Dok recimo ja sam 4 puta kupovao od prodavača koji je imao 0 feedbacka.
3 puta bilo je super i odlično, a četvrti puta bila je prevara i čekao sam 45 dana povrat novca -.-
Riskiraj, nemaš šta izgubiti.
3 puta bilo je super i odlično, a četvrti puta bila je prevara i čekao sam 45 dana povrat novca -.-
Tako je, ja sam kupovao satove od lika koji je imao 0 feedback, i zato su bili jeftini. Nikakvih problema nije bilo i njegov trenutni feedback je oko 500.
Jedan način da provjeriš, pošalješ mu poruku, malo ga ispitaš o itemu itd, i procjeniš po njegovom odgovoru je li scamer ili ne. Novac nećeš izgubiti sigurno, u najgorem slučaju ga možeš posuditi varalici na 45dana.
A što ako mu seller s feedback-om 0 pošalje neki obični miš ili pokidani,pa mu se ne isplati vraćati ga u Kanadu ili odakle je već prodavač?Pitam onako,hipotetski.
U slučaju prevare eBay vraća lovu, a onda se oni dalje "obračunavaju" s prodavačem.
planiram si kupit memorijsku karticu za psp 1004 i sad sam na ebayu nasao ove: http://www.ebay.com/itm/16GB-MS-Memory-Stick-Pro-Duo-Card-For-Sony-Camera-PSP-/280912289265?pt=Digital_Camera_Memory_Cards&hash=item4167ad5df1 i http://www.ebay.com/itm/New-32GB-32G-Memory-Stick-Pro-Duo-MS-Card-Mark-2-For-PSP-Camera-/180919206976?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item2a1fa00440
dali je neko kupovao od tih likova i dali ce mi radit na psp-u?
Svejedno ti je od koga ces uzeti, ti si kao kupac uvijek zasticen tako da nemozes falit.
na paypalu imam od registracije(1 godina i više)1,95 dollars(paypal balance).kako da ja to sad potrošim na ebay-u?
Ovu, jer je ona prodana a i bila je na aukciji.
a dali ce mi radit na psp 1004 bez stekanja i ostalih gluposti (posto je psp 1004 stariji model) ?
Naravno.
Često vidim na ebay.de ovaj način plaćanja: http://www.ebay.de/itm/Golf-3-Scheinwerfer-Hella-DE-schwarz-Projekt-Zwo-original-kein-Nachbau-/271007651828, pa me zanima jel netko zna o čemu se radi (pretpostavljam da se radi o bank transfer plaćanju) pa ako može objasniti da li što treba imati na ebay računu podešeno te kako ide procedura kod plaćanja.
Zahvaljujem unaprijed.
na paypalu imam od registracije(1 godina i više)1,95 dollars(paypal balance).kako da ja to sad potrošim na ebay-u?
update!
update!
Ne možeš sa alance trošiti, prebaciš na Visa Electron karticu pa onda preko nje platiš.
Nikako dok ne potvrdiš karticu i prebaciš tu lovu na karticu. Lovu s paypal balanca ne možeš trošit samo prebacit sebi na karticu i onda s nje trošit
ma ja sam potvrdio karticu još prije godinu dana!
noob sam u ovome htjeo bi narucit neke ygo karte po dolar ali nezz di da napravim paypal i kolko placam pdv?? nemojte se ljutit ak sam postavio neko glupo pitanje
noob sam u ovome htjeo bi narucit neke ygo karte po dolar ali nezz di da napravim paypal i kolko placam pdv?? nemojte se ljutit ak sam postavio neko glupo pitanje
PayPal napravis na www.paypal.com
PDV placas 24% koliko je u Hr
:)
PayPal napravis na www.paypal.com
PDV placas 24% koliko je u Hr
:)
25% je u Hrvatskoj.
Eventualno još carina prije pdv-a može ići na karte ako ide na njih (pogledaj na stranicama carine da li ide ili ne)
ok to sam skuzio al paypal trebam imat karticu zar ne ? i di je mogu napravit? u zagrebackoj banki ili nekoj drugoj ? i kolko se placa shiping frend mi je reko ak pise free shipinga da je besplatno.
ok to sam skuzio al paypal trebam imat karticu zar ne ? i di je mogu napravit? u zagrebackoj banki ili nekoj drugoj ? i kolko se placa shiping frend mi je reko ak pise free shipinga da je besplatno.
Idi na paypal temu i tamo ti u 1.postu sve piše!
Nesto sam trazio na ebay.com i nisam nasao nijedan item na ebay.com nego je naslo 5 itema iz drugih zemalja tocnije ebay.co.uk sad kad odem na ebay.co.uk i upisem identicno nade mi vise od 5 itema tocnije 12. Kasnije sam naso u lijevom meniu da mozes oznaciti hoces li traziti samo ebay.com ili worldwide međutim ostalo 5 rezultata nakon toga. sad nije mi jasno zbog cega je to. I opcenito kada trazim istu stvar na obje stranice da mi razlicite rezultate.
Naso sam i global.ebay ali i na njemu ne nađe svih 12 nego samo 8.
Wtf jel ima nesto di pretrazuje sve moguće ebayeve stranice
Ja cekam jednu majicu iz hong konga od kraja 4. mjeseca jos mi nije dosla.
Neznam koja vrsta shipinga, tracking number sam ti poslo na pm.
eh mislim da je pošta izgubljena, samo kome cu se sada zaliti kada sam kupio direktno od arctica (nija ebay)
@sorry za off topic
royal air mail? ne to je sve isti k...ocekuj da ce ti doc negdje 20.7 ...tak sam i ja ceko 2 tjedna odkad je pisalo insert into a bag
a nadam se da je tako.. ali kako onda mogu napisati da ce doci za 8-12 dana meni na vrata.. prevaranti, a poštarina je plaćena "samo" 10$
Pozdrav
Ovako trebao bih poslati paket (majicu) u Englesku i sad me zanim koliko bi poštarina došla?Ako itko zna barem odprilike molim vas da mi kažete.
Hvala.