Eplati.com - pitanja i odgovori

poruka: 312
|
čitano: 224.842
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Eplati.com - pitanja i odgovori
antimadridista kaže...

hoće li biti u ponudi Origin key za Batman: Arkham City?

znači ne Retail,nego baš Origin key.

Za sada ne.

13 godina
protjeran
Čestitke dobitniku!
14 godina
neaktivan

Na koje podatke uplaćujem u pošti?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

hoće li biti BFBC2 steam keyevi?

Now you see me, now you don't :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
xXxBartmanxXx kaže...

hoće li biti BFBC2 steam keyevi?

Neće

14 godina
neaktivan

Evo, upravo sam išao uplatiti u poštu da bi mi službenica rekla da broj računa nevalja. Vratio sam se doma i jos jednom provjerio broj, nema pogreške. Prvi put kupujem i nisam nimalo zadovoljan uslugom a ni brzinom odgovora na mail.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2011 16:11 (windrof123).

0 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
windrof123 kaže...

Evo, upravo sam išao uplatiti u poštu da bi mi službenica rekla da broj računa nevalja. Vratio sam se doma i jos jednom provjerio broj, nema pogreške. Prvi put kupujem i nisam nimalo zadovoljan uslugom a ni brzinom odgovora na mail.

Dragi moj "Ivane" da si ti nama poslao i jedan mail budi siguran da bi dobio odgovor na njega.

Isto tako vjerujem da ne možeš ili barem nebi trebao, uslugu ocjenjivati na osnovi jedne narudžbe za koju još nisi ni uplatu napravio.

To što teta na šalteru ne zna upisati ili pročitati broj računa koji si joj donio to nije naš problem.

Račun je 100% ispravan jer uplate svakodnevno pristižu.

Tako da ne mogu ništa reći osim toga da je jako jadno to što što iznosiš osude ovdje na forumu a bez da si nas na supportu uopće kontaktirao.

15 godina
windrof123 kaže...

Hahahaha svasta sam cuo al ovo je top hahaha

Uvijek radim na nekom projektu, pp ako vas zanima neka suradnja :D ----xf:carlibas----VISIT www.optime-keys.com---------
14 godina
neaktivan
windrof123 kaže...

Meni je isto tako rekla, al sam joj reko da nek svejedno uplati. Novac im je stigao i ja dobio key za koji sat :)

14 godina
neaktivan

Pa razočaran sam iz razloga  što sam i prije naručivao preko Base-Hosta,eNabave uvijek preko pošte i nikada nije bilo ama bas najmanjih problema. Preso sam vasu stranicu bezbroj puta i nisam nasao nikakve primjere uplatnica ni broj na koji treba uplatiti,te sam ga vidio tek prilikom narudžbe. Želim reći da trebate kupcima bolje predočiti podatke za uplatu. U prijašnjih par navrata sam isto vama slao mail ,a odgovor sam dobio tek3-4 dana poslje. I na kraju,da,poslao sam vam mail preko vase stranice, kliknuo na tick da meni posalje kopiju tog maila,ja sam ga dobio a sudeci prema vama vi niste.

P.S FiCoO molim te nemoj postat ovakve replye kada nisi ni cuo pravu pricu.

15 godina
windrof123 kaže...

Pa razočaran sam iz razloga  što sam i prije naručivao preko Base-Hosta,eNabave uvijek preko pošte i nikada nije bilo ama bas najmanjih problema. Preso sam vasu stranicu bezbroj puta i nisam nasao nikakve primjere uplatnica ni broj na koji treba uplatiti,te sam ga vidio tek prilikom narudžbe. Želim reći da trebate kupcima bolje predočiti podatke za uplatu. U prijašnjih par navrata sam isto vama slao mail ,a odgovor sam dobio tek3-4 dana poslje. I na kraju,da,poslao sam vam mail preko vase stranice, kliknuo na tick da meni posalje kopiju tog maila,ja sam ga dobio a sudeci prema vama vi niste.

Pa onda ispricaj do kraja

Uvijek radim na nekom projektu, pp ako vas zanima neka suradnja :D ----xf:carlibas----VISIT www.optime-keys.com---------
14 godina
neaktivan

P evo jesam. 

16 godina
neaktivan

Baš kako fico reče, onda ispričaj priču do kraja. Ali opet ponavljam to što gospođa u pošti kaže da račun ne postoji to nije naš ptoblem.

Druga stvar, sve o načinu plaćanja piše ovdje

Što se tiče maila, sa tvog maila sa kojim si registriran na našoj stranici nikad nismo dobili ni jedan upit.

Isto tako, garantiram ti da ne postoji ni jedan naš korisnik koji je na odgovor čekao toliko koliko ti kažeš.

Svaki mail je odgovoren u roku 24 sata najkasnije.

Kontakt forma, na žalost tek sad i ja primjećujem da ne radi. A i to će biti sređeno u toku večeri.

14 godina
neaktivan

Lako je garantirati nesto bez dokaznih materijala.

Ovo mi daje glavobolje, tako da se vise necu prepirati, evo vam i privitak slika maila...

A i ove informacije o uplati se podrazumjevaju, vidio sam i o tome nisam ni pricao,nego sam pricao o mjestu prebivalista primatelja,broju racuna...

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2011 17:17 (windrof123).
16 godina
neaktivan

Rekoh da i ja tek sad primjećujem da kontakt forma ne radi.

A i da radi ako se ljutiš zbog čekanja na odgovor 2 sata, onda stvarno ne znam što bih ti rekao.

No i odgovor na tvoje pitanje koje si postavio je na našoj stranici. U vrhu imaš konverter valuta i logično da se može platiti u valutama koje su tu...

Garantiram bez dokaza? Na žalost ne mogu napraviti screenshot svih mailova jer ih ima preko nekoliko tisuća ali evo pozivam ovdje da se javi onaj

tko je čekao duže od 24 sata na odgovor.

I što nije uredu sa podacima za uplatu? Ime i prezime, adresa, mjesto prebivališta... što s njima?

EDIT: kontakt forma popravljena!

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2011 17:36 (marko227).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo barem sam naso neki bug u sistemu... Kazem da broj racuna nije ljepse istaknut nemogu ga naci, samo se jednom tokom kupnje pojavljuje i kad se ide na iduci korak nestaje...

14 godina
neaktivan
windrof123 kaže...

Ko kupuje s Base-Hosta dok je tu Eplati? xD

15 godina
protjeran

Oho postalo je zanimljivo otkad sam zadnji put ogledao ovu temu lol

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ima li sanse da ako uplatim ujutro navecer dobijem key ?

14 godina

cim uplatis slikaj ili skeniraj uplatnicu i posalji im ga na mail i kroz sat ces dobiti kljuc. tak je makar meni bilo.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
lange kaže...

cim uplatis slikaj ili skeniraj uplatnicu i posalji im ga na mail i kroz sat ces dobiti kljuc. tak je makar meni bilo.

Jutros sam uplatio u 12 i to direktno na racun, ne preko uplatnice sto znaci da su pare odmah legle, i poslao sam uslikano uvjerenje ali jos nema keya. Ali ajde neki regularan za cekanje je 24h :)

15 godina
anabolicaa kaže...
lange kaže...

Jutros sam uplatio u 12 i to direktno na racun, ne preko uplatnice sto znaci da su pare odmah legle, i poslao sam uslikano uvjerenje ali jos nema keya. Ali ajde neki regularan za cekanje je 24h :)

Haha pa danas je praznik covjece, zasto bi radio? Nije on pekara :P

Uvijek radim na nekom projektu, pp ako vas zanima neka suradnja saljite poruku :D ------ Minecraft: ScubaWard -----xf:carlibas
14 godina

nisje pekara ali ako rade banke, pošte mogao bi i on!! ipak on od nas zivi

Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
lange kaže...

nisje pekara ali ako rade banke, pošte mogao bi i on!! ipak on od nas zivi

Pa covjeku dobro ide, mozda je otisao negdje sa obitelji ili nesto (nekad smo pricali na skypeu i sl. i posten je nema sumnje) ali kao sto rekoh, napisao je on ovdje u temi da neisporucuje vikendom, bolan onda nece ni praznikom xD

Uvijek radim na nekom projektu, pp ako vas zanima neka suradnja saljite poruku :D ------ Minecraft: ScubaWard -----xf:carlibas
14 godina

ak je napisao onda ok!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
marko227 kaže...

Ispričavam se svima. Jučer sam cijeli dan imao obaveza i nisam bio uz računalo.

Kolega je odgovarao na mailove koliko je stigao.

Iako ne prakticiramo isporuke vikendom, danas će biti poslani keyevi svima koji su uplatili.

Isprike još jednom.

yes it is ;)

16 godina
neaktivan

Prije svega želim vam svima sretne i blagoslovljene blagdane.

Key je poslan čovjeku ali samo zato što sam se slučajno našao uz računalo.

To kad radim i kad isporučujem keyeve, kao i puuuuuuuuuuuuno ostalih a važnih stvari, piše sve u "Uvjetima korištenja"

Sad ćete se vi vjerojatno pitati gdje se nalaze ti uvjeti!? E pa nalaze se ondje gdje i u ostalih 99% stranica...

I da se nadovežem na ono gore gdje forumaš kaže da nisam pekara ali živim od vas. Da, živim od vas, ali živim od većine

a ne od pojedinaca. A koliko vidim ovdje je većina ta koja shvaća što je vikend, što je praznik, što je odmor...

Stoga svi oni koji žele raditi na Božić ili bilo koji drugi praznik neka rade, ja neću...

Uživajte ljudi, idite pucati petarde, manite se računala {#}

1 0 hvala 0
14 godina

ispricavam se. kada je napisao da je danas uplatio ja zaboravio da je danas štefanje!

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
marko227 kaže...

Prije svega želim vam svima sretne i blagoslovljene blagdane.

Key je poslan čovjeku ali samo zato što sam se slučajno našao uz računalo.

To kad radim i kad isporučujem keyeve, kao i puuuuuuuuuuuuno ostalih a važnih stvari, piše sve u "Uvjetima korištenja"

Sad ćete se vi vjerojatno pitati gdje se nalaze ti uvjeti!? E pa nalaze se ondje gdje i u ostalih 99% stranica...

I da se nadovežem na ono gore gdje forumaš kaže da nisam pekara ali živim od vas. Da, živim od vas, ali živim od većine

a ne od pojedinaca. A koliko vidim ovdje je većina ta koja shvaća što je vikend, što je praznik, što je odmor...

Stoga svi oni koji žele raditi na Božić ili bilo koji drugi praznik neka rade, ja neću...

Uživajte ljudi, idite pucati petarde, manite se računala {#}

Takoder, i zelim ti jos neradnih pekarskih dana :)

15 godina
protjeran

Ja moram pohvalit E-Plati, ja sam za ACR uplatio u 11 ujutro i navečer sam imao ključ, a i to je bilo na release date od igre

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice