jel ima sanse da mi posaljes key za wow kaj sam danas uplatil? da ispraznis lager
EPlati?
- poruka: 151
- |
- čitano: 43.240
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
To je to ljudi,www.eplati.com se zatvara od sutra,netko me prijavio,nemogu saznati,nezele mi reci inspektori,uglavnom,svima vracam novac koji nisu dobili svoju robu,bilo mi je zadovoljstvo poslovati s svima do sada,lijep pozdrav i doviđenja.
Zavrsit cu u vjestima danas...toliko sam poznat...
naxeem je napokon zadovoljen...mozes mi sada stisnuti crni karton ako ce te to jos vise zadovoljiti...
www.eplati.com
pogledajte zadnji post
budu li ovi koji su doplatili za black ops keye dobili te keyeve
budu li ovi koji su doplatili za black ops keye dobili te keyeve
Dobit ce novce nazad očito.
a ja taman danas uplatio...
naxeem je napokon zadovoljen...mozes mi sada stisnuti crni karton ako ce te to jos vise zadovoljiti...
www.eplati.com
pogledajte zadnji post
Baš šteta.. na kojem kanalu možemo to vidjeti, jer baš me zanima što će reći u prilogu?
Baš šteta.. na kojem kanalu možemo to vidjeti, jer baš me zanima što će reći u prilogu?
*grabs pop-corn*
Cekam call of duty black ops key vec mjesec dana da izade i sad ga necu dobit zato sto sam doplatio za eng verziju
Naxeem couldn't care less about you. Jos ne kuzim kako ne kuzis da te sprdao.
Ali svejedno... zao mi je sto se ovo ovako zavrsilo :(
Naxeem couldn't care less about you. Jos ne kuzim kako ne kuzis da te sprdao.
Ali svejedno... zao mi je sto se ovo ovako zavrsilo :(
Niti ti ocito ne shvacas da se ja isto salim sto se toga tice...
Niti ti ocito ne shvacas da se ja isto salim sto se toga tice...
me =
a cuj, uvijek mozes pocet ispocetka :)
Nemoj bit eplati.com nego ekupi.com :)
Kreni ispocetka, pazi kako se reklamiras i to je to.
mislim da je to riskantan posao ponovo ic bolje pricekaj i sredi sve papire i onda sve ispoctka
NAGLASAVAM,ono sto se tice naxeema i ekipe je bila sala,nisam toliko glup,nadam se da sam vas nasmijao,uglavnom,neznam tko je bio,vise niti nema veze,moderatori,i love you
Vidim da si ovdje, a ne odgovaras na poruke i pozive pa se nadam da ćeš ovo vidjet. Ja sam jedan od sretnika koji su jutros uplatili. Ako zatvaraš od sutra jel ima šanse da dobijem ključ, a ako ne kako da ostvarim povrat?
Vidim da si ovdje, a ne odgovaras na poruke i pozive pa se nadam da ćeš ovo vidjet. Ja sam jedan od sretnika koji su jutros uplatili. Ako zatvaraš od sutra jel ima šanse da dobijem ključ, a ako ne kako da ostvarim povrat?
Meni telefon trijesti svake 2 sekunde,i ugasio sam ga,kao sto ti pise na eplati kako dobiti povrat novaca
šta će stvarno biti u vijestima!? daj na kojem programu ja bi to gledao, OMFG bio si prejeftini da bi sada propao
uglavno ode moj popust na obečanu igru!!!
A što se dogodilo da zatvaraš (može netko ukratko reći,i to s Naxeemom)?
Odi na stranicu eplati i procitaj gornje postove i saznat ces bar dio
A što se dogodilo da zatvaraš (može netko ukratko reći,i to s Naxeemom)?
to sa naxeemom se šalio.
Šteta što nemožeš nastaviti poslovanje, šteta...
Uglavnom prica je ovakva... Naxeem se zainatio i nudi 10 kuna nize cijene od Eplati.com. I sad svi kupuju u naxeema. Jbg eplati. Konkurencija je dobra za nas kupce.
Od kud ti info da se nax zainatio?
Ništa nax nije napravio, sad ćete još okrivit čovjeka ni dužnog ni krivog, da ga je prijavio.
Samo je jednom nešto napisao protiv eplati i to se šalio, a vi tu izmišljate gluposti.
Jack...nax je kriv.
www.eplati.com
pogledajte zadnji post
Ajmo civilizirano: sve oko tebe, meni je bila šala. Žao mi je tebe kao čovjeka, što ćeš u zatvor i žao mi je što će neki izgubiti mogućnost kupnje jeftinijih igara s manjim maržama. (dobit ćeš najviše uvjetnu kaznu, sigurno ne zatvor).
Nažalost, PDV je visok, zarade također, ali bilo je za očekivati da će te prijaviti netko i to vjerojatno netko od konkurentskih distributera, pretpostavljam dućana koji legalno posluju.
Legalistički, sam si kriv - ipak si pravno lopov koji je kad-tad trebao doći do toga da mu policija pokuca na vrata. Varanje na porezu, bez obzira u kakvoj državi, je lopovluk. Kada netko plaća porez, a drugi mu na crno ruši cijene i pravi ga budalom, normalno da će te prijaviti. Da ja radim u Algoritmu ili Crovortexu i ja bih te vjerojatno prijavio.
Mene osobno i konkretno nije briga. Ne zato što nemam empatije prema tebi , već jednostavno nemam vremena baviti se i tuđim problemima, a najmanje da nekog prijavljujem. Zašto bih te prijavio? Živo mi se fućka hoćeš li i HNB opljačkati.
Mislim da je tvoj problem što si državu, nezaštićen, potkradao "u sitno". Takvi stradaju prvi.
Oglašavanje i lopovluk jednostavno nisu dobitna kombinacija.
Uređeno: čujem, evo, da nećeš ni na sud. Drago mi je. Sad fino otvori legalni dućan i radi isu stvar.
vidim ja tu neki chick fight... pecite kokice jer se šora zahuktava...
tko se tuce taj se voli :)
tko se tuce taj se voli :)
Al takva ljubav ne postoji!