I da hoće,meni nemaju šta skinit
0.facebook.com je besplatan... Moš mislit!
- poruka: 67
- |
- čitano: 55.296
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
facebook zero je besplatan ako ga složite kako treba na mobitelu...
1.ta usluga vrijedi samo na defaultnom browseru (Opera i slični browseri ne dolaze u obzir)
2.treba utipkati kod adrese: http://zero.facebook.com (vrijedi za bonbon/t-com)
3.dok se spojite trebalo bi pisati 'Free access by your wireless provider'.
4.uslugu nemojte koristiti za pregledavanje slika jer će vam početi naplaćivati.
i to je to
Samo da napišem da trenutno postoje neki problemi sa 0.facebook.com, konkretno kod T-Mobilea. Tako da se naplaćuje na neki čudan način.
Otklanjanje tog buga je u tijeku, koliko čujem.
Eo ja sam na Androidu išo na 0.facebook.com i nekako sam gubio pare s računa, čak i uz defaultni preglednik... Evo sad imam 0.00 kn i idem bez problema na njega... Al moguće je da mi nešta drugo ždere pare, jer sam za jedan dan osto bez 20 kn. Mjerio sam GPRS promet raznim appovima, za sat-dva jedva da je 140 KB generiralo. Weird...
Eo ja sam na Androidu išo na 0.facebook.com i nekako sam gubio pare s računa, čak i uz defaultni preglednik... Evo sad imam 0.00 kn i idem bez problema na njega... Al moguće je da mi nešta drugo ždere pare, jer sam za jedan dan osto bez 20 kn. Mjerio sam GPRS promet raznim appovima, za sat-dva jedva da je 140 KB generiralo. Weird...
Čitaj što sam napisao iznad tebe.. xD
I da, ja imam ravno 0.00 HRK i idem na 0.facebook
Facebook zero je besplatan ali je malo zaheban za koristi pogotovo ako imas smartphone. Na 0.facebook.com mozes samo preko defaultnog browsera, predhodno moras u opcijama namjestiti mobilni internet (3G) i radi ko podmazano bez ijedne lipe skinute, ali problem je sto ljudi kod smartphonea u opcijama ne iskljuce automatke update-ove koji im skidaju nadogradnje za aplikacije, vremensku prognozu itd. zatim megabajte preracunava u kune. Ja koristim pakete za mobilni internet (100 mb, 15 kn na VIP-u) koji po mojim potrebama oko traje mjesec dana da malo prelistam vijesti, emailove itd. Mislim cak da na VIP-u sa aktiviranim paketom za mobilni internet mozete i na m.facebook.com.
Ovako facebook zero tj 0.facebook.com je besplatan ali npr T-MOBILE bio sam na njemu i rekli su mi da oni naplacuju kao "uspostavu" interneta 50 i nes lipa tako nes tj ako odes na 0.faecbook.com spajas se na net i bezobzira sto je dzabe oni uzmu nesto sitno ali naravno kad imas para naravno ti fejs zero nekad ucita slikicu ili nesto sto nije tekst pa ti tako skinu pare mislim znam iz vlastitog iskustva ...btw znam da je ali moj frend ima s3 i na vipu je ali nije mu besplatan fejs zero tj nemoze se spojit..sta zato jer ima 4g mrezu tj H mreza jell to 4g ili neka posebna? jel treba stavit na 3g ili ona E mreza..sry ja se nekontam u to tako da me slobodno ispravljajte a gramaticki znam i sam da sam netocan