Amazon - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 1.553
|
čitano: 857.876
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
odjavljen
Re: Amazon - pitanja i odgovori

Sto Uk? Zar nije na .DE jeftiniji?

10 godina
neaktivan
47 funti UK vs. 70 eura DE
8 godina
odjavljen

Sorry ja gledao paperwhite po automatizmu jer njega imam...

12 godina
Amazon - pitanja i odgovori

Evo mene opet znaci tipkovnica je dosla ali mi se pokvarila kroz 2dana e sad me zanima isao sam na onaj return uglavnom ja to njima posaljem i oni meni vrate novce kad stigne ili kako to tocno ide?
te da li mogu slati hrvatskom postom ili mora bit isto DHL?

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
odjavljen

Pa sta pise na amazonu?

12 godina

Ne pise nista da moram poslatio DHL-om ali ja sam time dobio pa zato i nezz da li hrvatska posta ima opciju da uopce salju za amazon jel sam vidio u onome sto sam dobio za isprintati da moram racun dati dostavljacu i on onda to nosi jel drugcije ne moze dostaviti uopce..
cini mi se to dosta komplicirano..:(((

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

I tako, ode nama UK iz EU u PM.. 

Znači li to da više nisu niti u trgovinskom sporazumu ili kaj?

Pa ne bumo valjda morali plaćat PDV i carinu ko da naručujemo iz USA 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
gocc01 kaže...

Ovo i mene opako zanima, ako je tako ne znam šta da radim, amazon je savršen za online kupnju.

Chaos is just somehow saying the very familiar fact that everything's complicated
10 godina

Pa imaš Amazon.de.it.fr.es. svi sa svojim dnevnim akcijama i cijenama 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

0 0 hvala 0
8 godina
odjavljen
A i uk neće iz eu 2 god minimalno.
13 godina
neaktivan
gocc01 kaže...

Pa imaš Amazon.de.it.fr.es. svi sa svojim dnevnim akcijama i cijenama 

A koji mi najviše preporučuješ? Je l' bih mogo .de koristit iako ne znam ni riječ njemačkog, a toliko epizoda Cobre 11 sam pogledo...

Chaos is just somehow saying the very familiar fact that everything's complicated
8 godina
odjavljen

ima prevod na engleski. Nije 100% ali dovoljno da ga normalno koristis...

14 godina
neaktivan
Gamer6669 kaže...
gocc01 kaže...

Ovo i mene opako zanima, ako je tako ne znam šta da radim, amazon je savršen za online kupnju.

Engleska nije ništa službeno napravila. Oni su samo donijeli odgovor na referendumsko pitanje za izlazak van. To što su oni ekonomsko-nepismeni pa nisu računali na pad dionica zbog donošenja istoga je njihov problem. Ugl., ukratko, i dalje su oni članica, trgovanje ide kao i prije pa tako i preko amazona. Jedino eto, tragično je što će valuta progresivno padati pa ćemo manje kunića izdvajati za isto, što će ustvari ih još više osakatiti ali svejedno.

ll keep it short and sweet. Family, religion, friendship. These are the three demons you must slay if you wish to succeed in business. - C.M. Burns
8 godina
neaktivan

Ljudi, moram odgovor što je brže moguće. Želim kupiti grafičku karticu preko amazon.it, ali nisam siguran jel ima carina evo vam link pa vas molim da mi kažete ako ste 100% sigurni da nema carine https://www.amazon.it/EVGA-02G-P4-2957-KR-NVIDIA-GeForce-scheda/dp/B0146YLHV6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1467496974&sr=8-1&keywords=evga+geforce+gtx+950

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.7.2016 0:07 (Anes_Cro).

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Da li Amazon.fr dostavlja u Hrvatsku?
Konkretno me zanima kamera gopro session.

0 0 hvala 0
16 godina
Anes_Cro kaže...

Ljudi, moram odgovor što je brže moguće. Želim kupiti grafičku karticu preko amazon.it, ali nisam siguran jel ima carina evo vam link pa vas molim da mi kažete ako ste 100% sigurni da nema carine https://www.amazon.it/EVGA-02G-P4-2957-KR-NVIDIA-GeForce-scheda/dp/B0146YLHV6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1467496974&sr=8-1&keywords=evga+geforce+gtx+950

100 posto carine nema ,ako ti je adresa u EU. 

porez (PDV,IVA,VAT,kako god se gdje zvalo ono što u Hrvatskoj zovemo→ PDV) se naravno plača.  

Legalistički trebali bi ti obračunati porez po visini poreza ,Hrvatskog PDV ,a ne talijanski porez IVU,kad ti šalju poštom,na adresu u Hrvatskoj. Neki to rade,neki ne. To može zavarirati cijenu +-..ovisno o stopi poreza zemlje kupca. 

Neki to rade,neki ne, jedino se to striktno primjenjuje kod kupovine automobila...sretno!

Penis Bonus Pax In Domus
10 godina
neaktivan

ovako zelim uzet ovaj monitor posto vidim tu je 1500kn a kod nas je oko 2000kn pa pitam jel se kod tog monitora placa carina i pdv i jos da pitam jel se tu dobije garancija?
https://www.amazon.com/AOC-G2460PF-24-Inch-Gaming-Monitor/dp/B01BV1XBEI?ie=UTF8&keywords=144hz%20monitor&qid=1461901857&ref_=sr_1_5&s=pc&sr=1-5&tag=amazon0606-20

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
SecTTion kaže...

ovako zelim uzet ovaj monitor posto vidim tu je 1500kn a kod nas je oko 2000kn pa pitam jel se kod tog monitora placa carina i pdv i jos da pitam jel se tu dobije garancija?
https://www.amazon.com/AOC-G2460PF-24-Inch-Gaming-Monitor/dp/B01BV1XBEI?ie=UTF8&keywords=144hz%20monitor&qid=1461901857&ref_=sr_1_5&s=pc&sr=1-5&tag=amazon0606-20

Ne šalju to u Hrvatsku, kao i vecinu stvari sa Amazona..

10 godina
neaktivan
Avensac kaže...
SecTTion kaže...

Ne šalju to u Hrvatsku, kao i vecinu stvari sa Amazona..

Krivo sam link poslo..https://www.amazon.de/AOC-G2460PF-Displayport-Reaktionzeit-h%C3%B6henverstellbar/dp/B01BV1XBEI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1469925395&sr=8-1&keywords=aoc+g2460pf

10 godina
s1hr kaže...
Anes_Cro kaže...

100 posto carine nema ,ako ti je adresa u EU. 

porez (PDV,IVA,VAT,kako god se gdje zvalo ono što u Hrvatskoj zovemo→ PDV) se naravno plača.  

Legalistički trebali bi ti obračunati porez po visini poreza ,Hrvatskog PDV ,a ne talijanski porez IVU,kad ti šalju poštom,na adresu u Hrvatskoj. Neki to rade,neki ne. To može zavarirati cijenu +-..ovisno o stopi poreza zemlje kupca. 

Neki to rade,neki ne, jedino se to striktno primjenjuje kod kupovine automobila...sretno!

@SecTTion eto ti odgovora na pitanje o carini i PDV-u.

A kaj se tice garancije ne vidim nista.

Ulogiraj se i pitaj u komentarima.

14 godina
neaktivan

Postoji neka caka da dobim od amazona discount code, neki popust ili ima netko od vas? Ja sam bio dobio al mi je istekao.

Htio bi si kupiti headset i gopro.

Steam: nuketown | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | XboxLive: Berologic2013
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

E ovako, narucio sam nexus 6p prije koj dan preko amazona i sada dobijem ovo

Je to normalno ( odnosno dali je moguce da USPS je predala paket nekoj trecoj kompaniji koja salje preko oceana? ) ili sam kako kazu amerikanci got scammed?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bernard Huky Hux kaže...

Postoji neka caka da dobim od amazona discount code, neki popust ili ima netko od vas? Ja sam bio dobio al mi je istekao.

Htio bi si kupiti headset i gopro.

Općenito na ovoj stranici možeš tražiti sve dostupne online kupone i promo ponude.

ll keep it short and sweet. Family, religion, friendship. These are the three demons you must slay if you wish to succeed in business. - C.M. Burns
14 godina
neaktivan
Diazz72 kaže...

Je to normalno ( odnosno dali je moguce da USPS je predala paket nekoj trecoj kompaniji koja salje preko oceana? ) ili sam kako kazu amerikanci got scammed?

Ovako šta još nisam vidio. To da je predala drugoj kompaniji je moguće ali kao što rekoh, prvi puta svjedočim istom. Rockville je selo, i sudeći po svemu mi ne izgleda kao mjesto gdje se prekrcavaju međunarodne pošiljke. Pošalji mail amazonu i objasni problem. Jedino oni mogu bolje provjeriti. I da, kak si uopće uspio naručiti mobitel? Većinu toga se ne može naručiti za Hrvatsku. Jesi sigurno dobro označio svoju adresu? Državu, adresu i sl.?

11 godina
pbandov kaže...
Diazz72 kaže...

Ovako šta još nisam vidio. To da je predala drugoj kompaniji je moguće ali kao što rekoh, prvi puta svjedočim istom. Rockville je selo, i sudeći po svemu mi ne izgleda kao mjesto gdje se prekrcavaju međunarodne pošiljke. Pošalji mail amazonu i objasni problem. Jedino oni mogu bolje provjeriti. I da, kak si uopće uspio naručiti mobitel? Većinu toga se ne može naručiti za Hrvatsku. Jesi sigurno dobro označio svoju adresu? Državu, adresu i sl.?

Jesam da, neko imas neke osobe koje prodaju i van U.S.-a, zvao sam danas support i rekli su da su poslali mail prodavacu, te ukoliko ne odgovori u roku od dva dana, da ce mi novac biti vracen...

8 godina
neaktivan
Pozdrav, imam gift card na Amazon.com u vrijednosti 100$ a nemam šta za naručiti pa ako nekome treba možemo se dogovoriti...

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Mislio sam naručiti nexus 5x ali za svaki ithem piše not shipping in croatia
15 godina
leo006 kaže...
Mislio sam naručiti nexus 5x ali za svaki ithem piše not shipping in croatia

Evo, ovaj iznimno dostavljaju: https://www.amazon.es/gp/product/B015Y52UU8/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A1AT7YVPFBWXBL

8 godina
neaktivan
Da, ali kad se logiram nemam tih 100$ na ijednom Amazonu osim na onom Amazon.com
8 godina
neaktivan

Ćao.

Pred neki dan kupio sam knjigu s Amazona i odbili su mi s kartice traženi iznos. Nakon neka 3 dana vidim da odbili još nekih cca 5 kn.

Kupio sam preko američkog Amazona. Je li to ok? Hvala

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice