Firefox mi treperi kad mi ucitava video na youtube

poruka: 18
|
čitano: 5.641
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Pozdrav,

Firefox mi treperi kad mi se ucitava video na youtube-u.Na ekranu se mi na kratko pojave zeleno plave crte i onda video funkcionira.Iritira me to pa ako je neko imao slican problem molio bih pomoc.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Firefox mi treperi kad mi ucitava video na you
mihi999 kaže...

Pozdrav,

Firefox mi treperi kad mi se ucitava video na youtube-u.Na ekranu se mi na kratko pojave zeleno plave crte i onda video funkcionira.Iritira me to pa ako je neko imao slican problem molio bih pomoc.

a kad otvaraš video u drugom browseru?

16 godina

I s operom je isto tak.Sumnjan na Flash jer mi se srusio evo upravo cijeli FF zbog njega.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Reinstaliraj Flash. Ne možeš ništa izgubit.
the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
16 godina

probao par puta.Greska je u flash playeru.Sad cekam kad ovi izbace neku novu verzijju van onda se mozda popravi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mihi999 kaže...

probao par puta.Greska je u flash playeru.Sad cekam kad ovi izbace neku novu verzijju van onda se mozda popravi.

hmm,daj u međuvremenu počisti disk s ccleanerom
ne znam jer čistiš cache i cookies

16 godina

Svaki put kad gasim FF obavezno ide ciscenje sa ccleanerom.

EDIT:Jedino dok se ucitava video se pojavi taj problem.Znaci na samom pocetku dok ej jos onaj prozor gdje bi se video morao pokazat crni...

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.7.2010 19:56 (mihi999).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Možeš stavit screenshot?

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
16 godina

Normaliziralo se samo od sebe.Ako se opet pojavi napravit cu SS-ove i video.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mihi999 kaže...

Svaki put kad gasim FF obavezno ide ciscenje sa ccleanerom.

EDIT:Jedino dok se ucitava video se pojavi taj problem.Znaci na samom pocetku dok ej jos onaj prozor gdje bi se video morao pokazat crni...

pa dovoljno je jednom,kad ga zadnji pita ugasiš navečer..
normaliziralo se ?ajd
možeš se referirat kakvu zaštitu imaš u realnom vremenu,i s čim je skeniran komp?
da se isključi bilo kakva prisutnost malwarea

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.7.2010 21:17 (seneka).
16 godina

Malwera nema.Skenirano sam Malwarebytes.Avast mi sluzi ako zastita u realnom vremenu nikad do sad nisam imao problema sa bilo kakvim virusom,malwareom...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
mihi999 kaže...

Malwera nema.Skenirano sam Malwarebytes.Avast mi sluzi ako zastita u realnom vremenu nikad do sad nisam imao problema sa bilo kakvim virusom,malwareom...

Firewall? imas li njega?

16 godina

Sam firewall ko firewall nemam al ima u avastu aktivna protekcia slicno firewallu al nije tolko dosadna...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mihi999 kaže...

Sam firewall ko firewall nemam al ima u avastu aktivna protekcia slicno firewallu al nije tolko dosadna...

Taj avast mi je iskreno dosadan,non stop skenira "cijeli" sustav i ima te neke svoje protekcije koje imaju false alarme i ostale glupost(barem dok sam koristio avast prije 2 godine je tak bilo) i kad sam ga maknuo od onda sam na aviri i na online armor free (prije je bilo na XP-u Firewall plus ja mislim da se zval).

16 godina
Fake_Alert kaže...
mihi999 kaže...

Taj avast mi je iskreno dosadan,non stop skenira "cijeli" sustav i ima te neke svoje protekcije koje imaju false alarme i ostale glupost(barem dok sam koristio avast prije 2 godine je tak bilo) i kad sam ga maknuo od onda sam na aviri i na online armor free (prije je bilo na XP-u Firewall plus ja mislim da se zval).

Da bio je stvarno banana i dosadan do verzije 5. Sad ga i ja koristim..Smijeh

∂αмαgєнιgн // Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec).
17 godina
neaktivan

Video driveri možda?

PSN: filip99 // Mato odgovara: "alien, mama ti vozi stojeka ide na smeče tražit rezerne djelove a ti nemaš ni za crnu kiflu" // Zetor Black Edition - SADA SA NOVIM GEFUFNAMA!!!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

Meni avast nikad nije bio dosadan a uvijek je dobro obavljao svoj posao.Evo vec 3 god su winsi xp gore i rade ko da su na frisko instalirani(uvijek je avast bio instaliran).

@Fake_Alert

Mozda si posjecivao neke cudne stranice pa vjerojatno ti je zato bio tolko dosadan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Vratilo se pa sam reinstalirao driver od grafulje.Sad je sve OK.

Hvala svima !!!Namigiva

EDIT:izvinjavam se zbog postanja 2 put zaredom al gore mi nije dalo da uredim post.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.7.2010 0:41 (mihi999).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice