Hrvatska: 6 556
Slovenija: 11 246
...Iako ne znam otkud im nakon refresha 4500 vise...
Hrvatska: 6 556
Slovenija: 11 246
...Iako ne znam otkud im nakon refresha 4500 vise...
Mozda nekako racunaju broj downloada, pomocu Ip-a ili ne znam kako...
Uspia sam... je da me koštalo živaca... i da se osjećam ko ovca... ali eto bar je firefox 3 instaliran...
Evo ja uspio bez problema
Mission accomplished
evo me sa ff-a 3!
Evo Slovencima oduzeli 2500... malo mi je cudno kakoo to tako variraju brojke...
evo objavljujem da sam skinio firefox 3, s kojeg se sad javljam
evo objavljujem da sam skinio firefox 3, s kojeg se sad javljam
Skinuo sam lisicui radi brzoooooooooooooooooo
UPOMOC!!!
Kada otvorim nekoliko prozora FF-a i onda ih sve pogasim, pa onda kliknem na ikonu FF-a da bi ga otvorio smrzne mi se komp i nemogu nista!!
Sad sam ga obriso i ovo pisem iz Safarija! Jel zna netko u cemu je problem, i ako ne zna jel zna gdje mogu skinuti FF 2 onaj zadnji jer mi je taj bio super!
Koliko sam razumio obavjest na službenim stranicama "Firefox 3 download day"-a računanje za svijetski rekord počinje tek od 20:19 večeras. Tako da mislim da svi koji ste skinuli firefox u cilju ubaranja rekorda moraju ponoviti download kad za to dođe vrijeme.
Koliko sam razumio obavjest na službenim stranicama "Firefox 3 download day"-a računanje za svijetski rekord počinje tek od 20:19 večeras. Tako da mislim da svi koji ste skinuli firefox u cilju ubaranja rekorda moraju ponoviti download kad za to dođe vrijeme.
Krivo si razumio, piše ovo:
Please download Firefox 3 by 11:16 a.m. PDT (18:16 UTC) on June 18, 2008. That's 11:16 a.m. in Mountain View, 2:16 p.m. in Toronto, 3:16 p.m. in Rio de Janeiro, 8:16 p.m. in Paris, Madrid, Berlin, Rome and Warsaw, 10:16 p.m. in Moscow, and June 19, 2008 at 2:16 a.m. in Beijing and 3:16 a.m. in Tokyo.
Što bi značilo slijedeće, Pliz skinite Firefox 3 do 18:16 h po centralno europskom vremenu na dan 18. lipnja. Znači tko još nije ima vremena do 19:16 danas ako je iz Hrvatske.
UPOMOC!!!
Kada otvorim nekoliko prozora FF-a i onda ih sve pogasim, pa onda kliknem na ikonu FF-a da bi ga otvorio smrzne mi se komp i nemogu nista!!
Sad sam ga obriso i ovo pisem iz Safarija! Jel zna netko u cemu je problem, i ako ne zna jel zna gdje mogu skinuti FF 2 onaj zadnji jer mi je taj bio super!
FF 3 prolazi Acid 2 ko iz pi... :) Napokon :)
Već 28 sati mi sve radi glatko i brže nego prije.
Za sada još nisam naletio na probleme (instalacija je na 64 bitnoj Visti Ultimate).
Ja isto nemam problema, cini se malo brzi. Windows Xp 32bit.
Službeno je! Pogledajte mailbox.
We set a Guinness World Record for the most software downloads in 24 hours. With your help we reached 8,002,530 downloads.
U mailu je i link za certifikat