Evo ovako frenda sam slućajno prijavio htjeo sam drugu osobu no njega sam slućajno i zanima me kako da povućem prijavu?
P.S Molim moderatore da ne zakljućaju temu niti obrišu jer mi je ovo bitno!
Evo ovako frenda sam slućajno prijavio htjeo sam drugu osobu no njega sam slućajno i zanima me kako da povućem prijavu?
P.S Molim moderatore da ne zakljućaju temu niti obrišu jer mi je ovo bitno!
Ne razumijem.Misliš na prijavu kao login ili prijavu kao novi account?U slučaju ovog zadnjeg,izvoli:
Ne to nego ovako slućajno sam prijavio pogrešnog prijatelja za lažan profil trebao sam drugog i sada neznam kako da povućem prijavu?
Ma nemoras nista povlacit, oni ce tek nakon sto vise tih prijava nest pocet poduzimat, a i onda ce trazit od tebe da to jos 100 puta potvrdjujes i tako... Nemoras se brinut...
Ma nemoras nista povlacit, oni ce tek nakon sto vise tih prijava nest pocet poduzimat, a i onda ce trazit od tebe da to jos 100 puta potvrdjujes i tako... Nemoras se brinut...
Ma sada odmah moram to sredit liku je potreban taj profil njegov što koristi ja nemogu ništa napravit!
Možeš li mi objasniti kako da s time maknem tu prijavu?
Evo sredio sam primio sam na mail razlog prijave i to sve i rekao sam da odustajem!