vjerovo danny ili ne JA CU KUPITI ORIGINALKU!!! :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja prodajem origigi starcraft 2 cdkeyeve,scanove,za battle net naravno,nekoristene po ok cijeni od 299 kn,ako ima negdje jeftinije,svaka im cast
Ja prodajem origigi starcraft 2 cdkeyeve,scanove,za battle net naravno,nekoristene po ok cijeni od 299 kn,ako ima negdje jeftinije,svaka im cast
http://www.g2play.net/store/Starcraft-2-Digital-Download.html
39,99 Eur = 286,97 kn
Al to ti već znaš jer ih vjerojatno od tamo i uzimaš :D
Dosta sa spamom i off topicom molim.
http://www.ashampoo.com/en/usd/lpa/gift
dodite tu i ukucajte ovo ASH-444LW1...
dobio mail di kaze da dijele besplatno software i da kazem drugima... e pa evo.. skinuo i radi full licence
dobio mail di kaze da dijele besplatno software i da kazem drugima... e pa evo.. skinuo i radi full licence
Svaka ti cast,ovo funkcionise,skinuo sam si snap 3 i optimizer
vjerujem da za ovo znate
puno hvala... burning i snap su stigli na odredište
je li ovo vrijedi uvijek?
probaj nista te ne kosta.... sinoc sam to objavio iako mi je taj mail stigao pred par dana.... a nisam ga citao jer sam mislio da je neki spam. svako malo dobivam neke ponude od njih tako da neke pobrisem a da ih ni ne procitam.
probaj nista te ne kosta.... sinoc sam to objavio iako mi je taj mail stigao pred par dana....
skinuo snap, a ostalo cu 1.10, ako bude vrijedilo, e hvala ti za ovo puno!
probaj nista te ne kosta.... sinoc sam to objavio iako mi je taj mail stigao pred par dana.... a nisam ga citao jer sam mislio da je neki spam. svako malo dobivam neke ponude od njih tako da neke pobrisem a da ih ni ne procitam.
Vjerovatno je i meni doslo, a nisam citao. Moram poceti citati mailove.
btw, ja sam sve skinuo, moze zatrebati nekada.
OT:
Just Cause za PS3 i Xbox po 19.99 funti, i za PC 18,99
Serious Sam sa pola eura im je poskupio na čak 6E
Ja bi volio neke igre imat al jeb. nemam karticu niti znam kako se ovo kupuje.
Ja bi volio neke igre imat al jeb. nemam karticu niti znam kako se ovo kupuje.
Nek ti kupi eplati.com
Nikad nisam kupovao preko Direct2Drive pa me zanima da li je to kao steam, platiš i skineš ili...
Nikad nisam kupovao preko Direct2Drive pa me zanima da li je to kao steam, platiš i skineš ili...
Da.
Imam mali problem.
Kada dođem do dijela gdje treba upisati broj telefona da te nazovu, ja sam normalno odabrao Hrvatsku i upisao broj moba... no odbija mi transakciju.
Sada nakon trećeg pokušaja piše: You have reached failed transaction limit (3) for this payment type. Please use another payment type or contact customer service to complete your order.
U čemu je problem i kako da to riješim?
Imam mali problem.
Kada dođem do dijela gdje treba upisati broj telefona da te nazovu, ja sam normalno odabrao Hrvatsku i upisao broj moba... no odbija mi transakciju.
Sada nakon trećeg pokušaja piše: You have reached failed transaction limit (3) for this payment type. Please use another payment type or contact customer service to complete your order.
jesi stavio pozivne brojeve? i točno po njihovom formatu upisao broj?
Puno offtopica pisete ja sam se ponadao novoj dobroj ponudi jbga
Imam mali problem.
jesi stavio pozivne brojeve? i točno po njihovom formatu upisao broj?
A kakav je njihov format?
Ja sam stavio normalno +385 99xxxxxxx
a neznam ti točno reć al bi u tome mogao bit problem... mene je ista stvar negdje zahebavala pa sam ju nekak uspio rješit... to ti je slično ko zagonetke u igricama ali dosta offtopičarenja...
a neznam ti točno reć al bi u tome mogao bit problem... mene je ista stvar negdje zahebavala pa sam ju nekak uspio rješit... to ti je slično ko zagonetke u igricama ali dosta offtopičarenja...
uglavnom dobivam ovu poruku:
Unable to validate
We could not validate your transaction. Please contact Customer Service to complete your purchase.
We are unable to process your call. Please contact Customer Service for further assistance.
Imam mali problem.
Ja sam uvijek plaćao Paypalom pa ne znam za taj problem.
koliko je pouzdano to...
Frend iz Švicarske kojega sam upoznao preko Cod-a mi dao link , on je tamo kupio(da je najpovoljnije) i govori da je ok.
To je ono što ja znam pa sad...