Ovdje mozete zatraziti preporuku igara za od: PC-a do PS-a, Xboxa i tako dalje, temu otvaram da bi se smanjio broj tema sa naslovom "Preporucite mi igru" i sve tome slicno...........
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
e samo onda jedno pitanje da li ovdje pišemo preporuke za sve konzole ili samo PC pošto je ovo u Igre- općenito?
Ovdje mozete zatraziti preporuku igara za od: PC-a do PS-a, Xboxa i tako dalje, temu otvaram da bi se smanjio broj tema sa naslovom "Preporucite mi igru" i sve tome slicno...........
e samo onda jedno pitanje da li ovdje pišemo preporuke za sve konzole ili samo PC pošto je ovo u Igre- općenito?
A sorry nisam pročitao očito :D
Nego onda ovako
Svi koji imate DS a volite avanture odigrajte serialj Phoenix Wright, Appolo Justice, Ace Attorney Ivestigation, ali po redu... Mene je zadivila priča te kako se likovi iz jednog serijala u drugi ponavljaju u novim problemima :D Ispunjena je sarkazmom vrlo je zanimljiva i baš mi je gušt bio igrajući je... Inače vi ste u ulozi odvjetnika na sudu te osim što branite skupljate dokaze i slušate izjave svjedoka te ih rušite s dokazima itd.
a za PC toplo preporučam sve epizode Sam and Maxa :D
moja preporuka : metro 2033 i army of two the 40th day i hitman blood money (stara igra , ali jos je dobra)
Moja preporuka za igre ratne tematike: Hidden and dangerous...........
Odigrajte Assassins Creed 2 i čekajte Broterhood

Jel bi na ovom mom laptopu radio Assasins Creed 2 :D Pogledajte moj PC
Moja preporuka: koristite trazilicu jer vec ima 100 tema slicnih
Moja preporuka: koristite trazilicu jer vec ima 100 tema slicnih
Pa dobro jel moras zaspamat svaku temu, temu sam otvorio da se vise ne otvaraju takve teme sa slicnim naslovom.............
Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/