ako imalo znas engleskog (jako malo je potrebno :D ) onda ces vidjeti da je FF sync najbolji za takve stvari.. netrebaju ti nikakvi add-onsi za sinkronizaciju!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Cool, istestirao sam zadnji TM i išao je na 443, a Chrome 448! Odlično čovječe, odlično.
Je li tko primijetio da ne radi Grooveshark u b8pre? Još tko ima taj problem? Sve mi je bijelo osim stupca za reklame sa strane.
Icecold, ako možeš provjerit i prijavit bug. hvala.
EDIT: Proradio nakon updatea... Skoro je nemoguće radit s editorom u ovoj verziji.
Editor i citiranje je katastrofa, nit njuškalo ne radi.
Moja greška. Njuškalo ne radi zbog ad-block plusa. Jel netko može to malo testirati, pa vidit kako bi se to moglo sredit?
Šta je to njuškalo? xD
Btw. što se tiče Bete 7:
Firefox 4: Updated Beta Schedule
Dakle Beta 7 će biti sve ovo što smo do sada dobili u nigtly buildovima (čak i današnji JS merge) .
Tu su i preostali blockeri za Betu 7.
Dakle korisnici koji dobiju Betu 7 će imati prijatna iznenađena što se tiče brzine.
Što se tiče poslednjeg JS integrisanja (sa tracemonkey builda) stvari stoje ovako:
Minefield (Firefox) 4.0b8pre poslednji nightly: 400ms SunSpider.
Google Chrome Canary build 9.0.565.0: 345ms SunSpider.
Naravno razlog zašto su drugačije brojke nego na AWFY su oni bugovi o kojima sam pričao.
Šta je to njuškalo? xD
Direktor Firefoxa Mike Beltzner objasnio je razlog kašnjenja na službenom Mozillinom forumu. Kako tvrdi, 'peglanje' raznoraznih sitnih bugova i nestabilnosti trajat će nešto dulje nego što je planirano. 'Ne želimo na tržište pustiti softver ako nije posve spreman', rekao je.
To ja govorim cijelo vrijeme... I bolje da ga ne puštaju ako nije sve kako treba.
E jel jos ko ima Na bolu i na googlu da je request enntity to large? Nekad mi to je nekad nije... FF je BETA 6
nije samo kod tebe jer editor i dalje NE RADI!
Izgleda da je bilo do Foruma, sada radi.
meni i dalje ne radi kako treba (zadnji minefield build)
meni i dalje ne radi kako treba (zadnji minefield build)
Izgleda da citiranje ne radi, ali editor radi.
Da li neko zna koju verziju koristi i da li se ovaj editor bazira samo na TinyMCE-u?
Bio sam otvorio ovaj bug, možda ga otvorim ili napravim drugi.
Ako se ovako nastavi, ovaj probem će biti u Beti 7 koja će vrlo uskoro.
Hoće li zaista uskoro? Broj bugova je ponovo porastao (trenutno ih je oko 13).
Pretpostavljam da neće više od 10 dana.
Nego odgovor Domagoja:Bete ne podržavamo, kud bismo došli kad bismo prilaođavali za svaku betu punu bugova?! TinyMCE također ne podržava bete, a tu je vjerojatno problem kod njega.
Dakle ništa od ispravljanja buga.
Ispunjen bug u vezi problema sa citiranjem: https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=608718
(u primjeru citiranje nad mojom porukom )
..i kada bi se otprilike to moglo pojaviti na bugzilli?
Trenutno preostalo još ukupno šest blockera, a kako vidim riješili su i one kritične koji su tu već neko vrijeme. @icecold: Ipak bi Beta 7 mogla stići u narednim danima (konačno).
Ja vidim samo 1 blocker...
A da pažnju obratiš i na vrijeme objavljivanja poruke?
edit: A i bolje što je još jedan ostao. Nadam se da će KONAČNO stići ta sedma Beta, šestica ubija.
Danas sutra bi trebali Beta 7 buildovi da se pojave na ftp serverima.
Nažalost bug sa dupliranjem postova će biti u Beti 7.
No kako navode Beta 8 neće zadugo posle Bete 7 pa bi mogli očekivati da će bug sa forumom biti ispravljen do tada.
Ljubičasta linija nastavlja da pada i pada :)
Nego da vas pitam, pošto sam hteo preći na WordPress koji mi izgleda malo ozbiljnije nego Blogger.
Trenutno nemam ništa postavljeno na Firefox Geeks-u.
Dakle koji Blog vam je bolji?
3 | www.redfoxyhead.blogspot.com |
---|---|
10 | www.firefoxgeeks.wordpress.com |
Dakle koji Blog vam je bolji?
na kojem god ti pisao, ja ću pratiti taj
Icecold - Na WordPressu imaš puno bolje i više mogućnosti. Tako da ti preporučam WordPress.
Trenutno je ostao još jedan bug. Ako ih ovako nastave dodavati svaki dan prije će biti da ćemo Betu 7 ugledati krajem mjeseca, nego početkom, kako su najavili.
Trenutno je ostao još jedan bug. Ako ih ovako nastave dodavati svaki dan prije će biti da ćemo Betu 7 ugledati krajem mjeseca, nego početkom, kako su najavili.
kad treba izać?
sutra popodne