Facebook kako obrisati prijavu?

poruka: 8
|
čitano: 10.309
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Evo ovako frenda sam slućajno prijavio htjeo sam drugu osobu no njega sam slućajno i zanima me kako da povućem prijavu?

P.S Molim moderatore da ne zakljućaju temu niti obrišu jer mi je ovo bitno!

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2010 23:09 (Mato_Ivanovac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne razumijem.Misliš na prijavu kao login ili prijavu kao novi account?U slučaju ovog zadnjeg,izvoli:

KLIK

alrighty then

1 0 hvala 1
16 godina
protjeran
RE: Facebook kako obrisati prijavu?
dncrmt kaže...

Ne razumijem.Misliš na prijavu kao login ili prijavu kao novi account?U slučaju ovog zadnjeg,izvoli:

KLIK

Ne to nego ovako slućajno sam prijavio pogrešnog prijatelja za lažan profil trebao sam drugog i sada neznam kako da povućem prijavu?

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
17 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Ma nemoras nista povlacit, oni ce tek nakon sto vise tih prijava nest pocet poduzimat, a i onda ce trazit od tebe da to jos 100 puta potvrdjujes i tako... Nemoras se brinut...

Nothing is true, everything is permitted...
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
protjeran
Assassin kaže...

Ma nemoras nista povlacit, oni ce tek nakon sto vise tih prijava nest pocet poduzimat, a i onda ce trazit od tebe da to jos 100 puta potvrdjujes i tako... Nemoras se brinut...

Ma sada odmah moram to sredit liku je potreban taj profil njegov što koristi ja nemogu ništa napravit!

16 godina
protjeran
kooboora kaže...

Možeš li mi objasniti kako da s time maknem tu prijavu?

16 godina
protjeran

Evo sredio sam primio sam na mail razlog prijave i to sve i rekao sam da odustajem!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice