji ne koriste ni gmail ni youtube ni nista od googla, ostali nek se hebu u mozak
Ja koristim sve od googla i radi mi odlicno :/...
ali milijuni ljudi nezele povezati sve zivo u jedan racun, milijuni ljudi zele imati odvojene racune za email i google+
veselio sam se ovome ali cini se da ipak ostajem na facebook koji je barem, ako nista drugo, odvojen od svih ostalih racuna, i nemoram se re-logirat 300 puta na dan da odem sa face na youtube
ali milijuni ljudi nezele povezati sve zivo u jedan racun, milijuni ljudi zele imati odvojene racune za email i google+
veselio sam se ovome ali cini se da ipak ostajem na facebook koji je barem, ako nista drugo, odvojen od svih ostalih racuna, i nemoram se re-logirat 300 puta na dan da odem sa face na youtube
Pa poveži mail s yt accom :/...Ne kuzim sto zelis XD...Ja na jednom kompu s burazom koristim 2 yt-acc-a, to s logiranjem smo rješili tako da on koristi chrome, a ja mozillu...
Danas se registrirao, odlična stvar, otac je oduševljen idejom krugova.