- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Super, nezz sto se narod zali na njihov support, ali i meni su u par slučajeva izašli u susret, nisam nikad čekao više od dan dva za odgovor.
Super, nezz sto se narod zali na njihov support, ali i meni su u par slučajeva izašli u susret, nisam nikad čekao više od dan dva za odgovor.
Ja obično čekam na odgovor po mjesec il dva i na kraju odgovor bude ni malo od pomoći ili jednostavno neki generični.
Jedan jedini put dosad sam kontaktirao njihov support i nikad dobio odgovor.
ne
Ne ide ni pomocu hole,,kad stavim na Hrvatsku steam mi ponudi United States i kad radim kupovinu stane na samom kraju,pise mi kao succes i ceka da automatski zavrsi sve i tako ostane. Obratio sam se supportu prije 3 dana i jos nemam odgovora
Itko kupovao na steamu sa visa electron od pbza u zadnje vrijeme ?
Itko kupovao na steamu sa visa electron od pbza u zadnje vrijeme ?
Zašto ? Ja koristim (debitnu)VISU electron na steamu bez problema, ako ti nešto zeza, nebi trebalo, ona je 100% prihvaćena od strane steama. Ne samo od strane steama, vec od strane svih stranica koje prihvacaju kartice kao nacin placanja, na kojoj sam god kupovao stranici karticom, VISA je podržana.
Radila je ona meni prije noramlno (visa electron, ziro racun), ali mi zadnjih par puta nije steam prihvacao kao i humble bundle store. Dok visa od tekuceg ide kroz sve...
Budem opet probao sada, hvala !
Vidi da nije do banke, ako i na humblebundleu zeza znači do banke je, zna steam nekad u nekad da zeza, ali ako zeza na još nečem najvjerovatnije je do banke
jel ima tko ikakvih saznanja o halloween steam saleu?
Ne zna se tačno, vidjet ćemo hoće li večeras od 19h krenuti Halloween sale
CT Special Forces (Steam key for free)
http://www.epicbundle.com/article/steam-key-for-free-ct-special-forces-fire-for-effect
Pozdrav, da li se igre koje su kupljene u Irskoj ili Njemačkoj preko Steama mogu igrati kod nas? Poslovno sam u te dvije zemlje, pa pitam.
Ako nisu zaključane na određenu regiju mislim da bi trebale raditi bez problema. Trebalo bi kraj svake igre pisati dal je zaključana na određenu regiju ili je worldwide.
pitanje vezano za community badge!
ne znam kako ispuniti stavku o logiranju sa mobilnih uređaja na steam (putem aplikacije)...
imam iphone 5, normalno napravio download aplikacije i instalirao!
pokušao sa više kombinacija, log in u app kada nisam nigdje drugnje (primjera kada mi je i na pc logiran acc) i obratno...
uglavnom nikako da ispunim ovaj uvjet, kako? xD
ne znam kako ispuniti stavku o logiranju sa mobilnih uređaja na steam (putem aplikacije)...
pokušao sa više kombinacija, log in u app kada nisam nigdje drugnje (primjera kada mi je i na pc logiran acc) i obratno...
Ja sam to danas riješio tako da sam nakon ulaska u app otišao u Steam Guard opciju u meniju i prebacio da mi kod dolazi sa maila na Steam aplikaciju (te to potvrdio sa kodom koji dođe na SMS) i riješio sam se toga. Naravno ovo je rađeno na Android verziji aplikacije, sučelje je vjerojatno slično.
probaj ovo:
idi na:
https://store.steampowered.com/twofactor/manage
i odaberi "Get Steam Guard codes from the Steam app on my phone"
mozda je to to, iskreno ne znam sto bi drugo moglo biti
hvala, da to je to! ;)
Pozdrav,
postoji li ikakav Support od Steama koji je voljan pomoći u rješavanju problema?
Zašto to tako pitam - zato što sam po netu vidio da ljudi koji su se upustili u raspravu s njima su ostavljeni uglavnom na cjedilu.
U čemu je problem?
- naime, kolega je zaboravio lozinku svog accounta.
Naravno, postoji mehanizam za vraćanje lozinke, ali se taj isti tip ne sjeća niti e-maila na koji je registrirao Steam.
Postoji li išta, ikakav način vraćanja?
Pozdrav,
postoji li ikakav Support od Steama koji je voljan pomoći u rješavanju problema?
Zašto to tako pitam - zato što sam po netu vidio da ljudi koji su se upustili u raspravu s njima su ostavljeni uglavnom na cjedilu.
U čemu je problem?
- naime, kolega je zaboravio lozinku svog accounta.
Naravno, postoji mehanizam za vraćanje lozinke, ali se taj isti tip ne sjeća niti lozinke na koji je registrirao Steam.
Postoji li išta, ikakav način vraćanja?
misliš, ne sjeća maila? xD
ovako, logički, rekao bih da ako ima neki dokaz kupnje igre na steamu ili fizičku kopiju neke s kljućem koja je aktivirana na njemu da bi moglo biti neke šanse.
ovako, logički, rekao bih da ako ima neki dokaz kupnje igre na steamu ili fizičku kopiju neke s kljućem koja je aktivirana na njemu da bi moglo biti neke šanse.
Da, malo sam se zeznuo.
Pa ima key koji je dobio pri kupnji određene igre.
Nadam se da će to biti dosta.
Hvala
Da, malo sam se zeznuo.
Pa ima key koji je dobio pri kupnji određene igre.
Nadam se da će to biti dosta.
Hvala
Možeš pričekat da ti još netko da svoje mišljenje, ali recimo ako ti ukradu acc, kažu ljudi da je takav dokaz dovoljan za povrat acc-a, pa mislim da bi trebalo biti i u ovom slučaju.
pozdrav svima, nov sam u ovome i molim pomoć u vezi kupnje igrice age of ampires 2 preko steama. Zanima me sljedeće: kad kupim igricu i instaliram je na svom kompu, da li je moguće instalirat istu kupljenu igricu na laptopu i igrat bez interneta, ili je samo moguće igrat ako san spojen na internet. hvala i pozz...
pozdrav svima, nov sam u ovome i molim pomoć u vezi kupnje igrice age of ampires 2 preko steama. Zanima me sljedeće: kad kupim igricu i instaliram je na svom kompu, da li je moguće instalirat istu kupljenu igricu na laptopu i igrat bez interneta, ili je samo moguće igrat ako san spojen na internet. hvala i pozz...
Pozdrav, igricu možeš instalirati i na kompu i na laptopu te ju igrati na jednom ili drugom bilo online ili offline, jedino nemožeš igrati na oba kompjutera istovremeno online, a možeš na jednom online na drugom offline i istovremeno bez problema.
Uzeo sam si $5 Steam Wallet Code i kad sam ukucao kod izbacilo mi je ovo.
Zabrinjava me dio oko "We need to know where you live for the purpose of collecting sales tax." Čak mi dođe da ne stavim prave podatke, no ne znam da li može biti kakvih posljedica. Bio bi zahvalan ako mi netko može objasnit oko svega ovoga. Hvala unaprijed.
Mislim da to važi samo za SAD, mislim da samo oni trebaju da plačaju neke takse(poreze) na steam, ne vjerujem da ijedna druga država treba da plača takse
Pretpostavljam i ja da je tako jer po onome što sam pročitao navodno neke države u SADu uzimaju porez (takse) pri internet trgovini.
Evo ako netko zna pouzdanije ili ako je imao iskustva s ovim neka kaže jer dvoumim se da li bi unio pravu adresu i što zapravo može biti ako ne unesem pravu.