Google Chrome je katastrofalno spor

poruka: 11
|
čitano: 7.618
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Nekoliko tjedana unazad se Chrome sve vise usporava. U zadnje vrijeme se lose ponasa cak na YouTubeu sa nekim 240p filmicem. Na nekoj tezoj stranici kao sto je Bug ili Facebook je opca kastrofa. Sve je sporo, zamrzava se, dugo ucitava itd. Brzina je stabilnih 4,5 Mbit/s. Ovo sada pisem s Opere koja je ugodna i brza, ali bih htio da i Chrome opet bude takav jer sam se navikao.

I da prije nego kazete ista, disk je defragan, svaki tjedan skeniran sa MBAM-om i cistim CCleanerom. U svim drugim radnjama na kompu je sve brzo i ugodno. I da, kada radim s Chromeom, procesor zna skociti i na 100%! Sad na Operi ne prelazi 10-ak posto. Zna li netko u cemu je problem?

Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

je li ti zadnja verzija 18.1025.168 ?...

0 0 hvala 0
15 godina

deinstaliraj pa instaliraj ponovo

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Google Chrome je katastrofalno spor
domac5 kaže...

Ali problem mi je kako exportati i imprtati bookmarke i lozinke. Znam exportati bookmarke, ali ih ne znam importati(nisam nista nasao). Za export lozinki nisam nista nasao.

EDIT: da najnovija je verzija.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 18:58 (Suddenly Psychotic).
16 godina
neaktivan
Suddenly Psychotic kaže...
domac5 kaže...

Ali problem mi je kako exportati i imprtati bookmarke i lozinke. Znam exportati bookmarke, ali ih ne znam importati(nisam nista nasao). Za export lozinki nisam nista nasao.

EDIT: da najnovija je verzija.

jednostavno se logiraš svojim gmail accountom u google, sejvaš sve, i kad reinstaliraš, samo se opet logiraš.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan

Instaliraj Firefox.

3 7 hvala 0
14 godina
neaktivan

Vec sam naveo da hocu ostati na Chromeu!
@Mitsuoka hvala, probati cu. :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 19:15 (Suddenly Psychotic).
15 godina
neaktivan
  1. Reinstaliraj ga
  2. Odi: Postavke -> Napredno i isključi sve osim "Omogući zaštitu od krađe identiteta..."
  3. U Adress bar upiši "about:flags" i omogući "GPU sastavljanje na svim stranicama"
  4. Restartaj Chrome

Meni je puno pomoglo.

Ako sam ti pomogao stisni HVALA!!

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo dobar program za čišćenje Chrome-a, po meni bolji od CCleaner-a:

http://sourceforge.net/projects/ironcleaner/

probaj s njim, možda riješi problem...

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Tetrapak kaže...

Evo dobar program za čišćenje Chrome-a, po meni bolji od CCleaner-a:

http://sourceforge.net/projects/ironcleaner/

probaj s njim, možda riješi problem...

po čemu je bolji? imam ccleaner dugo vremena i čistim chrome s njime i sve 5. inače browser je brz i pouzdan. s ovom najnovijom verzijom trza manje nego ikad to mu je bila jedina "mana" sad ima blage prelaze između stranica kao FF. inače za uvoz i izvoz bookmarks, cookies, passwords etc najbolje je napraviti sinhronizaciju (prva stavka u vrhu pod settings) i možeš ga deinstalirati i instalirati 100 puta uvijek će ti sam postaviti sve navedeno plus extenzije. jedino što je izgubio s verzijom 20 je aero peek tabs to su mu uzeli da dobije na brzini, a meni to nije ni važno.

17 godina

U zadnje vrijeme mi chrome ne sprema zaporke i korisnička imena, tj. ima ih spremljene ali se ja svaki puta moram sam ulogirati. Tako npr. odem na bug.hr i moram stisnuti gore desno da se prijavim (polja budu ispunjena sa mojim informacijama ali do sada je bilo dovoljno otići na bug.hr i automatski budem prijavljen - to vrijedi i za sve ostale stranice). Ćim ugasim chrome i ponovno ga pokrenem moram se za svaku stranicu ponovno prijavljivati.... Instalirao sam najnoviji chrome a danas i novi windows i opet isto... Ima li tko rješenje za ovakav problem jer dosta iritira a ne želim prelaziti na drugi browser (ili ću morati)? Hvala!

RIJEŠEN PROBLEM! {#}

http://www.anno1777.com/index.php?i=289130
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 16:53 (Scorp21).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice