Steam - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 6.621
|
čitano: 1.346.198
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Steam - pitanja i odgovori
Odi ja chrome i u chrome store skini hola better internet,kad dodaš u chrome imat ćeš ikonu u kutu,tada odeš u steam i prijaviš se(u chromeu) i stisnes na tu ikonu od hole i odaberes drzavu,u tvom slučaju hrvatsku.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Evo vratili su mi account,hvala svima na pomoci.

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mrba kaže...

Super, nezz sto se narod zali na njihov support, ali i meni su u par slučajeva izašli u susret, nisam nikad čekao više od dan dva za odgovor.

Be Water My Friend
15 godina
bruslii kaže...
mrba kaže...

Super, nezz sto se narod zali na njihov support, ali i meni su u par slučajeva izašli u susret, nisam nikad čekao više od dan dva za odgovor.

Ja obično čekam na odgovor po mjesec il dva i na kraju odgovor bude ni malo od pomoći ili jednostavno neki generični.

14 godina
Steam - pitanja i odgovori

Jedan jedini put dosad sam kontaktirao njihov support i nikad dobio odgovor.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

ne 

Ne ide ni pomocu hole,,kad stavim na Hrvatsku steam mi ponudi United States i kad radim kupovinu stane na samom kraju,pise mi kao succes i ceka da automatski zavrsi sve i tako ostane. Obratio sam se supportu prije 3 dana i jos nemam odgovora

12 godina
neaktivan
Koliko dugo ti ostane na succes jer meni je preko hole kad sam stavljao novac trebalo par sati...

0 0 hvala 0
15 godina

Itko kupovao na steamu sa visa electron od pbza u zadnje vrijeme ?

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hours.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ghost777 kaže...

Itko kupovao na steamu sa visa electron od pbza u zadnje vrijeme ?

Zašto ? Ja koristim (debitnu)VISU electron na steamu bez problema, ako ti nešto zeza, nebi trebalo, ona je 100% prihvaćena od strane steama. Ne samo od strane steama, vec od strane svih stranica koje prihvacaju kartice kao nacin placanja, na kojoj sam god kupovao stranici karticom, VISA je podržana.

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
15 godina

Radila je ona meni prije noramlno (visa electron, ziro racun), ali mi zadnjih par puta nije steam prihvacao kao i humble bundle store. Dok visa od tekuceg ide kroz sve...

Budem opet probao sada, hvala !

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hours.
15 godina
neaktivan

Vidi da nije do banke, ako i na humblebundleu zeza znači do banke je, zna steam nekad u nekad da zeza, ali ako zeza na još nečem najvjerovatnije je do banke

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jel ima tko ikakvih saznanja o halloween steam saleu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ne zna se tačno, vidjet ćemo hoće li večeras od 19h krenuti Halloween sale

Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan

pogledaj trenutne popuste na

http://www.epicbundle.com/game-deal-voucher

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Pozdrav, da li se igre koje su kupljene u Irskoj ili Njemačkoj preko Steama mogu igrati kod nas? Poslovno sam u te dvije zemlje, pa pitam.

0 0 hvala 0
11 godina

Ako nisu zaključane na određenu regiju mislim da bi trebale raditi bez problema. Trebalo bi kraj svake igre pisati dal je zaključana na određenu regiju ili je worldwide.

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

pitanje vezano za community badge!

ne znam kako ispuniti stavku o logiranju sa mobilnih uređaja na steam (putem aplikacije)...

imam iphone 5, normalno napravio download aplikacije i instalirao!

pokušao sa više kombinacija, log in u app kada nisam nigdje drugnje (primjera kada mi je i na pc logiran acc) i obratno...

uglavnom nikako da ispunim ovaj uvjet, kako? xD

Do it for the people who want to see you fail!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
SR3CKO kaže...

ne znam kako ispuniti stavku o logiranju sa mobilnih uređaja na steam (putem aplikacije)...

pokušao sa više kombinacija, log in u app kada nisam nigdje drugnje (primjera kada mi je i na pc logiran acc) i obratno...

Ja sam to danas riješio tako da sam nakon ulaska u app otišao u Steam Guard opciju u meniju i prebacio da mi kod dolazi sa maila na Steam aplikaciju (te to potvrdio sa kodom koji dođe na SMS) i riješio sam se toga. Naravno ovo je rađeno na Android verziji aplikacije, sučelje je vjerojatno slično.

My website/blog: http://markoidzan.from.hr
12 godina
neaktivan
SR3CKO kaže...

probaj ovo:

idi na:

https://store.steampowered.com/twofactor/manage

i odaberi "Get Steam Guard codes from the Steam app on my phone"

mozda je to to, iskreno ne znam sto bi drugo moglo biti

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
13 godina
neaktivan

hvala, da to je to! ;)

Do it for the people who want to see you fail!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pozdrav,

postoji li ikakav Support od Steama koji je voljan pomoći u rješavanju problema?
Zašto to tako pitam - zato što sam po netu vidio da ljudi koji su se upustili u raspravu s njima su ostavljeni uglavnom na cjedilu.

U čemu je problem?
- naime, kolega je zaboravio lozinku svog accounta.
Naravno, postoji mehanizam za vraćanje lozinke, ali se taj isti tip ne sjeća niti e-maila na koji je registrirao Steam.

Postoji li išta, ikakav način vraćanja?

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2015 23:33 (sudy_freak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
sudy_freak kaže...

Pozdrav,

postoji li ikakav Support od Steama koji je voljan pomoći u rješavanju problema?
Zašto to tako pitam - zato što sam po netu vidio da ljudi koji su se upustili u raspravu s njima su ostavljeni uglavnom na cjedilu.

U čemu je problem?
- naime, kolega je zaboravio lozinku svog accounta.
Naravno, postoji mehanizam za vraćanje lozinke, ali se taj isti tip ne sjeća niti lozinke na koji je registrirao Steam.

Postoji li išta, ikakav način vraćanja?

misliš, ne sjeća maila? xD

ovako, logički, rekao bih da ako ima neki dokaz kupnje igre na steamu ili fizičku kopiju neke s kljućem koja je aktivirana na njemu da bi moglo biti neke šanse.

14 godina
denix kaže...

ovako, logički, rekao bih da ako ima neki dokaz kupnje igre na steamu ili fizičku kopiju neke s kljućem koja je aktivirana na njemu da bi moglo biti neke šanse.

Da, malo sam se zeznuo.

Pa ima key koji je dobio pri kupnji određene igre.
Nadam se da će to biti dosta.

Hvala

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
17 godina
sudy_freak kaže...
denix kaže...

Da, malo sam se zeznuo.

Pa ima key koji je dobio pri kupnji određene igre.
Nadam se da će to biti dosta.

Hvala

Možeš pričekat da ti još netko da svoje mišljenje, ali recimo ako ti ukradu acc, kažu ljudi da je takav dokaz dovoljan za povrat acc-a, pa mislim da bi trebalo biti i u ovom slučaju.

10 godina
neaktivan

pozdrav svima, nov sam u ovome i molim pomoć u vezi kupnje igrice age of ampires 2 preko steama. Zanima me sljedeće: kad kupim igricu i instaliram je na svom kompu, da li je moguće instalirat istu kupljenu igricu na laptopu i igrat bez interneta, ili je samo moguće igrat ako san spojen na internet. hvala i pozz...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
rale7 kaže...

pozdrav svima, nov sam u ovome i molim pomoć u vezi kupnje igrice age of ampires 2 preko steama. Zanima me sljedeće: kad kupim igricu i instaliram je na svom kompu, da li je moguće instalirat istu kupljenu igricu na laptopu i igrat bez interneta, ili je samo moguće igrat ako san spojen na internet. hvala i pozz...

Pozdrav, igricu možeš instalirati i na kompu i na laptopu te ju igrati na jednom ili drugom bilo online ili offline, jedino nemožeš igrati na oba kompjutera istovremeno online, a možeš na jednom online na drugom offline i istovremeno bez problema.

Steam: Dalthor85 Xfire: Dalthor85 Raptr: Dalthor
11 godina

Uzeo sam si $5 Steam Wallet Code i kad sam ukucao kod izbacilo mi je ovo. 

Zabrinjava me dio oko "We need to know where you live for the purpose of collecting sales tax." Čak mi dođe da ne stavim prave podatke, no ne znam da li može biti kakvih posljedica. Bio bi zahvalan ako mi netko može objasnit oko svega ovoga. Hvala unaprijed. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.11.2015 15:11 (RaskoIjnikov).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mislim da to važi samo za SAD, mislim da samo oni trebaju da plačaju neke takse(poreze) na steam, ne vjerujem da ijedna druga država treba da plača takse

Moj PC  
3 0 hvala 1
11 godina

Pretpostavljam i ja da je tako jer po onome što sam pročitao navodno neke države u SADu uzimaju porez (takse) pri internet trgovini.

Evo ako netko zna pouzdanije ili ako je imao iskustva s ovim neka kaže jer dvoumim se da li bi unio pravu adresu i što zapravo može biti ako ne unesem pravu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.11.2015 15:47 (RaskoIjnikov).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice