Pozdrav,
Firefox mi treperi kad mi se ucitava video na youtube-u.Na ekranu se mi na kratko pojave zeleno plave crte i onda video funkcionira.Iritira me to pa ako je neko imao slican problem molio bih pomoc.
Pozdrav,
Firefox mi treperi kad mi se ucitava video na youtube-u.Na ekranu se mi na kratko pojave zeleno plave crte i onda video funkcionira.Iritira me to pa ako je neko imao slican problem molio bih pomoc.
Pozdrav,
a kad otvaraš video u drugom browseru?
I s operom je isto tak.Sumnjan na Flash jer mi se srusio evo upravo cijeli FF zbog njega.
probao par puta.Greska je u flash playeru.Sad cekam kad ovi izbace neku novu verzijju van onda se mozda popravi.
probao par puta.Greska je u flash playeru.Sad cekam kad ovi izbace neku novu verzijju van onda se mozda popravi.
hmm,daj u međuvremenu počisti disk s ccleanerom
ne znam jer čistiš cache i cookies
Svaki put kad gasim FF obavezno ide ciscenje sa ccleanerom.
EDIT:Jedino dok se ucitava video se pojavi taj problem.Znaci na samom pocetku dok ej jos onaj prozor gdje bi se video morao pokazat crni...
Možeš stavit screenshot?
Normaliziralo se samo od sebe.Ako se opet pojavi napravit cu SS-ove i video.
Svaki put kad gasim FF obavezno ide ciscenje sa ccleanerom.
EDIT:Jedino dok se ucitava video se pojavi taj problem.Znaci na samom pocetku dok ej jos onaj prozor gdje bi se video morao pokazat crni...
pa dovoljno je jednom,kad ga zadnji pita ugasiš navečer..
normaliziralo se ?ajd
možeš se referirat kakvu zaštitu imaš u realnom vremenu,i s čim je skeniran komp?
da se isključi bilo kakva prisutnost malwarea
Malwera nema.Skenirano sam Malwarebytes.Avast mi sluzi ako zastita u realnom vremenu nikad do sad nisam imao problema sa bilo kakvim virusom,malwareom...
Malwera nema.Skenirano sam Malwarebytes.Avast mi sluzi ako zastita u realnom vremenu nikad do sad nisam imao problema sa bilo kakvim virusom,malwareom...
Firewall? imas li njega?
Sam firewall ko firewall nemam al ima u avastu aktivna protekcia slicno firewallu al nije tolko dosadna...
Sam firewall ko firewall nemam al ima u avastu aktivna protekcia slicno firewallu al nije tolko dosadna...
Taj avast mi je iskreno dosadan,non stop skenira "cijeli" sustav i ima te neke svoje protekcije koje imaju false alarme i ostale glupost(barem dok sam koristio avast prije 2 godine je tak bilo) i kad sam ga maknuo od onda sam na aviri i na online armor free (prije je bilo na XP-u Firewall plus ja mislim da se zval).
Taj avast mi je iskreno dosadan,non stop skenira "cijeli" sustav i ima te neke svoje protekcije koje imaju false alarme i ostale glupost(barem dok sam koristio avast prije 2 godine je tak bilo) i kad sam ga maknuo od onda sam na aviri i na online armor free (prije je bilo na XP-u Firewall plus ja mislim da se zval).
Da bio je stvarno banana i dosadan do verzije 5. Sad ga i ja koristim..
Video driveri možda?
Meni avast nikad nije bio dosadan a uvijek je dobro obavljao svoj posao.Evo vec 3 god su winsi xp gore i rade ko da su na frisko instalirani(uvijek je avast bio instaliran).
@Fake_Alert
Mozda si posjecivao neke cudne stranice pa vjerojatno ti je zato bio tolko dosadan.
Vratilo se pa sam reinstalirao driver od grafulje.Sad je sve OK.
Hvala svima !!!
EDIT:izvinjavam se zbog postanja 2 put zaredom al gore mi nije dalo da uredim post.