Firefox 4.0 beta

poruka: 2.401
|
čitano: 605.705
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Firefox 4.0 beta

@rustweaver

Slazem se komp mi je kanta,ali za mj dana dolazi nova pila pa cemo onda vidjet al do tada ce se valja malo i popravit situacija sa time....

FF 3.6.12 mi nije prelazio preko 150 Mb a sad 4.0 b8pre trosi duplo vise
Valjda je to do toga sto je jos beta u razvoju i valjda ce taj problem rjesit...

EDIT:
Dva taba sa videima

http://img840.imageshack.us/img840/3245/4565655.jpg

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.11.2010 22:35 (soundstream).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Firefox 4.0 beta
nidjo123 kaže...

Danas nemogu učitat ni jednu stranicu, samo piše loading page. Bilo je dobro jutros, a sad neće ni mrdnut. Jel ima još netko takav problem?

Bug #614950

i što se tiče memorije u Firefoxu 4: Bug #598466

http://redfoxyhead.blogspot.com
17 godina
neaktivan
Firefox 4.0 beta

Meni smeta što ne mogu nastavit nešto preuzimat ako pauziram preuzimanje (neovisno o verziji Firefoxa) u 95% slučajeva. Hoće li se tu nešto promijenit?

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.11.2010 12:21 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
16 godina
Razer_Copperhead kaže...

Meni smeta što ne mogu nastavi nešto preuzimat ako pauziram preuzimanje (neovisno o verziji Firefoxa) u 95% slučajeva. Hoće li se tu nešto promijenit?

Slažem se, definitivno im treba dobar Download manager.

15 godina
neaktivan

Ja nemam tih muka, od defaultnog browserovog download managera ni ne ocekujem vise, a za sve kompliciranije radnje koristim FlashGot u kombinaciji sa DownThemAll!

Pretpostavljam da vecina vas ovdje vec zna za to dvoje, ali eto onome tko ne zna...

Cini mi se da cak rade i u Firefox 4 betama, mislim da sam negdje procitao...

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
17 godina
neaktivan
rustweaver kaže...

Ja nemam tih muka, od defaultnog browserovog download managera ni ne ocekujem vise, a za sve kompliciranije radnje koristim FlashGot u kombinaciji sa DownThemAll!

Pretpostavljam da vecina vas ovdje vec zna za to dvoje, ali eto onome tko ne zna...

Cini mi se da cak rade i u Firefox 4 betama, mislim da sam negdje procitao...

Da, znam za te kombinacije i sve je to super, ali ipak bih volio da to malo unaprijede.

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
15 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...

Da, znam za te kombinacije i sve je to super, ali ipak bih volio da to malo unaprijede.

Ja se ne sjecam da sam morao pauzirati download ili da mi je pucao jos od DialUp-a. Nemas flat rate zar ne? Meni download manager sada prvenstveno sluzi za automatiziranio skidanje hrpe datoteka i znacajno ubrzavanje downloada visestrukim konekcijama.

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
17 godina
neaktivan
rustweaver kaže...
Razer_Copperhead kaže...

Ja se ne sjecam da sam morao pauzirati download ili da mi je pucao jos od DialUp-a. Nemas flat rate zar ne? Meni download manager sada prvenstveno sluzi za automatiziranio skidanje hrpe datoteka i znacajno ubrzavanje downloada visestrukim konekcijama.

Imam flat, ali me smeta. Ako postoji mogućnost pauziranja i ako je koristim neka barem valja ili neka je skroz uklone.

17 godina
Razer_Copperhead kaže...
rustweaver kaže...
Razer_Copperhead kaže...

Imam flat, ali me smeta. Ako postoji mogućnost pauziranja i ako je koristim neka barem valja ili neka je skroz uklone.

Ne ovisi to samo o FF-u. Pitanje je, dopustaju li na serveru resume.

16 godina
Firefox 4.0 beta

ovaj.. zao mi je sto prekidam vase " druzenje " ali zanima me, kad bude beta nova?

znam da ce final version bit u 1. mj. i da beta ima 10 {#}

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

kad ovdje bude pisalo "0 bugs found" onda ce izaci nova beta! {#}

Tko se zadnji smije, nije skužio!
15 godina
neaktivan
Firefox 4.0 beta

Meni jednostavno nije jasno da nemogu napraviti firefox koji guta malo memorije.To mi nikako neide u glavu,ako mogu drugi,mogli bi i oni.Ovako su dosta korisnika izgubili.Svaka nova inačica guta sve više...Pametnom dosta.

mašić
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ako ti je toliko žao memorije, instaliraj windowse 98 i neki IE 4.xx.

Ne treba ima zajedno niti 16MB! Sav ostali RAM zjapi prazan i neiskorišten. Čemu pločice po 2, 4 ili 6 GB?

Goddamnit -.-

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
Firefox 4.0 beta

je**alo vas gutanje rama.. el bas treba svakom posevno objasnjavat zasto FF trosi "vise" rama od ostalih... bdw a i zbrojite sve chrome procese pa onda jos jednom pogledajte razliku!!

Tko se zadnji smije, nije skužio!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Firefox 4.0 beta

Neke nove funkcije moraju koristiti malo više memorije kao što je hardverska akceleracija, no postavio sam bug za memoriju pa tamo možete videti diskusiju i ostale razne bagove na kojima se radi da bi se ispravila da poveća potrošna memorije naspram 3.6 .

Što se tiče download managera, on će biti poboljšan ali u Firefox 4.1 ili nekom drugom.

Bug #564934

No izgled novog download managera će se možda promeniti/poboljšati.

Fiferox 4.x download manager Fiferox 4.x download manager
http://redfoxyhead.blogspot.com

0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Firefox 4.0 beta
Mislim, znam ja da je u beti firefox, i sve to, ali i IE je, pa mi opet troši 49 MB sa jednim tabom, nasuprot firefoxovih 200 :S Ne računajući plugin container. Clap-clap.
hmda
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Firefox 4.0 beta

lol
Ides usporedivat IE koji je vec intergriran u same windowse sa Firefoxom
Bravo bravo

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Firefox 4.0 beta
Kakve to mrtve veze ima? Možeš bit Mozilla fanboy al ne toliki jbt. I Chrome i Opera trošo do 50 MB sa jednim tabom, FYI.
hmda
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Firefox 4.0 beta

hahaha koji si ti panj lol
Nedami se nist pisat jer ionak neces nist skuzit a i icecold je stavio da FF ima bug na kojem se radi vezan uz potrosnju rama....
To tebi ako chrome opera ili IE trosi 50 mb sa jednim tabom (sto nije istina) onda ih i koristi a ne FF.......

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Firefox 4.0 beta
Zar stvarno moram skrinšotat? I neću ih koristit, u općem radu su sporiji, firefox je uglavnom bolji. Ali nije bez mana. znam da je beta, ali ipak troši malo previše. Čak i ako je tako napravljena. A ti se samo vrijeđaj, ne gine ti prijava.
hmda
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...
Mislim, znam ja da je u beti firefox, i sve to, ali i IE je, pa mi opet troši 49 MB sa jednim tabom, nasuprot firefoxovih 200 :S Ne računajući plugin container. Clap-clap.

Na kojoj je to stranici? Mogu li vidjeti slike IE-a i FF-a sa istom stranicom otvorenom i potrosnjom memorije?

15 godina
neaktivan
Firefox 4.0 beta

Eh. Samo trenutak. Chrome nemam trenutno, i neću ga skidat. IE je beta, Opera je 11 beta, Firefox zadnji nightly. Tren.

Da bi rezultat bio mjerodavan, sve sam pogasio, i očistio cache. I tako očito rješio problem. Firefox sada troši "samo" 100 MB, Opera također (em je sporija puno, em ima slab startup), a IE nekih 30 MB.

Stranica je facebook. Stvarno mi se neda skrinšotat, briga me jel vjerujete il ne.

hmda
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.11.2010 19:03 (Slash 666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Firefox 4.0 beta

Oprosti ali ja nisam nikoga vrjeđao
Ti si tu dosao i poce onest pametovat kak trosi puno naspram IE chromea i opere
Ja sam gore stavio scrchoot o potrosnji jer me je zanimalo zasto trosi toliko nakon cega je IceCold rekao da ima bug na kojem se radi vezano uz potrosnju rama....
Tako da si procitao par postova iznad nebi postavljo tak glupo pitanje....

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Firefox 4.0 beta

Reko si da sam panj :)

Nebitno. Znam, čitao sam postove, i OK da troši 200 MB sa 10 tabova, ali sa jednim pišljvim tabom? I to bez plugin containera. Koji je još jedno 30 MB najmanje.

I neznam šta se pjeniš, koda ti život o Firefoxovoj potrošnji rama ovisi.

hmda
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Firefox 4.0 beta

Nitko se ne pjeni
vec ti tu napadas kao da imas 512 Mb rama kao ja pa ti smeta to sto FF trosi 200 Mb lol
Vidis da ima bug vezan za to i budu to ispravili valjda onda nebude trosilo tak puno....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Firefox 4.0 beta

Briga me da imam i 20 GB ako troši peviše za taj tip aplikacije s tolko otvorenih tabova.

hmda
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Firefox 4.0 beta

hahaha koji car lol
Pa nitko te ne tjera da koristis FF
Evo koristi operu ima i addonse i trosi 50Mb sa jedinim tabom xD

{#}

Pa nije puno sa dva taba :D

http://img607.imageshack.us/img607/4720/00000000000000000000.jpg

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.11.2010 19:22 (soundstream).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Firefox 4.0 beta

Znam, carčina sam.

I već sam rekao zašto Operu neću, a i ona troši 100 MB sa jednim tabom.

hmda
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Firefox 4.0 beta

Imaš 2GB RAM memorije i problem je što preglednik troši 300MB?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Firefox 4.0 beta

Stvar principa. Jednako bi bilo i da imam 512 ili gigu rama. Nije bitno koliko imam. Najbolje da opće ne rješe taj bug, nego svima kupe 2 gige rama!

@soundstream, kako si postigao da ti bookmarksi tako izgledaju?

hmda
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.11.2010 19:31 (Slash 666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice