Popusti, akcije i dobre ponude za igre izdvojena tema

poruka: 21.078
|
čitano: 5.256.611
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Popusti, akcije i dobre ponude za igre P&O
16 godina
Popusti, akcije i dobre ponude

Jučer sam poslao mail Direct2Drive. Brzo su mi odgovorili, par put se ispričali.

Danas sam bez problema kupio dirt 2, za minutu mi je došao cd key mailom.

Svaka čast servisu. Preporučujem

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
RE: Popusti, akcije i dobre ponude
1.Lovac kaže...

Ja bi volio neke igre imat al jeb. nemam karticu niti znam kako se ovo kupuje.

Pogledaj po bankama šta ti treba da bi izvadio karticu. Ovde nekoliko banaka nudi VISA Internet karticu koju vadiš besplatno, samo sa ličnom kartom i nema troškova održavanja niti provizija.

15 godina
neaktivan

e .. za ovaj ashampoo (imao sam vec prije onu free verzij) ... odem na web i unesem taj kod .. on mi ponudi downloade ja skinem ono za snimanje videa i przenje .. kad instaliram trazi me da unesem key, da nastavim s trial verzijom i neke gluposti ...

Izlanuo se

sta treba?

Bilo bi zgodno ... ali nije potrebno

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
rebelsy kaže...

e .. za ovaj ashampoo (imao sam vec prije onu free verzij) ... odem na web i unesem taj kod .. on mi ponudi downloade ja skinem ono za snimanje videa i przenje .. kad instaliram trazi me da unesem key, da nastavim s trial verzijom i neke gluposti ...

Izlanuo se

sta treba?

Znaci kad zavrsi instalacija automatski ti se otvori web sajt neki i tu ti ispiše kod koji ti ukucaš u program kad te to pita.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
16 godina
neaktivan

Evo da zaustavim spam champins online na d2d cak jeftiniji nego steam http://www.direct2drive.co.uk/8333/product/Buy-Champions-Online-Download cijena 60kn prava sitnica

I'm not afraid to take a stand Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ovonedeljni Midweek Madness na Steamu: Droplitz (logička igra, 78/100 na Metacriticu) za samo €1.80 (uobičajena cena €9.00).

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

Danas svjeze dodan preorder za World of Warcraft:Cataclysm

Cijena: 299,00 Kn u vrijeme preordera,nakon toga se penje posto ce trziste biti out of stock navedenog proizvoda.Hvala!

eplati.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.9.2010 0:03 (eplati.com).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
eplati.com kaže...

Cijena: 299,00 Kn u vrijeme preordera,nakon toga se penje posto ce trziste biti out of stock navedenog proizvoda.Hvala!

kad se ja sjetim da je u 7.mom il 8.mom mj. preorder bio 200 kn -.-

ZASTO NISAM UZEO ONDA?!?!?

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
16 godina
neaktivan

Na GetGames popust na Ubisoft naslove: Assassins creed II za samo 10 funti, Call of Juarez bound in blood 5 funti, AC1+AC2 za samo 15 funti.

LINK

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Matatata krele od zanata kaže...
eplati.com kaže...

http://www.dvd.co.uk/buy/catwwcataclysm/world-of-warcraft-cataclysm-expansion-pack-pc-mac-dvd.htm

Sa poštarinom ti izađe 220 kn.

16 godina
neaktivan
dekstroza kaže...
Matatata krele od zanata kaže...
eplati.com kaže...

http://www.dvd.co.uk/buy/catwwcataclysm/world-of-warcraft-cataclysm-expansion-pack-pc-mac-dvd.htm

Sa poštarinom ti izađe 220 kn.

da al problem je sto to moze putovat 2 tjedna simo. a u ta 2 tjedna vecina gildi ukljucujuci i moju koja je u top1000 na svijetu ce bit vece u novim rejdovima do glave...

zato i nisam uzeo prije xD

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
17 godina

Weekend Deal na Steamu: 75% popusta na Serous Sama

Serious Sam HD: The First Encounter€3.74

Serious Sam HD: The Second Encounter€4.99

Serious Sam HD: Double Pack (First i Second Encounter) €7.49

Serious Sam HD: Gold Edition (First i Second Encounter, i HD i originalna verzija) €10

Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
Tvrdy kaže...

Na GetGames popust na Ubisoft naslove: Assassins creed II za samo 10 funti, Call of Juarez bound in blood 5 funti, AC1+AC2 za samo 15 funti.

LINK

Koliko je sigurna stranica? Ispalit se uzeti taj AC2.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
16 godina
neaktivan
goodye kaže...
Tvrdy kaže...

LINK

To je download servis Eurogamera. Čini mi se OK. Evo ja platio skinuo i instaliram. Javim dojmove.

15 godina
odjavljen
Ivan(4) kaže...

Serious Sam HD: Gold Edition (First i Second Encounter, i HD i originalna verzija) €10

Kupite ovo, isplati se po mom iskustvu.

Pogotovo HD Second Encounter. MP je zarazan (COOP).

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
17 godina
Tvrdy kaže...
goodye kaže...
Tvrdy kaže...

LINK

To je download servis Eurogamera. Čini mi se OK. Evo ja platio skinuo i instaliram. Javim dojmove.

Ocito si se zaigrao :D

Jel sve OK? Imam li zeleno svjetlo za kupovati?

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
17 godina
neaktivan
Weky kaže...

Istina da je COOP zarazan. Ali ja sam Sama mislio uzeti prije 2-3 mjeseca kad je bio besplatan vikend i sniženje na steamu. Na kraju nisam uzeo jer nekako ima malo servera. I večina na server na koje sam se spojio je patila od konstantnog lagga. Dal se možda popravilo stanje?

a.k.a. Z[C]onv1ct; Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
16 godina
neaktivan
goodye kaže...

Ocito si se zaigrao :D

Uspio sam ujutro instalirati COJ ali ga nisam pokrenuo. AC2 je samo skinuta instalacija. Dobio sam aktivacijske ključeve. Neću uspjeti provjeriti prije večeri, ako ti se da toliko čekati. 

Instalacija ide po principu da prvo skineš instaler od pag megi, onda on pokrene download ostatka. Nisam skužio gdje posprema instalaciju ali kaže da je čuva dok god je ne obrišeš. 

O GetGames se pisalo još prije na Steamunpowered, nisam čitao ništa loše o njima osim o tome da im je katalog igara još mali. Koliko vidim, rade na tome da ga povećaju.

15 godina
odjavljen
ZC_Someone kaže...
Weky kaže...

Istina da je COOP zarazan. Ali ja sam Sama mislio uzeti prije 2-3 mjeseca kad je bio besplatan vikend i sniženje na steamu. Na kraju nisam uzeo jer nekako ima malo servera. I večina na server na koje sam se spojio je patila od konstantnog lagga. Dal se možda popravilo stanje?

Izašlo je dosta patcheva dosada koji vrlo vjerovatno popravljaju te probleme. A i siguran sam da je svakim danom sve više i više igrača.

3.75E/4E je smješno za takvu kvalitetnu igru.

17 godina
neaktivan

Konacno se moze Garry's Mod instalirati na OSX pa zbog toga i prepolovljena cijena od 4€

Barem jednu odovih igara je potrebno vec imati da bi taj mod "radio".

Shit, shit, shit! What the SHIT!?
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.9.2010 17:26 (AA-d00d).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Weky kaže...
Ivan(4) kaže...

aha, ovo se stvarno isplati, inače ja sam mislio uzet prije mjesec dana, al dobro da nisam, ovo je sad stvarno dobra akcija... do navečer ću uzeti Double Pack Cool 

Dompa
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.9.2010 18:42 (Dompa).
16 godina
neaktivan

goodye kaže...
Tvrdy kaže...

Obje igre rade bez greške, AC2 mi je zakon.  Go, getgames, go!

16 godina
neaktivan

Evo jedna dobra za one s konzolama.

Ako sada naručite Vanquish dobijete i Bayonnetu.

Link.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
0 1 hvala 1
17 godina
neaktivan

Team Fortress 2 - 50% popusta; sad košta 7, 49 eura

http://boards.4chan.org/b/
Moj PC  
2 0 hvala 4
16 godina
neaktivan

Na gamesplanetu je Mafia II pala na 20 funti (sa 30). 

LINK

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Horagio kaže...

Koliko je igra noob/casual friendly? (Nemam puno vremena za igranje, a od sličnih igara sam igrao Battlefield Heroes.)

17 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...
Horagio kaže...

Koliko je igra noob/casual friendly? (Nemam puno vremena za igranje, a od sličnih igara sam igrao Battlefield Heroes.)

Trebat ce ti prvo neko vrijeme da "proucis" sve klase, njihove prednosti i mane protiv ostalih klasa i na kojim mapama itd.

Na to jos dodaj nove iteme i imas gulaš od opcija i kombinacija :)

Zvuci gore nego sto je, kroz vrijeme ces svime time baratati vise-manje od šale.

Shit, shit, shit! What the SHIT!?
15 godina
protjeran

Dobro zašto ste sada makli komentar od eplati? Pa to je akcija sa njegove stranice, obavijestio je, i admini sad tako? Pa mislim stvarno ovo nikako nije uredu!

Tu me svi mrze a mene čisto boli kur*c

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...

Dobro zašto ste sada makli komentar od eplati? Pa to je akcija sa njegove stranice, obavijestio je, i admini sad tako? Pa mislim stvarno ovo nikako nije uredu!

Valjda zbog ove stavke pravila ponašanja na forumu:

Reklamiranje - Reklamiranje usluga, web-stranica, prodaje ovoga i onoga je strogo zabranjeno. Forumaši koji to budu radili bit će ekspresno izbačeni s foruma, a reklame obrisane.

15 godina
protjeran
Pa da ali halo!!! Pa takva je sekcija! Pa napisao je da je akcija! Pročitaj naslov! To je dobra ponuda!
Tu me svi mrze a mene čisto boli kur*c
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Popusti, akcije i dobre ponude za igre P&O
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice