Wow pitanje u vezi klasa

poruka: 5
|
čitano: 1.729
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Wow pitanje u vezi klasa

Zanima me klasa priest...jer puno puta čujem o shadow priestu pa me zanima dal su to 2 posebne klase ili šta?
Evo citat jednoga : "- Priest (najbolji healer u igri,shadow priest je prema nekima najbolja klasa u PVP, daje najbolju kombinaciju ako se upari sa warriorom)"

I koja je vama najbolja klasa?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Wow pitanje u vezi klasa

Imas vec WoW temu.

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I see no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
RE: Wow pitanje u vezi klasa

Shadow Priest je Priest sa Shadow specijalizacijom (odnosno većina talenata mu je u Shadow stablu).

Što se općenite priče o klasa tiće, već postoji tema o WoW-u, pa o tome stvarno nema smisla tu pričati.

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________
15 godina
neaktivan
Wow pitanje u vezi klasa

Ako želiš klasu laganu za igrati a opet vrlo snažnu na prvo mjesto uvjek stavljam paladina... jednostavno je od početka WoW-a bio owerpowered i to mnogo... nakon što dobiješ holy shield u kombinacij sa concencration možeš navlačit po 5,6,7 mobogva svoga levela na sebe i pobvit ih bez problema... jednostavno bolesna klasa...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
RE: Wow pitanje u vezi klasa
daredevil_24 kaže...

Ako želiš klasu laganu za igrati a opet vrlo snažnu na prvo mjesto uvjek stavljam paladina... jednostavno je od početka WoW-a bio owerpowered i to mnogo... nakon što dobiješ holy shield u kombinacij sa concencration možeš navlačit po 5,6,7 mobogva svoga levela na sebe i pobvit ih bez problema... jednostavno bolesna klasa...

To je istina, ali nije gušt. Opet s druge strane paladin je opet dobar onoliko koliko je igrač dobar. Ja baš nisam neki extra igrač, tek sam nedavno prvog lika dignuo na 80 lvl. Na TBC-u sam experimentirao s Warriorom i Mage-om, sad igram s Warlockom. 4 lvl niži paladin me srušio, a da nisam znao što se dogodilo (prijatelj prešao na Ally, pa sam s guštom htio ubit izdajnika, ali...). Uglavnom iskusan igrač. Neki noob je išao tražit nevolje (paladin moj lvl, mislim da je to bilo na 76.), prvi put me uhvatio dok sam predavao quest i s barovima na kojima su mi profesije, ali je zato drugi put dobio po pi*ki. Treći put je lik pokušao bježat, ali je bio naDoTan do boli.

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice